Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#rinduLofattah Instagram Medias

BABY love jd Emcee malam ni utk majlis PEKEMA at Marriot Putrajaya.. Mmg waktu menunggu VVIP berucap mmg syiokk layan IG kan.. sbb bosan. hehe.. Skrol laju2 gittew..😊😊😊 . IGs : syedewa -- suke naw intip lofa ye..πŸ™ŠπŸ™Š kitorang pun suke.. hikhikhik #neelofaΒ  #lofaemceeΒ  #lofattahΒ  #teamlofattahΒ  #rindulofattahΒ 

6
Sponsored ads

Nyanyi lagu birthday kelaut pun rasa sedap jer suara Baby Tah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Birthday one of friend yg ada kt set #DAJΒ  @fahmeyburn -- hamboih sis dh follow awal brader ni. Haha. Harap2 lofattah-ians x salah pilih 'babysitter' Baby Tah kt lokasi tu. πŸ˜‚πŸ˜‚ . Yg paling win after wish besday Fahmiey kt komen2 tu korang x lupa selit pesanan --"jagakan Fattah utk kami ye" --"Tengokkan Fattah ye " Seriuss mcm baby okeyhh.. 😁😁 . utk Fahmiey sis nak ucapkan Happy Belated Birthday yg ke 24 rite. Saje 42 kn kn.. sorry mata sis dah rabak mlm td.. chia chia chia. SEMOGA USIA DIBERKATI dan DIRAHMATI ALLAHswt😊😊 . KEK Besday FATTAH SPONSOR OKEYH...Hadiah perfume CK utk Fahmiey dekat rumahh.. Ambik lahhh.. πŸ€“πŸ€“ sooo baik hati. πŸ˜‰ . #IGsΒ  @fattahaminz @fahmeyburn #lofattahshippersΒ  #hasilshippersΒ  #jagakanFattahKamiΒ  #lofattahΒ  #LofattahUnitedΒ  #lofattahforeverΒ  #rindulofattahΒ  #setialofattahΒ  #IlofattahYouΒ  #IloveLofaΒ  #ILoveFattahTooΒ 

1

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Garang2 mcm ni hati dia mudah tersentuhh oleh orang2 yg dia sayang... 😊😊😊.tp orang lain yg dia x hirau kata apa pun kt dia mmg get to hell jerkk.😈😈😈 . #rinduLofattahΒ  #meltingsangatΒ  #henfonsiskembalibersemutΒ  @Regrann from @demuremusing - repost from @kiffyrazak_nona Garang-garang manja @neelofa ... Kita doakan yang terbaik... Untuk tayangan BTS video sepenuhnya... layari website www.nona.my sekarang. #lofattahΒ  #lofattahfansΒ  #surihatimrpilotΒ  - #regrannΒ 

5
Sponsored ads

Indahnya tengok gambar kesayangan Lofattah-ians ni.. 😍😍😍. Sis sbg seorang wanita sejati (perlu ke mention?πŸ€”) tengok gmbr ni seindah kebun bunga ditaman πŸ’πŸ’πŸ’ 😊😊😊 Sumpah tak tipu. πŸ˜™ . #sebabrindusangatΒ  #rinduLofattahΒ  @Regrann from @imani_imtiyaz - Saje je kan tag maya, kak @azzlynda_ .hehehehe Nk suh hati x keruan org yg tgh jetlag tu πŸ˜‚πŸ˜‚ @Regrann from @azzlynda_ - Napelah cantik sangat pasangan LOFATTAH ni... Bagai pinang di belah2. 😍😍😍😍😍 Semoga adalah jodoh mereka bersama. Aaminn #sayateamlofattahΒ  #lofattahΒ  #doayangbaikbaikΒ  #wanitaterakhirΒ  #sidiaΒ  πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ - #regrannΒ  - #regrannΒ 

2

Ini gambar dengan lirik lagu Wanita Terakhir sudah bikin jiwa wa kacauuu der .. πŸ‘ΏπŸ‘Ύ . #apsalmanissangattehniΒ  #rinduLofattahΒ  #setiaLofattahΒ  . @Regrann from @thefa_team_ - Meh kita hafal liriknya wanita terakhir by @fattahaminz memang best lirik dia pun mcm ada kena mengena dengan seseorang hee 😁 Siapa Wanita terakhir tu biarlah ia menjadi tanda tanya hehe 😁😁 #fattahaminΒ  #fattahaminxfar8Β  #wanitaterakhirΒ  #lirikΒ  #lofaloveeΒ  #lofattahΒ  #suriharimrpilotΒ  #ejazfakhriΒ  #doayangbaikbaikΒ  #londonΒ πŸ‡¬πŸ‡§ - #regrannΒ 

1

@Regrann from @junemrsfiraida - Asyik up video @fattahaminz jer kan... Kali ni nk belanja gelakk SiDia plakkk.. Rinduuu dowhh.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. LOFATTAH-ians rindu kamu dua dan korang berdua rindu tak?. *BLUSHING* ok fine.😊😊😊 IGs: @neelofa #neelofaΒ  #iloveyouLofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 #ilofayouΒ  #sismudahterhiburΒ  #sayateamlofattahΒ  #lofattahΒ  #rindulofattahΒ  #setialofattahΒ  #doayangbaik2Β  #siDiaΒ  #wanitaterakhirΒ  #FattahAminΒ  - #regrannΒ 

0

Asyik up video @fattahaminz jer kan... Kali ni nk belanja gelakk SiDia plakkk.. Rinduuu dowhh.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. LOFATTAH-ians rindu kamu dua dan korang berdua rindu tak?. *BLUSHING* ok fine.😊😊😊 IGs: @neelofa #neelofaΒ  #iloveyouLofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 #ilofayouΒ  #sismudahterhiburΒ  #sayateamlofattahΒ  #lofattahΒ  #rindulofattahΒ  #setialofattahΒ  #doayangbaik2Β  #siDiaΒ  #wanitaterakhirΒ  #FattahAminΒ 

10

Familia ada belanja BTS Wanita Terakhir.. ehemm. Video by Si Dia la kan. πŸ˜„πŸ˜„ #trobekBTSΒ  #WanitaTerakhirFattahAminΒ  #setiaLofattahΒ  #rinduLofattahΒ  @Regrann from @familia_lofattah - πŸ™ŠπŸ™Štutup mulut bukan apa..sebab terikut nak tergelak jugak 😁😁. Maaf ya prince sebab terikut gelak kecik jugak... πŸ˜‰πŸ˜‰ . #lofattahΒ  #btsΒ  #wanitaterakhirΒ  #singlebarufattahΒ  #wearefamilyΒ  #weunitetogetherΒ  #familialofattahΒ πŸ’žπŸ’žπŸ’ž - #regrannΒ 

11
Sponsored ads

@Regrann from @junemrsfiraida - Demi utk SiDia yang tersayang.. Suara yang pernah u kata "yakkkke" suatu masa dulu(eh tak lama mana pun), kini dah boleh temani dan buai u bawa ke alam mimpi2 indah kita sayang... πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ ---LOFACELUPTEPUNG tolong captionkan utk @neelofa . #rinduLofattahΒ  #setiaLofattahΒ  #ILoveULofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 . @Regrann from @aizatamdan - Behind the scenes at @kge_studio Masa ni baru2 test suara sampai kena guide dia dari belakang πŸ˜… But you gave it 100% @fattahaminz and thats what i admire. #wanitaterakhirΒ  - #regrannΒ  - #regrannΒ 

0

Demi utk SiDia yang tersayang.. Suara yang pernah u kata "yakkkke" suatu masa dulu(eh tak lama mana pun), kini dah boleh temani dan buai u bawa ke alam mimpi2 indah kita sayang... πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ ---LOFACELUPTEPUNG tolong captionkan utk @neelofa . #lofattahΒ  #rinduLofattahΒ  #setiaLofattahΒ  #ILoveULofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 . @Regrann from @aizatamdan - Behind the scenes at @kge_studio Masa ni baru2 test suara sampai kena guide dia dari belakang πŸ˜… But you gave it 100% @fattahaminz and thats what i admire. #wanitaterakhirΒ  - #regrannΒ 

4

Ni part paling sis tak bole lupa..macam sis geletek dia plakk.πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .X perlu explain panjang2 sis faham virgo man mmg mcm tu..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . Haha.. last skali dia cakap "korang ni kelakar la".. eh awak tu yg kelakar Tah.. Sbb istimewanya awak ni is bout bad memory naww πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Besday SiDia pun byk kali ulang pun masih x ingat. Pffftt. . Nyanyi utk AJL nanti pastikan lirik mesti hafal tau..Baby Love shopping kismis banyak2 utk Baby Tah awak ni.. Bff kan..apelah sangat πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #rindulofattahΒ  #lofattahΒ  #FattahAminΒ  #surihatibabyΒ  #trobekLiveChatLaunchingWanitaTerakhirΒ  #WanitaTerakhirΒ 'sBoyfriend #FattahManΒ  #SukeFattahGelakΒ 

11
Sponsored ads

Rindu kan tengok derang berdua berjumpa n share kt IGs. Hallooo cpt balikkk yg kt Amsterdam tu.. yg kt Mekah balik this week jugak kan.. Tak yah la sidia sidia sangatt..penat sis nak taip.. Sis nak tag terus.. . Dear @fattahaminz, Si Dia tu @neelofa kan? *BLUSHING* konfem. sis nampak πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜Š . #sisgurauΒ  #rinduLofattahΒ  #setiaLofattahΒ  #iloveyouLofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 . @Regrann from @lofattah_lovers - Bila sebut nama #SidiaΒ  dua dua mesti blushing yeπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ . #admintanyajeΒ .. #lofattahΒ  #sidiaΒ  #wanitaterakhirΒ  #sayateamlofattaΒ  - #regrannΒ 

19

Sis hanya mampu frame kan sekali semua muka indah dia hari ni... πŸ€—πŸ€—πŸ€— . Ok la Tah.. sis nk jahit nametag kat baju sekolah anak2 ni.. 😁😁. Sis janji ada masa nnti sambung ber Lofattah lagi k.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰. . Eh makusu @wardawpr yg ada kt StalkersCafe tu kabo kt Kak Zah anak bujang dia yg dh ada 'SiDia' ni dah nak balik..cuti dah abisss!. Haha. . IGs @fattahaminz pakai serkup pun hensem.😊 . #setiaLofattahΒ  #rindulofattahΒ  #AmsterdamΒ  #FattahManΒ  #FattahAminΒ  #teamfattahaminΒ  #kembaradibumiallahΒ  #lofattahΒ 

9

Winter di Netherland mendung di Malaysia..jom sis hangatakn hari uols dengan gambar Abdul Fattah bin Mohd Amin. Trus nampak matahari memancarkan sinarnya.. ok nk sidai baju.. agar kain cepat kering πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜„πŸ˜„ #FattahManΒ  #LofattahΒ  #SetiaLofattahΒ  #RinduLofattahΒ  . @Regrann from @intrendmalaysia - Morining InTrenders! Lagak tinggi, maskulin, a real men's man yang tidak betah diusik egonya. Sombong mungkin? Nah! Itu persepsi yang tidak mahu kenal erti siapa pesona di balik watak Mr Pilot yang biasa bikin hati wanita Malaya bergoncang dek lirik mata seksi, suara deep dan kumis menutupi bibirnya yang nipis. @fattahaminz is ready for take-off. @intrendmalaysia mendekati @fattahaminz, Mr. Pilot terhangat Malaysia. Dapatkan nashkah @intrendmalaysia edisi Januari 2017 dipasaran sekarang! Foto: Delvin Xian @ImageROM Arahan Seni: @aznistoria Penata Gaya: @xeliciousxass Teks: @xeliciousxass Grooming: @khirkhalid Dandanan: @davidshaw199 Pereka Sampul Hadapan: @bermaid Video: @tyranooy & @marthymcfly Lokasi: @xclusivefitnesz Pakaian: @diorhommeclub #InTrendMalaysiaΒ  #InTrendMalaysia2017Β  #FattahAminΒ  #SuriHatiMrPilotΒ  - #regrannΒ 

2
Sponsored ads

Kerja mata2 sis seawal 5pagi.. Dh update sumthing saweet... πŸ˜…πŸ˜… Semalam sis sejiwa dengan 'Si Dia' , Pagi ni sis sejodoh plak dengan Tah.πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜Š . Bertemu 'jodoh' kt tapak @lofattah_lovers chia chia chia.. rezeki dipagi hari.. Mcm cantik jerk.. sis share.Tak suke n tak penting skrol laju2. #salamsubuhΒ  #lofattahΒ  #setialofattahΒ  #rindulofattahΒ  #FattahManΒ 

13

@Regrann from @junemrsfiraida - Sorang di Amsterdam sorang lagi di Mekah.. Kita yang kipas2 susah mati ni bercampur baur perasan sampai rasa kita plak yg tertelan pill cinta banyak sangat. . JOM KITA PLAY PART " I LOVE YOU" BANYAK KALI.. 😁😁😁 . #setiaLofattahΒ  #rinduLofattahΒ  @Regrann from @embunreal - "I LOVE YOU" - EjazFakhri. - Teringin nak dengar ucapan niπŸ‘†in real life for #lofattahΒ . Could i have this partπŸ’‘?😊. Kita #doakkanyangbaikbaikΒ  ok!πŸ‘ŒπŸ˜. Video from @aj_cintahati - #regrannΒ  - #regrannΒ 

0

Menu lunch tahun baru 2017 paling sedap. I LOVE U 😘😍. I love both of u @fattahaminz @neelofa. #setiaLofattahΒ  #rinduLofattahΒ  #IloveULofattahΒ  . @Regrann from @familia_lofattah - Mesti ramai yang sesak nafas kan...πŸ˜… sebab sis dah sesak nafas dibuatnya dari semalam lagi oleh princess kita ni. Princess bekalkan vitamin2 suntikan untuk kita meraikan tahun baru 2017 dengan pelbagai perasaan bercampur baur 😭😭. Koleksi video ini exclusive daripada princess utk dijadikan video istimewa kepada semua familia dan fans lofattah.... #lofattahΒ  #wearefamilyΒ  #weunitetogetherΒ  #familialofattahΒ πŸ’žπŸ’žπŸ’ž - #regrannΒ 

6

Sorang di Amsterdam sorang lagi di Mekah.. Kita yang kipas2 susah mati ni bercampur baur perasan sampai rasa kita plak yg tertelan pill cinta banyak sangat. . JOM KITA PLAY PART " I LOVE YOU" BANYAK KALI.. 😁😁😁 . #setiaLofattahΒ  #rinduLofattahΒ  @Regrann from @embunreal - "I LOVE YOU" - EjazFakhri. - Teringin nak dengar ucapan niπŸ‘†in real life for #lofattahΒ . Could i have this partπŸ’‘?😊. Kita #doakkanyangbaikbaikΒ  ok!πŸ‘ŒπŸ˜. Video from @aj_cintahati - #regrannΒ 

9

"....All video n photos can really put a smile on my face.. "-- yg part ni sis terasa mcm Lofa cakap kt sis.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜„πŸ˜Š Perasan itu perlu. πŸ˜†πŸ˜†Hope sampai lah video2 yg mak anak3 dh buat semata2 sayang boleh dtg effort tu tau. Genuine gigih tu mai tanpa sis sedar.. πŸ˜„πŸ˜„ #setiaLofattahΒ  #rinduLofattahΒ  #lofattahUnitedΒ  #lofattahΒ  #NeelofaΒ  #FattahAminΒ  #ILofattahYouΒ  . @Regrann from @inaijari - @Regrann from @familia_lofattah - Part 2 - New Year wish from lofa 😍😍 Alhamdulillah...jika terlalu banyak sangat terpendam di dalam hati tu princess...luah2kanlah 😊😊 #lofattahΒ  #wearefamilyΒ  #weunitetogetherΒ  #familialofattahΒ πŸ’žπŸ’žπŸ’ž #newyearwish2017Β  - #regrannΒ  - #regrannΒ 

3
Sponsored ads

@Regrann from @junemrsfiraida - MANJA.. #lofattahΒ  #setialofattahΒ  #rindulofattahΒ  #ILoveULofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 . @Regrann from @lienn_0835 - β–ΆSebElum Papa tnjuk skill semaLam..Mama dh praktik dulu kat Papa..bab suap myuap niE..πŸ˜…πŸ˜†πŸ˜‚ trnyata Papa dh lulussπŸ˜πŸ˜‚A+ gituπŸ˜‰ *yanG mna lG sweet EkkπŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ˜„πŸ˜ #LoFattahΒ  #doayangbaikbaikΒ  #suapmenyuapmmbawabhgiaΒ  #sweetcoupleΒ  #MamaPapadahpraktikduluΒ  - #regrannΒ  - #regrannΒ 

0
Sponsored ads

Sape yang masih tunggu gambar ni untuk dibalass drpd prinncess @neelofa plsss angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹πŸ™Œ.. . BERHARAP SEBELUM 2016 MELABUHKAN TIRAINYA ADA LA 1 'BALASAN DENDAM' DARIPADA LOFA.. NAK SANGAT TENGOK SEBAGAI PENGUBAT RINDU...😁😁😊😁😊 #LofattahΒ  #RinduLofattahΒ  #SetiaLofattahΒ  @Regrann from @junemrsfiraida - πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š Monday blues hilang bila tengok couple ni start bergurau. Fattah sedang menjolok tebuan sebenarnya.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Pls setel harini ye Fattah Amin. πŸ’†πŸ’† . ... ... @Regrann from @fattahaminz - The best picture of us last night πŸ˜‚ #anugerahmelodi2016Β  - #regrannΒ  ... ... #photobombΒ  #SurihatiBabyΒ  #LofattahΒ  #lofattahteamΒ  #bilaBabyTahAjakBabyLoveBergurauΒ  #membersebelahjakiΒ  πŸ˜… - #regrannΒ 

46

BABY LOVE #TheBestNine2016Β  😍 #lofattahΒ  #setialofattahΒ  #rindulofattahΒ  #ILoveULofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . @Regrann from @neelofa - As 2016 draws to a close, let's take a look back through this year. Alhamdulillah, this year will be something that I remember the most. Banyak memories and achievement yang best and Lofa takkan lupakan semua ni. Thank you so much guys for this great year, I look forward to 2017! #ilofayouΒ  #2016bestnineΒ  - #regrannΒ 

2

MANJA.. #lofattahΒ  #setialofattahΒ  #rindulofattahΒ  #ILoveULofaΒ  #ILoveFattahToo 😁 . @Regrann from @lienn_0835 - β–ΆSebElum Papa tnjuk skill semaLam..Mama dh praktik dulu kat Papa..bab suap myuap niE..πŸ˜…πŸ˜†πŸ˜‚ trnyata Papa dh lulussπŸ˜πŸ˜‚A+ gituπŸ˜‰ *yanG mna lG sweet EkkπŸ‘‰πŸ‘ˆπŸ˜„πŸ˜ #LoFattahΒ  #doayangbaikbaikΒ  #suapmenyuapmmbawabhgiaΒ  #sweetcoupleΒ  #MamaPapadahpraktikduluΒ  - #regrannΒ 

5
Sponsored ads

Dua2 pun rindu jugak dgn uncle Fattah.. 😊😊😊😊. Inara.. aunties uncles n mak dara yg dlm #LofattahΒ  semua rinduu sesangat tau Uncle Tah n Aunty Love awakk... πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #setialofattahΒ  #rinduLofattahΒ  #ILofattahYouΒ  #IlofayouΒ  #LofattahUnitedΒ  @Regrann from @familia_lofattah - Haa...panggil sape tu...πŸ˜…πŸ˜… Ya Allah Inara...comeinya...rasa nak cubit2 pipi tu...πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #lofattahΒ  #wearefamilyΒ  #familialofattahΒ πŸ’žπŸ’žπŸ’ž tq princess ❀ - #regrannΒ 

6

Love..love..love @Regrann from @junemrsfiraida - PART 2: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #LofattahΒ  RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . --Ikhlas Junemrsfiraida.πŸ›Œ To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou2016Β  #rinduLofattahΒ  #doayanbaikbaikajeΒ  #setiaLofattahΒ  #ILofattahYouΒ  #ILofaYouΒ  #LofattahUnitedΒ  SPREADING LOVE N POSITIVE VIBE TO @jemimarsya @xieliex @wardawpr @ohwowlady @inaijari @itik_sengal @nurzihanyahya @embunreal @sallynatun @linajamil28 @lofaxfattah @lofattah_lovers @fattahaminxneelofa @demuremusing - #regrannΒ 

0

Love to watch this video. So creative... @Regrann from @junemrsfiraida - PART 1: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #LofattahΒ  RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . --Ikhlas Junemrsfiraida.πŸ›Œ To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou2016Β  #rinduLofattahΒ  #doayangbaikbaikajeΒ  #setiaLofattahΒ  #ILofattahYouΒ  #ILofaYouΒ  #LofattahUnitedΒ  .... sambung PART 2. Enjoice the video 😊 SPREADING LOVE N POSITIVE VIBE TO @jemimarsya @xieliex @wardawpr @ohwowlady @inaijari @itik_sengal @nurzihanyahya @embunreal @sallynatun @linajamil28 @lofaxfattah @lofattah_lovers @fattahaminxneelofa @demuremusing - #regrannΒ 

0

Alahai comelnye dia.. kalau aritu Lofa x pakai heels rasanye sama paras jer dgn sis bila bergambar πŸ˜‰πŸ˜‰ . Lofa Promo set baju n tudung ootd while doing umrah.. Yg penting selesa dipakai gittewww 😊 . #ilofayouΒ  #NeelofaΒ  #rindulofattahΒ  #setiaLofattahΒ  . @Regrann from @neelofa - With my #umrahsquadΒ , it feels like Hari Raya! So happy that I get to do umrah with them. And of course, I'm the odd one #noblackjubahfortodayΒ  πŸ˜… (Jubah and Hijab by @naelofar) - #regrannΒ 

2

@Regrann from @inaijari - @Regrann from @junemrsfiraida - PART 1: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #LofattahΒ  RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . --Ikhlas Junemrsfiraida.πŸ›Œ To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou2016Β  #rinduLofattahΒ  #doayangbaikbaikajeΒ  #setiaLofattahΒ  #ILofattahYouΒ  #ILofaYouΒ  #LofattahUnitedΒ  .... sambung PART 2. Enjoice the video 😊 - #regrannΒ  - #regrannΒ 

0
Sponsored ads

Ada kakak kita sorang gigih ngedit sampai tido lewat so yeahhh πŸ€—πŸ˜šπŸ˜˜ #kakjunegigihΒ  #kakjunegigihsebabsayangΒ  #gittewΒ  #irepostkΒ  #RepostΒ  @junemrsfiraida ・・・ PART 2: RINDU antara mereka berdua ada nya kita.. Menghantar khabar gembira dikala berjauhan . KITA turut merasa apa yang mereka rasa. . NIKMAT bahagia dapat merasa yang sama apa yang mereka rasa. . Hanya RINDU. Mereka, kita semua berada dalam dunia yang sama Menyatu dibawah satu nama - #LofattahΒ  RINDU menyapa tanpa isyarat kata. Hadirnya ia bila jasad berjauhan tapi ada kuasa yang mendekatkan. . Semoga ia terus ada untuk dibawa bersama.. Restu sang Pencipta semoga dipermudahkan segala. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . --Ikhlas Junemrsfiraida.πŸ›Œ To; @FattahAminz @Neelofa #ilofayou2016Β  #rinduLofattahΒ  #doayanbaikbaikajeΒ  #setiaLofattahΒ  #ILofattahYouΒ  #ILofaYouΒ  #LofattahUnitedΒ  SPREADING LOVE N POSITIVE VIBE TO @jemimarsya @xieliex @wardawpr @ohwowlady @inaijari @itik_sengal @nurzihanyahya @embunreal @sallynatun @linajamil28 @lofaxfattah @lofattah_lovers @fattahaminxneelofa @demuremusing

5

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday