Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#sayajualblusher Instagram Medias

Ramai tanya sis blusherina colour apa yang cantik?sis bagitahu la semua colour cantik Tapi ni sis nak tunjuk colour blusherina kod 02,cantikkan?sesuai dengan lecu sis #blusher #blusher ina #blusher ina byrznbeauty #sayapakaisayajual #sayajualblusher #kosmetik #makeup

20.2.2017 06:11:30 0

#testimoni blusherina kod 04 Rm28 + postage rm7sm / rm11ss Whatsapp 0179687907 #sayajualblusher #blushermalaysia

19.2.2017 15:21:19 0

Selalu pakai blusher tapi nampak terlalu merah??? Ataupun takut tak sesuai dengan warna kulit??? ️Saya ada cara untuk pakai blusher yang kene dengan semua warna kulit dan nampak natural dan terbukti ramai MUA ataupun makeup artis yang hebat mengunakan suikone air cushion blush iaitu blusher ini memberi effect yang sangat natural untuk pengguna dengan hanya dap dap dimuka tanpa menggunakan brush, mudah jimat, memberi effect yang glowing dan sangat berbaloi Produk kosmetik berjenama SUIKONE Blusher yang menggunakan teknologi Korea ini adalah sejenis cushion. SUIKONE Blusher yang diperkaya dengan Mineral Oil ini sangat mudah dipakai dan ia juga memberikan efek yang sangat natural dan juga tahan lama. Korean Cosmetics SUIKONE Air Cushion Blush Benefit: Long lasting, sensitive, easy to wear, natural Brand Name: SUIKONE Code: 1 (peachy pink) suit all skin tone Ingredient: Mineral oil Net Content: 15 g Apa tunggu lagi, whatsapp sy untuk dapatkan blusher anda #suikonemalaysia #suikonebatupahat #suikonecushionblush #sayaagensah #sayajualmakeup #sayajualblusher #sayajualkosmetik #sayajualsayapakai #sayajualprodukkecantikan #batupahat #codbatupahat #johor #jdt #uthmjohor #bpmall

19.2.2017 14:22:11 1
Sponsored ads

#testimoni blusherina kod 02 Rm28 + postage rm7sm / rm11ss Whatsapp 0179687907 #sayajualblusher #blushermalaysia

19.2.2017 13:04:01 0

#testimoni blusherina kod 02 Rm28 + postage rm7sm / rm11ss Whatsapp 0179687907 #sayajualblusher #blushermalaysia

19.2.2017 13:04:40 1

**EXCLUSIVE** . Blush Volupte Heart of Light Powder Blush – # 8 Heroine (Blush) : Yves saint blush volupte is a blush and highlighter that provides contouring and achieves a vibrant glow.The mother of pearl color offers intense, light radiance, while the emollients leave a perfect, silky finish. YSL BLUSH VOLUPTE POWDER REFILL 9G (#8HEROINE) NOW:RM59 EACH! (NP:RM89) RETAIL PRICE: RM280++(USD60) (5G) . % ORIGINAL with MONEY BACK GUARANTEE! POSLAJU : RM8 ( WM ) / RM11 ( EM ) . ALSO AVAILABLE: #tphmakeup #tphysl . WHATSAPP: + 6 0 1 2 3 0 0 7 5 9 3 . #theperfumeholics #thebeautyholics #sayajualysl makeup #sayajualysl #sayajualblusher #sayajualblushvolupte #sayajualblusherysl #yslcosmetics #yslcosmetics malaysia #yslmakeup #yvessaintlaurent #yslmalaysia #yvessaintlaurentmakeup #yslvolupte #yslvolupte malaysia #beautybloggermalaysia #sephoramalaysiamurah #sephoramy #sephoramalaysia #sephoramalaysiapersonalshopper #ysl #yslblushvolupte #yslbeaute #yslbeauty

19.2.2017 10:40:27 1

#testimoni blusherina kod 03 Rm28 + postage rm7sm / rm11ss Whatsapp 0179687907 #sayajualblusher #blushermalaysia

19.2.2017 09:14:46 2

Muka nampak kusam??? Selalu pakai blusher terlalu merah??? SUIKONE AIR CUSHION BLUSH ramai MUA malaysia ataupun makeup artis yang popular gunakan suikone air cushion blush nak tahu kenapa??? Produk kosmetik berjenama SUIKONE Blusher yang menggunakan teknologi Korea ini adalah sejenis cushion. SUIKONE Blusher yang diperkaya dengan Mineral Oil ini sangat mudah dipakai dan ia juga memberikan efek yang sangat natural dan juga tahan lama. Korean Cosmetics SUIKONE Air Cushion Blush Benefit: Long lasting, sensitive, easy to wear, natural Brand Name: SUIKONE Code: 1 (peachy pink) suit all skin tone Ingredient: Mineral oil Net Content: 15 g Must have suikone air cushion blush in your collection makeup #suikonemalaysia #suikoneblusher #suikonecushionblush #suikonebatupahat #sayaagensah #sayajualmakeup #sayajualblusher #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #sayajualsayapakai #batupahat #codbatupahat #johor #jdt #sgpetani #uthmjohor

19.2.2017 07:05:33 0

"Sis,colour blusher ni banyak sangat la .. Tak tahu nak pilih yang mana sesuai dengan kulit.. Boleh suggest tak?? " Haa selalu sangat org pm tanya macam ni.. Jadi rambang mata nak pilih yang mana satu sebab semua colour cantik2.. Tak kan nak beli semua pulak kan.. :D Ok sat nak list kat bawah ni.. Ni hanyalah suggestion saja kalau nak pilih sendiri yang berkenan dihati pon boleh.. No hal la :D <3 Blusherina Kod 1 & 4 -Bagi yang berkulit sawo matang & nak nampak 'natural look' sesuai dgn warna coklat muda, peach, oren, merah plum & pink muda.. <3 Blusherina Kod 2 & 3 - Bagi yg berkulit putih atau cerah warna pink @senada sangat sesuai & akan memberi effect 'fresh look'.. #blusher #blusher ina #blusher ina byrznbeauty #sayapakai #sayapakai sayajual #sayajualblusher #makeup daily #kosmetik #makeup

19.2.2017 06:53:54 0
Sponsored ads

BLUSHERINA KOD 02 sangat-sangat cantik colour dia pink terang,kalau uolss jenis suka blusher colour terang uolss wajib ada blusherina kod 02 dalam bag makeup uolss #blusher #blusher ina #blusher ina byrznbeauty #sayajualsayapakai #sayajualblusher #makeup daily#makeup #kosmetik

19.2.2017 06:10:56 0

Suka pakai blusher tapi tak nak colour yg terang sampai sebatu orang dah boleh nampak pipi yg merah tu? . Jangan risau dengan Suikone. Sebab apa? Sebab warna dia sangat natural, sangat lembut & nampak pinkish gitu..tak nampak over okayy.. . Nak tau betapa bestnya bila pakai blusher ni boleh whatsapp Kak Ina utk order 012 2679698. Tak mahal dik..cuma RM39 excl pos. . #sayajualmakeup #suikonemalaysia #suikoneblush #cushionblusher #blushermurah malaysia #blushermurah #makeupcantik #suikonefeedback #suikoneagenkl #suikoneoriginal #suikonekl #sayajualblusher #blushermalaysia

18.2.2017 11:56:36 0

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Suikone blusher yg menjadi kegemaran ramai make up artis Malaysia. Jimat masa, hanya perlu dap2 je & tak yah guna berus. . Benefit : Long lasting, easy to apply & natural look Weight :15 gm Price : RM39 excl postage To order please whatsapp to 012 2679698 . #sayajualmakeup #suikonemalaysia #suikoneblush #cushionblusher #blushermurah malaysia #blushermurah #makeupcantik #suikonefeedback #suikoneagenkl #suikoneoriginal #suikonekl #sayajualblusher #blushermalaysia

18.2.2017 06:50:02 0

Anda kurang bajet nk beli eyeshadow pallete, shading, highlighter, blusher❓❓❓Tapi nk make up cantik2, pinkish2 mcm heroin drama tv❓❓❓ Jom dapatkan blusherina yg super jimat ni uolsss Dengan hanya RM28 anda dapat: BLUSHER , SHADING , EYE SHADOW DAN HIGHLIGTHER Juga jimat ruang dlm handbag uolss sbb cuma perlu bw satu bekas yg comel je dah boleh make up mcm pro Whatsapp ida 0179687907 #sayajualblusher #blushermurah

18.2.2017 06:39:42 0
Sponsored ads

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday