Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#rindulofattah Instagram Medias

Sponsored ads
Sponsored ads

@Regrann from @junemrsfiraida - Demi utk SiDia yang tersayang.. Suara yang pernah u kata "yakkkke" suatu masa dulu(eh tak lama mana pun), kini dah boleh temani dan buai u bawa ke alam mimpi2 indah kita sayang... ---LOFACELUPTEPUNG tolong captionkan utk @neelofa . #rindulofattah #setialofattah #ILoveULofa #ILoveFattahToo . @Regrann from @aizatamdan - Behind the scenes at @kge_studio Masa ni baru2 test suara sampai kena guide dia dari belakang But you gave it 100% @fattahaminz and thats what i admire. #wanitaterakhir - #regrann - #regrann

@Regrann from @junemrsfiraida - Sorang di Amsterdam sorang lagi di Mekah.. Kita yang kipas2 susah mati ni bercampur baur perasan sampai rasa kita plak yg tertelan pill cinta banyak sangat. . JOM KITA PLAY PART " I LOVE YOU" BANYAK KALI.. . #setialofattah #rindulofattah @Regrann from @embunreal - "I LOVE YOU" - EjazFakhri. - Teringin nak dengar ucapan niin real life for #lofattah . Could i have this part?. Kita #doakkanyangbaikbaik ok!. Video from @aj_cintahati - #regrann - #regrann

อีนาราถามถึงอังเคิ่ลฟัตตะห์ 555 คิดถึงละเซ่ @Regrann from @junemrsfiraida - Dua2 pun rindu jugak dgn uncle Fattah.. . Inara.. aunties uncles n mak dara yg dlm #lofattah semua rinduu sesangat tau Uncle Tah n Aunty Love awakk... #setialofattah #rindulofattah #ILofattahYou #Ilofayou #lofattah United @Regrann from @familia_lofattah - Haa...panggil sape tu... Ya Allah Inara...comeinya...rasa nak cubit2 pipi tu... #lofattah #wearefamily #familialofattah tq princess ❤ - #regrann - #regrann

Sponsored ads

Love..love..love @Regrann from @junemrsfiraida - PART 2: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #lofattah RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. . --Ikhlas Junemrsfiraida. To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou 2016 #rindulofattah #doayanbaikbaikaje #setialofattah #ILofattahYou #ILofaYou #lofattah United SPREADING LOVE N POSITIVE VIBE TO @jemimarsya @xieliex @wardawpr @ohwowlady @inaijari @itik_sengal @nurzihanyahya @embunreal @sallynatun @linajamil28 @lofaxfattah @lofattah_lovers @fattahaminxneelofa @demuremusing - #regrann

Love to watch this video. So creative... @Regrann from @junemrsfiraida - PART 1: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #lofattah RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. . --Ikhlas Junemrsfiraida. To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou 2016 #rindulofattah #doayangbaikbaikaje #setialofattah #ILofattahYou #ILofaYou #lofattah United .... sambung PART 2. Enjoice the video SPREADING LOVE N POSITIVE VIBE TO @jemimarsya @xieliex @wardawpr @ohwowlady @inaijari @itik_sengal @nurzihanyahya @embunreal @sallynatun @linajamil28 @lofaxfattah @lofattah_lovers @fattahaminxneelofa @demuremusing - #regrann






Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday