Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#visionpark Instagram Medias

BATCH 4.. OFFICIALLY CLOSED 😍 Thanks to all the customers for this batch.. Jutaan terima kasih diucapkn kpd semua yg telah memesan #nealofarhijab  batch 4.. I will update the status of delivery from time to time k 🤗 Harga termurah & kualiti terbaik Whatsapp 0197587801 Harga termurah & Kualiti terbaik 😍 Whatsapp 0197587801 #nealofar  #lofattah  #izhamia  #biarakujadipenunggu  #surihatimrpilot  #diasemanishoneymusical  #buntat  #bertam  #visionpark  #lakehomes  #lakeside  #kepalabatas  #sungaidua  #penang  #kulim  #hitech  #carbootsales  #batukawan  #borongvietnam  #sayajual  #sayajualmurah  #sales  #sayajualborongmurah  #shawl  #borong 

0
Sponsored ads

Ni antara feedback dari cust kami. Alhamdulillah ramai yang mencuba menjadi. Lebih 500 biji sudah terjual DETOX CHARCOAL SOAP NI 🌬 __ Sabun ni sesuai utk kulit berjerawat, berminyak, berjeragat, breakout teruk! Jangan takut untuk mencuba! __ 100% organik & selamat digunakan. Lelaki pun boleh pakai tau! Jangan risau. __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

Lagi feedback yang padu dari customer 🙈ESOK POSTAGE GAIS CEPAT WS ADMIN UTK ORDERRR __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Allahu, power tak power sabun detox charcoal ni 😱Next postage hari Jumaat ni gais, cepar ws admin! Stock dah nak habis!! __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

Semangat betul admin baca feedback dari customer yg puas hati dengan detox charcoal soap ni! Ws admin skrg gais postage hari jumaat ni! 🤗 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

DETOX CHARCOAL SOAP. 💯 organic products, homemade! Sesuai utk jenis kulit sensitif, berminyak, dan berjerawat🤗 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Tak teringin ke kulit muka yg berminyak berjerawat yg berparut tu hilang? 😱 Tengok ni hasil daripada agent kita sendiri. Sis pun tergugat tau!! Cepat ws sis, sbb jumaat ni ada postage! __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

3

Rugi tau siapa tak cuba detox charcoal soap ni. Dah la murah! Organic products tau jangan risau bebas merkuri! 🤗 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Another feedback from customer yg dah gunakan detox charcoal soap 😱Memang berkesan betul kat jerawat sampai jerawat kecut 😍 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

Feedback dari cust yang dah cuba detox charcoal! 😱Cepat ws sis utk order sebab jumaat ni ada postage!! __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Tengok kulit ladyboss kita 😱 Dulu ladyboss kita ada masalah jerawat tau. Lepastu dia consume sabun detox charcoal ni. Sabun detox charcoal ni dia yang cipta sendiri tau 😬 Taknak cuba ke gaiss? Rugi tauuuu. Detox charcoal soap ni sesuai sangatla utk akak abang yg ada masalah kulit berminyak, sensitif dan berjerawat tu. Sebab sabun ni akan detoxkan kulit kita which is bersihkan kulit kita dari luar dan dalam dan menghilangkan segala jerawat dan parut jerawat, parut jeragat ✨Tak perlu habiskan beribu utk dapatkan kulit yg bersih 🤗 Hanya RM28 je, dah la bahan bahan organic je tau bebas merkuri! __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

1

Hi assalamualaikum🤗 Introducing you guys SABUN DETOX CHARCOAL. Berfungsi detoxkan kulit wajah dari luar tau supaya bebas dari jerawat dan minyak. Sesuai utk kulit berminyak dan sensitif. Arang yg terdapat dalam sabun ni berfungsi untuk menghilangkan jerawat dan parut jerawat di wajah secara semulajadi 🌸 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

NEXT POSTAGE ON FRIDAY 📢📢📢📢 __ __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

TEA TREE OIL __ Some of the many traditional uses for tea tree oil including healing; 🌴 Acne 🌴 Bacteria infections 🌴 Head lice 🌴 Cold sores 🌴 Insect bites 🌴 Dry skin __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

5

OLIVE OIL __ These are the functions of olive oil in this detox charcoal soap for your skin ; 🌱 Moisturise skin 🌱 Improves skin health 🌱 Helps remove make up 🌱 Has anti-aging properties 🌱 Cures cracked heels __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

1

Kulit kusam dan berjerawat adalah tanda bahawa wajah perlu di-detox. Apakah manfaat detox bagi kulit wajah kita? 🤔 __ Detox merupakan salah satu jenis rawatan kecantikan utk kukit dan wajah yang berfungsi utk menghaluskan kulit agar tampak lebih muda. Proses detox adalah proses untuk membuang toxin dalam kulit/tubuh manusia. Manfaat detox wajah secara spesifik adalah utk membuat peremajaan kulit sekitar wajah yang bermanfaat utk tampil 😊 __ Antara manfaat lain detox bagi kulit wajah kita ialah; • Meremajakan kulit • Mencerahkan wajah • Menghilangkan jerawat • Mencegahkan penuaan • Menyingkirkan flek-flek/noda hitam di wajah • Membersihkan kulit dari luar dan dalam __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

Admin suka betei bila customer kasi feedback yang puas hati! Rasa cam nak peluk je 😂 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Parut jerawat pun makin hilang tau 🙌🏻 Tak perlu habiskan beribu utk dapat kulit muka yg bersih luar dalam. Dengan detox charcoal soap, korang hanya beli dgn harga RM28 je tau! Dah la 100 organic bahan dia 🤗 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Nampak tak penangan detox charcoal ni kat kulit muka? 😋 __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp 01140685002 to place your order. Postage available and COD available at USM & Kepala Batas Penang 🌸 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

COLLAGEN __ These are the functions of collagen in detox charcoal soap; • Help detox • Reduce stretch marks • Strengthens teeth and nails • Repairs join • Boost metabolism • Improves skin and hair __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

BERGAMOUT __ Known as Citrus Bergamia / Bergamot Orange. These are the functions of bergamot in this Detox Charcoal Soap ; 🍃 Cleanse oily skin 🍃 Kill germs and bacteria 🍃 Relieves stress 🍃 Soothes skin irritations 🍃 Works as sedative 🍃 Release emotional pain __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

1

CHARCOAL BAMBOO __ Bamboo charcoal known in Japanese as "Takesumi". The function of this charcoal bamboo in this Detox Charcoal Soap are ; 🎍Toxin Removal 🎍 Whiten Teeth 🎍 Anti-Aging 🎍 Water Filtration 🎍 Digestive Cleanse __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads

Hanya dengan RM28 sahaja kita boleh detoxkan kulit kita supaya bebas dari jerawat dan parut jerawat tau 😍 __ Whatsapp 01140685002 to order 🤓 COD USM & Kepala Batas 🚲 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

3

Detox charcoal soap ni sesuai utk akak akak abang abang yg ada masalah kulit muka berminyak, berjerawat, sensitif 🙆🏻 Sabun ni akan detoxkan kulit muka kita sehingga bebas dari minyak dan jerawat. Nak kulit sihat dan bersih kan? Elakkan dari gunakan bahan bahan yang ada merkuri 🙅🏼 __ Whatsapp 01140685002 to order. COD USM & KEPALA BATAS🎈 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Antara bahan bahan organik yang ada dalam Detox Charcoal Soap 🌸 __ + CHARCOAL BAMBOO - Detoxkan kulit & kurangkan minyak di wajah + COLLAGEN - Bantu sembuhkan luka jerawat dengan lebih cepat & tambahkan kelembapan pada kulit + OLIVE OIL - Melembapkan kulit anda + TEA TREE OIL - Merawat masalah jerawat + BERGAMOUT - Mengurangkan parut dan kesan jeragat __ RM28(SM) / RM30(SS). Whatsapp +01140685002 to place your order 🌸 COD UNIVERSITI SAINS MALAYSIA & KEPALA BATAS 🚲 __ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

Good morning! Another feedback dari customer 🤗 Kesan jerawat makin kurang dengan detox charcoal ni tau. Hanya RM28(SM), RM30(SS) ✨ ___ Ws +01140685002 to place your order 😊 ___ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

1

Tak sampai seminggu dah nampak perubahan kat wajah tau 👏🏻Elakkan pakai bahan merkuri kat wajah tu kalau sayang kulit muka okay? _____ Ws 01140685002 to purchase 💅🏻#feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #codusm  #codkepalabatas  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #jomcantik  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0

DETOX CHARCOAL SOAP ⚫️ - Suitable for oily and sensitive skin ✔️ - Apa fungsi sabun ni? 1) Membersihkan muka dan melembutkan wajah 2) Mengurangkan jerawat dan bintik hitam 3) Membersih jauh ke dalam untuk menghapuskan kotoran dan minyak 4) Nyahkan toksik dalam kulit untuk kulit bebas radikal 5) Menghilangkan parut jerawat. - Price ; RM28(SM) , RM30(SS) . Ws 01140685002 skrg sementara stock masih ada. Nak sis postage and cod pun boleh 🤗 Cod area kepala batas & Usm _______________________________________ #feedbackdetoxcharcoal  #testimonidetoxcharcoal  #onscalebeautypenang  #agentonscalebeautypenang  #usm  #universitisainsmalaysia  #jerawat  #hilangkanjerawat  #arang  #organicproducts  #visionpark  #bertam  #kepalabatas  #halal  #homemade  #sayajualmurah 

0
Sponsored ads
Sponsored ads
Sponsored ads

Bangun Pagi nampak berita Ni terus... Sekarang Kita sahut cabaran buat kerja 3 in 1... SUNNAH nabi iaitu berniaga..9/10 rezeki datangnya Dari perniagaan.. Saya Nak sebarkan kebaikan Dan mahu bantu kawan2 lain yang Baru berjinak memulakan perniagaan... Drosphip wanted 👉DH foundation Millo 👉mandian garam Bukit aura seri&magnet rezeki 👉skincare miss me gold 👉losyen energy bc100 Untung produk rm8-rm30 Kalau sehari dapat jual 3 botol X Rm30=Rm90x30 Hari=Rm2700(gaji anda)👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 😄Bukan minta modal pun tapi minta hati yang ada komitmen untuk sama sama naik... Hari2 masyukkk.. 😩😩Online tak berenti tapi tak dapat sesen... Habuk pun taraa 😂 buaat apo ?? 🙋🏻🙋🏻Meh sini Saya tolong bagi senangkan korang jer untuk dapat income acah acah rm30-rm100 sehari......tak nak juga ke??? Kerjaa rilex jer sambil belek2 phone.. .... 💪💪Semestinya yang rajin berusaha dan tak mudah mengalah diutamakan... 🤗Saya nak cari yg betul2 ada jiwa nak buat duit dan yang sukaaw wang jer yaa!!! 🙋🏻Saya AKAN add Dalam group ✍tips bisnes AKAN di beri ✍hadiah wang Tunai untuk d/ship yang aktif Detail wsup 019-4190489 #malaysia  #shahalam  #pulaupinang  #penang  #kepalabatas  #bertam  #bertamputra  #bertamindah #shahalam  #seberangjaya  #pulaupinang  #sungaipetani  #sunshinebertam  #kedah  #kedahan  #kepalabatas  #visionpark  #bangicentral  #bangiboutique  #drosphip  #dropshipwanted #dropshipneed 

0

Ultraman datang selamatkan orang ramai Dari bahaya.... Tapi...... Jika anda "pergi"... Siapa yang AKAN Sara keluarga anda(anak2&isteri??????)😟😟😟😔😔😔 🌟🌟bulan-bulan bayar lebih kurang RM180 ...Dan dapat pampasan RM500,000-jutaan ringgit.... Mati @ hilang upaya kekal tu , pasti tapi bila tu, kita tak tahu lagi Jadi sediakan tabung Sebelum pergi.... Detail boleh wsup/Wechat/telegram/call 019-4190489 Good nite😊 #aiapublictakaful #tabungmasadepan  #kedah #kedahan #penang #pulaupinang #seberangjaya #a #sungaipetani #tikabatu #alorstar #amancentral  #amancentralmall  #bertam  #bertamputra  #kepalabatas #sunshinebertam #mydinbertam #visionpark 

0

Lepas buat regangan dengan berjogging di #visionpark  ni... tenaga dan semangat pulih 4 kali ganda... 🙌💪💪💪

1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday