Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


🌸Puan Aimie Nadia🌸 aimienadia__'s profile photo/

🌸Puan Aimie Nadia🌸

@aimienadia__

Images by @aimienadia__

Sponsored ads

- Ok dah. Cukup. . Pergi riki dengan @assrulrezzuanzaini yg cool & jujur orgnya kalau berkenan dgn gambar yg di show off 3 4 hari ni. InsyaAllah puas hati . #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #photographerperak

19.2.2017 02:57:56 4

- "When a husband and wife look at each other with love, Allah look at them with mercy." (Rasulullah s.a.w) . #loveyoutilljannah #officiallymarried #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #malaywedding #stillcantmoveon #takhabisthrowbacklagikeeee #love #myotherhalf #songketwedding

17.2.2017 08:36:08 0

- Any home can be a castle when the king and queen are in love . #officiallymarried #loveyoutilljannah #myhusband #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #malaywedding #TAKHABISTHROWBACKLAGIKEEEE

17.2.2017 03:24:12 1
Sponsored ads

- My husband is one of my greatest blessings from Allah. His love is a gift that I open every day . Alhamdulillah #iloveyoutilljannah #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #cintahatiduniaakhirat #ilovemyhubby

15.2.2017 12:59:46 6

- Bismillah hirrahman nirrahim . Alhamdulillah, majlis pd hari Sabtu yg lepas berjalan dgn lancar. Sy & suami mengambil kesempatan ini untuk berterima kasih kpd semua yg telah mendoakan kebahagiaan kami. Tak lupa juga pd yg sudi hadir ke majlis dari jauh mahupun dekat. Sy, suami & keluarga sgt menghargai kehadiran kalian semua . Minta maaf jika ada yg terkurang mahupun terlebih. Sesungguhnya yg baik/buruk semuanya dtg dari Allah . #appreciationpost #nadianazrinbinamasjid #iloveyoutilljannah #NADIAxNAZRIN #nadianazrinfinally #thankyoutoallmyguests

15.2.2017 04:07:30 12
Sponsored ads

- Alhamdulillah, selepas 6 tahun bercinta dari tahun 2011-2017. Dari zaman diploma dulu, kalau bertembung nak pergi kelas, husband (masa tu bf lagi ) suka kenyit mata je. Dia takde style nak ajak dating p library ke ape, sempoi bq hg dia ni. Haha. Kadang2 je klu kbetulan nampak dia tgh mkn dgn kwn2 dia kite pun nak makan baru lah dapat duduk sekali merangkap dating lah tu kut tapi kwn keliling penuh . Memang style kami pegi mana2 mesti ade kwn keliling & pd asalnya pun kami dua bff satu kelas, satu group assignment. Tapi tak sangka dari hubungan bff boleh jadi suami isteri skrg ni. Jodoh rahsia Allah kan. Alhamdulillah . Sy harap awak dpt menjadi suami yg terbaik buat sy untuk sisa baki hidup kita ni, terima kasih sbb terima sy seadanya dari dulu lg. Terima kasih sbb anggap kwn2 sy adlh kwn2 awak jugak smpi kdg2 awak pulak yg melebih lyn kwn2 sy . Terima kasih sbb pandai adapt diri dalam family sy. And I'm sooo happy to be your wife, alhamdulillah. Semoga masjid yg dibina ini sentiasa dilindungi & diberkati Allah. Semoga Allah sentiasa memberi kebahagian didalam rumahtangga kita & semoga Allah memberi rezeki cahaya mata yg soleh soleheh, sihat walafiat, bijak & cukup sifatnya. Amin . I Love You Husband. Lillahita'ala. . #wearemarried #newlywed #iloveyoutilljannah #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #iloveyouhusband #appreciationpost

14.2.2017 06:24:45 19

- I love my baju, love my hand bouquet, love my makeup & of course totally in love dengan Kak @nasyerazahidi . Tak tau lah tangan apa kak syera ni, segala hasil makeup dri tunang sampai ke sanding semua cantik! Thanks kak! Puas hati 100% . Mohon cari kak syera utk sesiap yg perlukan servis makeup ok. InsyaAllah 100% puas hati 🤗 . #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN #mua #appreciationpost #bride

13.2.2017 17:19:02 3

- Happy 25th Birthday my dear husband. Semoga awk diberikan kesihatan yg baik untuk bersama sy sehingga ke akhir hayat. Amin. I Love You . #husbandsbirthday #iloveyoutilljannah #nadianazrinbinamasjid #NADIAxNAZRIN

13.2.2017 08:29:17 4
Sponsored ads

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday