Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#sayajualfoundation Instagram Medias

KENAPA ANDA KENA ADA FOUNDATION NI?? ============================== ✔Mengandungi extract Aloe vera dan argan oil baik untuk kesihatan & kecantikan kulit ✔Dirumus khas untuk semua jenis kulit terutamanya kulit sensitif ✔Spf35 melindungi kulit wajah dari sinaran UV yg berbahaya ✔Calit sikit je dah nampak glowing dari jauh ✔Lagi berpeluh lagi glowing tau ✔Tak payah pakai bedak dah. Jimat kann Murah pulak tuu.. harga mampu milik rm28 je Whatsapp 0132557626 Whatsapp 0132557626 #sayajualfoundation #foundation #foundation murahmalaysia #foundation malaysia #foundation murah #foundation best #foundation byika

NAKED 4 FOUNDATION HARGA : RM16 POSTAGE : SM RM8 SS RM12 #NAKED4FOUNDATION #FOUNDATION #SAYAJUALFOUNDATION

THE BEST GREEN TEA MIST SPRAY ・・・ I always loveee green tea. Almost everything nak dari green tea. Mouthwash, toothpaste & drink. Then i found this, 'Mineral Face Mist' by @DYXYcosmetics. Sangat sangat refreshing. Lepas mandi spray. Lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best Jangan sampai jadi body mist sudah✨ . Pakai lepas siap makeup & muka akan lebih glowing✨. Kalau pakai sebelum tido, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Mesti nak repeat sebelum habis ni. . Whatsapp 0173442532 Email wiwielink888@gmail.com #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccreamfoundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

Sponsored ads

Happy lunch hour uolls Sambil2 duk pk nk lunch ape tu? Ni kaksu nk tya.. ampa dah GRAB ke belum COMBO "hang-li-po" ??? . ampa taw dak..klu ampa xbeli skg ni ampa rugi besaq..! Kami bg dskaun RM13 tau. Mana nak dapat dskaun bnyk cenggitu dik non... . PROMO TINGGAL 4 HARI LAGI! . Stock dekat kaksu dah makin susut dah tu. Kami habaq awai2 naa.. #jangancakapkaksutakpayung . Jom place order lekaihhh! . WHATSAPP " HANG-LI-PO" KE: . . +60194579785 +60194579785 +60194579785

KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . Whatsapp 0173442532 atau DM terus laju2 #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccreamfoundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

HANG LI PO CNYSALE2017 . Inilah RAHSIA AWAL CHARMS LOVER GORJES MAINTAIN FLAWLESS SAMPAI SKRG!! . Sblm keluar ples..ples..ples...jgn naked face tau!! Tak smpi 2 minit pun u alls bolehh ciap.. Kulit wajah terjaga...BEBAS JERAGAT..PORI MENGECIL, KULIT LICIN, X BRMINYAK, MALAH SENTIASA GLOWING SEPANJANG HARI! . Rahsia ramai jurumekap gunakan 2 item ni sbg face primer tau...shhhh . Jgn lupa grab combo hang li po ni, sbb u alls jimat smpi RM13!! drpd hrga biasa.. Sah sehingga 27 jan ni . WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 . #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #ajl31 #tvalhijrah #meletop #melodi #nona #halalkosmetik #halalskincare #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #makeupskincare #makeupremover #naturalbeauty #naturalproduct #facescrub #laserscrub #visitmyig #jerawatpudar #jerawatkecut #vendorshahalam #uitmpuncakalam #ijok #saujanautama #puncakalam #feedbackcharms #feedbackstarglow

Omputih kata " Be with a guy who ruins your lipstick, not your mascara". Tapi dengan Cinderevfa, comolot camana pun bibir uols maintain ok. . Yang mana bibir hambar pucat lesi cam pelangi tanpa warna tu, Cinderevfa lah obatnya! Lepas sapu je kat bibir, wallah! Naik seri sampai langit ke tujuh uols . . Berminat wassap 012-2727706 . #cikmasgojes #mervecosmetic #klang #shahalam #sayajual #bazarpaknil #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #kualalumpur #sayajual foundation #mesrasolat #mesrawuduk #wanitamalaysia #sayajual lipstick #mervesale #salegilergiler #berusmakeup #sayajual serum

Sponsored ads

KAMI SUDAH!! Sudah cium Cinderevfa, si Blue Magic Lipstick tuuuu. Bau bubblegum nya wangi giler macam nak makan. Tahan lama dan yang best boleh bawak solat lagi . . Tang warna pulak tengoklah dalam gambar ni, bermacan-macam kaler ada. Pink lembut, pink terang, pink purple pun ada sebab ikut warna darah. Bestttt macam nak terbang!! . Berminat wassap 012-2727706 . #cikmasgojes #mervecosmetic #klang #shahalam #sayajual #bazarpaknil #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #kualalumpur #sayajual foundation #mesrasolat #mesrawuduk #wanitamalaysia #sayajual lipstick #mervesale #salegilergiler #berusmakeup #sayajual serum

CNYSALE2017 . SET PRIMADONA #JIMATRM13 Harga Asal RM245 NOW : RM232 (sah sehingga 27/1/17) FREE POSTAGE SEMENANJUNG (Full set ni Tahan 3-4 bulan) WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 . #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #ajl31 #tvalhijrah #meletop #melodi #nona #halalkosmetik #halalskincare #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #makeupskincare #makeupremover #naturalbeauty #naturalproduct #facescrub #laserscrub #visitmyig #jerawatpudar #jerawatkecut #vendorshahalam #uitmpuncakalam #ijok #saujanautama #puncakalam #feedbackcharms #feedbackstarglow

" MAKEUP KE X NIHH SENANGNYE NAK NAMPAK FLAWLESSSSSS NATURAL LOOK MACAM AWEK KOREA " Senang je nak apply #bccream ni.. Yang penting tak melekit, tak berminyak boleh tutup segala parut dan cela kat muka tu Rasa macam tak pakai ape2.. Rasa ringan je muka macam tak makeup pun..Sesuai untuk semua yang TAK SUKA MAKEUP TEBAL memang tak menyesal try 🤗 JIMAT TERUK PULAK TU TAHAN 3-4 BULAN LAHHHHAIIII BESTNYEEE JOM LAH TRY Whatsapp 0173442532 (wiwie) #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccream foundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

CNYSALE2017 . wow sett yang teramat jimat..nk cantik dah rawat???harus laa ada charms . Jeragat ni sis mmg kena protect awal2 sis..kalau kt biarkan sbb kt rasa masih sikit,sbnrnya dia blh terus merebak & terus bertindih dan dpt hitamkan kwsn tersebut..awal2 ni kt protect berscrub secara konsisten dn protect dr sinar uv penyebab jeragat dgn Charms Foundation.. . Charms Foundation bkn dpt membantu memudar jeragat secara perlahan2 sis..jeragat ni kt perlukan masa utk kt protect n pudarkan secara perlahan2..semasa preggy pun..hormon jeragat blh naik..jd kt mesti control..jgn biarkan utk terus merebak..takut lg susah utk dihilangkan lps deliver baby.. . . SET PUDAR JERAGAT Harga asal RM186 NOW : RM173 (sah sehingga 27/1/17) FREE POSTAGE SEMENANJUNG (SS ADD RM7 SHJ) + FREE GIFT WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 #chinesenewyearsale #newyearsale #setjeragat #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #ajl31 #tvalhijrah #meletop #melodi #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #facescrub #laserscrub #uitmpuncakalamstudent #uniselshahalam #wangsamaju #danaukota

KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . . 🤗 Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . Whatsapp 0173442532 atau DM terus laju2 #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccreamfoundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

" Assalamualaikum awak DYXY BCCREAM ni best sgt habis semua parut jerawat die cover warna natural ni sesuai dgn sy. thankyou sis" . Thankyou dear bg feedback yg best. Nmpk cntik & flawless sgt awk pki BCCREAM ni . NO NEED FILTER!! NO NEED CAMERA 360 utk nmpk muka lbh putih & glowing . Alhamdullilah NAhh TESTIMONI BC CREAM lagiiihh.. RAMAI yg da BERPUAS HATI rugi xtry mmg best sgt❤️ NO BEDAK ❌ Complete corrector Full Coverage to all skin type . . Whatsapp 0173442532 #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccreamfoundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

FLAWLESSSNYE dengan BC CREAM jer uollss...️ JOM ORDER SEKARANG BC CREAM #bccreamfoundation . . ❗️ STOK LIMITED LAKU KERAS UOLLLLS . . 🤗 COMBO SET STILL AVAILABLE . . Whatsapp 0173442532 Whatsapp 0173442532 Whatsapp 0173442532 #testimonibccream #dyxybccream #foundation malaysia #bccreamfoundation #foundation #foundation murah #facemist #sayajual foundation #greenteafacemist #muamalaysia #bedakcompact #makeupartist #babycushion #klcc #codklcc #sayajual #cashondelivery #cod #makeupkorea #bcc #sayajual online #instashop #igshopmalaysia #onlineshop #makeupkorea nlook #makeupsimple #instashop malaysia #codkualalumpur #kualalumpur #igshopmalaysia

Sponsored ads

PROMO CHARMS BAKAL BERAKHIR . . #charmsglow CNYSALE2017 . Promo Hang Li Po tinggal 4 hari sahaja lagi! RM13 diskaun utk SET PRIMADONA tau. Jgn lepaskan peluang ok. . Charmstarglow sgt2 eksklusif. Harga diskaun pada masa2 tertentu & waktu yg sgt2 terhad. Hari lain nak mintak diskaun susah tau akak2. So grap cepat sementara masih ada masa. Set Primadona tahan 3-4 bulan u alls . . Whatsapp 'PROMO SET PRIMADONA' ke +6016 9032620 +6016 9032620 +6016 9032620 AGEN2 DIALU-ALUKAN DGN PAKEJ SERENDAH RM177 SEPANJANG JANUARI SHJ. #chinesenewyearsale #newyearsale #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #ajl31 #tvalhijrah #meletop #melodi #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedseller #naturalmakeup #simplemakeup #facescrub #laserscrub #visitmyig

TIPS MENGECILKAN PORI DGN AIS BATU Mengecilkan pori-pori wajah Ais batu dapat memberikan sensasi dingin sehingga membuat pori-pori mengecil . Caranya setelah membersihkan wajah dengan Charms Cleanser dan selepas itu scrubbing dgn menggunakan Starglow Scrub , kemudian keringkan wajah dgn tuala bersih lalu usap ais batu terus pada wajah , sehingga rasa ketegangan Jom cuba Starglow Scrub dan Ais Batu di rumah untuk mengecilkan pori . WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 WHATSAPP 0176171181 . #charmsglow #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #ajl31 #tvalhijrah #meletop #halalkosmetik #halalskincare #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #makeupskincare #makeupremover #naturalbeauty #naturalproduct #facescrub #laserscrub #visitmyig #jerawatpudar #jerawatkecut #vendorshahalam #uitmpuncakalam #ijok #saujanautama #puncakalam #feedbackcharms #feedbackstarglow






Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday