Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#printedshawl Instagram Medias

Sponsored ads
Sponsored ads

Jangan tengok lama2, nanti habis. Premium collection by JAARUM @jaarum_official semua yang dah beli jangan lupa share #ootd  dengan kami 💄 Kalau belum lekas2lah kakakku Material: Italian satin Size: Approx. 2m x 0.8m Price: RM69 WE ARE HERE 👇 @novembermate Level 1, Bangi Sentral - Behind PKNS Bangi - Same row as LeeyanaRahman ONLINE PURCHASE 👇 DM/ Whatsapp: 0166086277 #novembermate  #bangisentral  #yearendsale2016  #yearendsale  #satinscarf  #shawl  #longshawl  #printedshawl 

0

. ⚜️ SIGNATURE INSTANT SHAWL ⚜️ • CODE : DUSTY PINK . ✔FULLY INSTANT. Hanya sarung dan siap. No pin needed. ✔Premium chiffon (berat & terletak) ✔Less ironing ✔Mudah bentuk /tidak melekap ✔ Exclusive label tag by STELLA ✔ 2 layer so tidak jarang . • PRICE: RM29 � exclude postage • To order kindly whatsapp : 019 - 350 8367 . . #stellaexclusive  #stellasignatureinstantshawl  #fullyinstant  #instantshawlexclusive  #exclusiveshawl  . #instantshawlmalaysia  #exclusiveshawl  #shawlexclusive  #plainshawl  #wideshawl  #pastelshawl  #shawl_exclusive  #hijab_exclusive  #bawalcrepe  #borongshawl  #nealofar  #nealofarhijab  #keknis  #cakenis  #raya  #shawl  #wideshawl  #innersnowcap  #bubbleshawl  #printedshawl  #shawllabuh  #shawlcantik  #sayajual  #vendorbutik  #paidreview  #innersnowcaprm5 

0

#zshaffeedback  . . Material: Italian Rose heavy chiffon -lembut beralun,ada tekstur gritty & senang dibentuk -diamond AAAA Grade crystal Ab hotfix flatback . . Ukuran: 195cm x 70cm —————————————————— PRICE: RM59 per pcs Post:RM8(SM)/RM10(SS) —————————————————— . Whatsapp 0133694981 untuk order ————————————————— #zshafcollection  #abayamalaysia  #jubahmurahmalaysia  #like4like  #bajukurungmalaysiamurah  #bajucantik  #kurungmoden  #bajukurungmurah  #ootdmalaysia  #shawlprintedmurah  #kakishoppingonline  #shawlcantik  #shawlmalaysia  #shawlkeknis  #printedshawl  #igshop  #onlineshop  #bellaamara  #bajucantik  #hipstermalaysia  #instantshawl  #shawlkeknis  #shawlneelofadiskaun !

0
Sponsored ads

🌸🌸 PLAIN CHIFFON/ KEKNIS SHAWL 🌸🌸 Ready stock!!! 💕 Material: Heavy chiffon 💕 Jahitan: Baby seam/ kelim 💕 Saiz: 1.8m ×0.75m 💕 Colour boleh pilih 💕 Harga tak termasuk postage 📌 RM 10/ 1pc 📌 RM 42/ 5pcs 📌 RM 75/10pcs 📌 RM 140/20pcs 📌 RM 200/ 30pcs For more details or order, wassap jer 📞 018 3282218 #shawlkeknis  #shawlmurah  #plainchiffon  #shawlborongmurah  #shawlbubble  #printedshawl  #bubbleshawl  #shawlkeknismurah  #fashionhijab  #bazartudung  #bazaarpaknil  #sayajualtudung  #sayajualshawl  #sayajualonline  #uitmshahalam  #hijabista  #tudungonline 

0

CNY SALE for all collection ~ previous collections 3pcs for RM90 ~ latest Fleur Collection 2pcs for RM90 and it's inclusive of postage! While stock last, so hurry darlings ❤️. #laiqaofficial  #laiqalovers  #laiqasignature  #instantshawl2muka  #instantshawl2loop  #instantshawl  #longshawl  #plainshawl  #printedshawl  #printedchiffonshawl  #chiffonshawl  #chiffonbubble  #printedbubbleshawl  #premiumshawl  #exclusiveshawl  #hijabista  #hijabers  #hijab  #limitedstock  #sayajualtudung  #sayajualshawl  #sale  #cnysale  #whilestocklast  #hurry 

0

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

1
Sponsored ads

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

Jom pakat grab sebelum habis 😎💨💨 . . Arabic Shawls laku keras uollz! Tak perlu iron dan tak jarang 😱 . ⭐️Material: High quality cotton stretchable ⭐️Measurement: 2x0.75m ⭐️Price: . 1-9 RM10 10-19 RM9.50 20 ke atas RM9 50 ke atas RM8 . READYSTOCK🌸 ✔️ BORONG/ RETAIL SERIOUS BUYER ONLY EXC POS 😎 FIX PRICE 💖 T&C . Postage : 🚗Semenanjung RM8 🚕Sarawak/sabah RM12 . 📱 whatsapp +60162199687 #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlkeknisborong  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisheavychiffon  #shawlborong  #shawlborongmalaysia  #shawlborongtermurah  #shawlborongmurahmurah  #heavychiffonshawl  #heavychiffonmurah  #heavychiffonshawlmurah  #printedshawl  #printed  #printedbubble  #printedbubbleshawlmurah  #printedbubbleshawl  #printedbubblemurah  #pemborongtudung  #pemborongmurah  #pemborongtudungmurah  #printedbubbleshawlprintedshawlmurah  #pemborongmurahmalaysia  #pemborongmalaysia  #arabicshawlmurahborong 

0

Jom pakat grab sebelum habis 😎💨💨 . . Arabic Shawls laku keras uollz! Tak perlu iron dan tak jarang 😱 . ⭐️Material: High quality cotton stretchable ⭐️Measurement: 2x0.75m ⭐️Price: . 1-9 RM10 10-19 RM9.50 20 ke atas RM9 50 ke atas RM8 . READYSTOCK🌸 ✔️ BORONG/ RETAIL SERIOUS BUYER ONLY EXC POS 😎 FIX PRICE 💖 T&C . Postage : 🚗Semenanjung RM8 🚕Sarawak/sabah RM12 . 📱 whatsapp +60162199687 #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlkeknisborong  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisheavychiffon  #shawlborong  #shawlborongmalaysia  #shawlborongtermurah  #shawlborongmurahmurah  #heavychiffonshawl  #heavychiffonmurah  #heavychiffonshawlmurah  #printedshawl  #printed  #printedbubble  #printedbubbleshawlmurah  #printedbubbleshawl  #printedbubblemurah  #pemborongtudung  #pemborongmurah  #pemborongtudungmurah  #printedbubbleshawlprintedshawlmurah  #pemborongmurahmalaysia  #pemborongmalaysia  #arabicshawlmurahborong 

1
Sponsored ads

Kalau jalan di tengahari yg panas terik, siapa suka pakai 🕶😎? Kita gengg! Sambil tu kita ZOOM IN sikit corak SURI kegilaan ramai ni. Selling fast! . Uolls dah try belum? Ada 18 corak yang memang boleh buat uolls senyum sampai telinga! 😘 . Click @haifaareta.catalogue dan uolls boleh place order di whatsapp atau agent sah kami . #printedshawl 

0

ok..memandangkan korang- korang semua tak putus2 mintak admin teruskan lg sale ni...jadi admin pun mengalah dengan desakan #chendanalovers  semua...jadi, special offer ni admin panjangkan lagi masa supaya korang2 boleh dapatkan segera shawl CHEMAYARA ni...😘😘😘😘 jangan menyesal tau....kalau srikandi-srikandi chendana semua cantik2 dengan chemayra shawl dari @chendana.signature . . Dari awal dah admin bagitau...awak2 semua macam tak endah je apa yang admin cuba nak awak2 semua tahu.... . Pernah dengar tak orang kata serupa tapi tak sama??? Macam tu juga dengan shawl inspirasi rekaan Pucci kami ni.... . Sekali pandang sama...dua kali pandang...ohhhhh tidakkkkk!!!!! Cantik sangattt!!!! Harga??? Jangan cakaplah...memang berbaloi sangat dengan KUALITI TERBAIKKK!!!! . 💕Mudah dibentuk dan tidak licin . 💕Tidak panas, kain yang sejuk dan selesa . 💕Kain yang nipis tetapi tidak jarang...kerana ia ditenun dengan kualiti benang terbaik. . 💕 Paling ISTIMEWA adalah, anda tidak akan boria dengan orang lain..sebabnya ia adalah CUSTOM MADE DESIGN . 💕 6 rekaan corak eksklusif yang sangat memukau... . 💕 Ukuran yang lebar dan menepati citarasa muslimah...dan boleh dipelbagaikan gaya memakai . 💕 kekemasan jahitan pada tahap yang unggul!!! . Haaa...tak payah nak terlopong sangat...dari awal admin dah jenuh bagitau..tak nak percaya...sekarang??? amacam??? Apa lagi, pi ambik telefon..bukak WHATSAPP dan terus order ok...admin tunggu awak2 semua....😘😘😘😘 . 1 HELAI RM25 SAHAJA!!! . . #1HELAIRM25SAHAJA !!! . . #1HELAIRM25SAHAJA !!! . . #1HELAIRM25SAHAJA !!! . . #1HELAIRM25SAHAJA !!! . . . . WHATSAPP 0175114925 . WHATSAPP 0175114925 . WHATSAPP 0175114925 . #exclusiveshawl  #chemayraprintedshawl  #puccishawl  #printedshawl  #shawlbychendanasignature  #chendanasignature  #sale  #yes  #shawl  #newyear  #2017  #bazaarpaknil 

1

Square scarf/Bawal bubble by DA NANG! . #bawalbubble  kami: ✔️Senang bentuk ✔️Tak mudah berkedut ✔️Tak jarang ✔️Labuh (bidang 49) ✔️Kain sejuk . STOCK CLEARANCE SALE RM20 / pc sahaja!! Harga asal : RM23 / pc Postage : RM8 (SM) RM12 (SS) . CAMNE NAK ORDER? . < whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>> . #danangshawl  #danangscarf  #shawl  #shawlmurah  #printedshawl  #shawlchiffon  #shawlcantik  #sayajual  #ootd  #ootdhijab  #printedscarf  #hijab  #tudung  #tudungbawal  #printedchiffon  #floral  #floraldesign  #floralprint  #bawalbubble  #squarescarf  #bawal  #bawallovers  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudunglabuh  #tudungmurah 

1

Square scarf/Bawal bubble by DA NANG! . #bawalbubble  kami: ✔️Senang bentuk ✔️Tak mudah berkedut ✔️Tak jarang ✔️Labuh (bidang 49) ✔️Kain sejuk . STOCK CLEARANCE SALE RM20 / pc sahaja!! Harga asal : RM23 / pc Postage : RM8 (SM) RM12 (SS) . CAMNE NAK ORDER? . < whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>> . #danangshawl  #danangscarf  #shawl  #shawlmurah  #printedshawl  #shawlchiffon  #shawlcantik  #sayajual  #ootd  #ootdhijab  #printedscarf  #hijab  #tudung  #tudungbawal  #printedchiffon  #floral  #floraldesign  #floralprint  #bawalbubble  #squarescarf  #bawal  #bawallovers  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudunglabuh  #tudungmurah 

0

Square scarf/Bawal bubble by DA NANG! . #bawalbubble  kami: ✔️Senang bentuk ✔️Tak mudah berkedut ✔️Tak jarang ✔️Labuh (bidang 49) ✔️Kain sejuk . STOCK CLEARANCE SALE RM20 / pc sahaja!! Harga asal : RM23 / pc Postage : RM8 (SM) RM12 (SS) . CAMNE NAK ORDER? . < whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>>< whatsapp="" +6017-2376991="">>>> . #danangshawl  #danangscarf  #shawl  #shawlmurah  #printedshawl  #shawlchiffon  #shawlcantik  #sayajual  #ootd  #ootdhijab  #printedscarf  #hijab  #tudung  #tudungbawal  #printedchiffon  #floral  #floraldesign  #floralprint  #bawalbubble  #squarescarf  #bawal  #bawallovers  #bawalprinted  #bawalmurah  #tudunglabuh  #tudungmurah 

1

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0
Sponsored ads

OPEN BORONG 📣📣 Inner Snowcap By Stella Exclusive . OFFER FROM 20 JAN TILL 31 JAN ONLY ! . 10 - 99 pcs : RM 5/pc OFFER 100 pcs > : RM4 . .... Cik Stella OPEN ORDER BORONG sampai 31/1 sahaja ya. Boleh pilih warna & mix. (Warna banyak lagi, sape cepat dia dapat). Yang nak borong banyak tu whatsapp ye. 100 pcs offer rm4/pc je. . ..... ‼️ Bukan inner snowcap borong yang lain ya. ‼️ Material sejuk & tahan lasak. ‼️ Design SPECIAL dengan HIDDEN jahitan depan. Suitable utk penggemar loose shawl & bawal style. . . Whatsapp to: +6017-2521448 | +6019-3508367 or dm for details and purchase. . . #innersnowcap  #stellaexclusive  #innersnowcap_stellaexclusive  #sayajual  #inner  #anaktudung  #innermelekap  #innerkeknis  #wideshawl  #shawlkeknis  #chiffonshawl  #longshawl  #heavychiffon  #instantshawl  #sayajualshawl  #sayajualinner  #plainshawl  #bawalinstant  #boronginnersnowcap  #innerborong  #pemborong  #innersnowcaptermurah  #innersnowcapmurah  #innertudung  #printedshawl  #sayajual 

0
Sponsored ads

Jom pakat grab sebelum habis 😎💨💨 . . Arabic Shawls laku keras uollz! Tak perlu iron dan tak jarang 😱 . ⭐️Material: High quality cotton stretchable ⭐️Measurement: 2x0.75m ⭐️Price: . 1-9 RM10 10-19 RM9.50 20 ke atas RM9 50 ke atas RM8 . READYSTOCK🌸 ✔️ BORONG/ RETAIL SERIOUS BUYER ONLY EXC POS 😎 FIX PRICE 💖 T&C . Postage : 🚗Semenanjung RM8 🚕Sarawak/sabah RM12 . 📱 whatsapp +60162199687 #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlkeknisborong  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisheavychiffon  #shawlborong  #shawlborongmalaysia  #shawlborongtermurah  #shawlborongmurahmurah  #heavychiffonshawl  #heavychiffonmurah  #heavychiffonshawlmurah  #printedshawl  #printed  #printedbubble  #printedbubbleshawlmurah  #printedbubbleshawl  #printedbubblemurah  #pemborongtudung  #pemborongmurah  #pemborongtudungmurah  #printedbubbleshawlprintedshawlmurah  #pemborongmurahmalaysia  #pemborongmalaysia  #arabicshawlmurahborong 

0

Jom pakat grab sebelum habis 😎💨💨 . . Arabic Shawls laku keras uollz! Tak perlu iron dan tak jarang 😱 . ⭐️Material: High quality cotton stretchable ⭐️Measurement: 2x0.75m ⭐️Price: . 1-9 RM10 10-19 RM9.50 20 ke atas RM9 50 ke atas RM8 . READYSTOCK🌸 ✔️ BORONG/ RETAIL SERIOUS BUYER ONLY EXC POS 😎 FIX PRICE 💖 T&C . Postage : 🚗Semenanjung RM8 🚕Sarawak/sabah RM12 . 📱 whatsapp +60162199687 #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlkeknisborong  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisheavychiffon  #shawlborong  #shawlborongmalaysia  #shawlborongtermurah  #shawlborongmurahmurah  #heavychiffonshawl  #heavychiffonmurah  #heavychiffonshawlmurah  #printedshawl  #printed  #printedbubble  #printedbubbleshawlmurah  #printedbubbleshawl  #printedbubblemurah  #pemborongtudung  #pemborongmurah  #pemborongtudungmurah  #printedbubbleshawlprintedshawlmurah  #pemborongmurahmalaysia  #pemborongmalaysia  #arabicshawlmurahborong 

1

Jom pakat grab sebelum habis 😎💨💨 . . Arabic Shawls laku keras uollz! Tak perlu iron dan tak jarang 😱 . ⭐️Material: High quality cotton stretchable ⭐️Measurement: 2x0.75m ⭐️Price: . 1-9 RM10 10-19 RM9.50 20 ke atas RM9 50 ke atas RM8 . READYSTOCK🌸 ✔️ BORONG/ RETAIL SERIOUS BUYER ONLY EXC POS 😎 FIX PRICE 💖 T&C . Postage : 🚗Semenanjung RM8 🚕Sarawak/sabah RM12 . 📱 whatsapp +60162199687 #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlkeknisborong  #shawlkeknischiffon  #shawlkeknisheavychiffon  #shawlborong  #shawlborongmalaysia  #shawlborongtermurah  #shawlborongmurahmurah  #heavychiffonshawl  #heavychiffonmurah  #heavychiffonshawlmurah  #printedshawl  #printed  #printedbubble  #printedbubbleshawlmurah  #printedbubbleshawl  #printedbubblemurah  #pemborongtudung  #pemborongmurah  #pemborongtudungmurah  #printedbubbleshawlprintedshawlmurah  #pemborongmurahmalaysia  #pemborongmalaysia  #arabicshawlmurahborong 

0
Sponsored ads

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

Mango Pudding for dessert, anyone? 😊 Get this yummy colour for RM 39 only (excluding postage). Kindly Whatsapp 011-28590098 to purchase. 🌸🌸🌸 #sarahannahshawls  #shawl  #chiffonshawl  #premiumshawl  #prettyshawl  #exclusiveshawl  #printedshawl  #floralprintedshawl  #printedchiffonshawl  #instantshawl  #doubleloopshawl  #affordableshawl  #frenchlace  #3dflower  #sequinflowers  #beads  #finestitching  #handstitchedwithlove  #hijab  #stylishhijab  #hijabista  #muslimah  #modestfashion  #giftideas  #gifts  #practicalgifts 

1

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0
Sponsored ads

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0
Sponsored ads

Hai uolls! Team Cinta masih dalam proses sort order untuk SURI PRINTED yang HOTT nii 🔥🔥🔥 . Dah ada yang borong SURI PRINTED sampai 50pcs dahh, untuk sesiapa yang masih taktau, Cinta ada open untuk borong jugak tauu. Uolls drpd Brunei & Singapore pon boleh borong banyak2! . Untuk BORONG boleh whatsapp Cinta 📲 018-2684743 . #bonafidesuri  #printedshawl  #bruneihijab  #singaporehijab  #malaysiahijab 

1

Hai semua.. Meh usha dulu wide shawl dari Nooraz Shawl. 👇👇👇👇 RM25 sahaja 😱 RM8 postage Available colors 👇👇😍😍 •Midnight Blue •Fushia •Silver •Light Coral •Violet •Navy •Olive Drab •Indigo •Medium Violet Red Nak tahu details,boleh PM,DM or WhatsApp to 019 258 0503.. #plainwideshawl #plainbubblewideshawl #plainshawl #chiffonshawl #highqualityshawl #shawlmurahmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #printedshawl #printedwideshawl #printedbubbleshawl  #sayajualshawl #shawlcantik #hijabshawl #hijab #shawlmurah #sayajualshawlmurah #followmyig #noorazshawl #shawlkurangkedut #shawljahitankemas 

1
Sponsored ads

Haii semua.. Meh usha dulu wide shawl dari NoorAz Shawl. 👇👇👇👇👇 RM29 sahaja 😱 RM8 postage.. Available colors 👇👇😍😍 •Light Sea Green •Pale Violet Red •Dark Red •Dark Magenta Nak tahu details,boleh PM,DM or WhatsApp to 019 258 0503.. #plainwideshawl #plainbubblewideshawl #plainshawl #chiffonshawl #highqualityshawl #shawlmurahmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #printedshawl #printedwideshawl #printedbubbleshawl  #sayajualshawl #shawlcantik #hijabshawl #hijab #shawlmurah #sayajualshawlmurah #followmyig #noorazshawl #shawlkurangkedut #shawljahitankemas 

2

salam jumaat semua , kakya dan hutan kain 😍 new stock will be release soon . dgn warna2 yang cantik ❤️ . dan kakya juga nak habis kan stok utk batch sebelum ni . ada few color tinggal . dapatkan dgn harga yg berpatutan ❤️ . #plainchiffonshawl  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #chiffonshawlmurah  #chiffonwideshawl  #sayajual  #sayajualshawl  #endcurveshawl  #semiendcurveshawl  #shawlendcurve  #babyseamshawl  #babyseam  #shawlkeknis  #chiffonshawlplain  #chiffonplainmurah  #shawllabuhmurah  #semicurve  #semicurveshawl  #shawlprintedchiffon  #chiffonprinted  #printedshawlmurah  #printedshawls  #printedshawl  #heavychiffonshawl  #highqualitychiffonshawl  #chiffoncrepemurah  #chiffoncrepeshawl  #chiffoncrepe 

0

Salam jumaat #zshaffeedback  . . Warna shawl yang cantik adalah warna yang menyerlahkan seri muka kita. . . Setuju tak? . . Kadang2 ada warna yg suram kita pakai sampai tk menaikkan seri wajah tu... . . Customer kami pun berpuas hati asyik repeating order je. Stock tk banyak dah.sis bagi 12 jam tempahan utk yg betul2 nak je. . . . . WHATSAPP 0133694981 ————————————— #zshafcollection  #abayamalaysia  #jubahmurahmalaysia  #like4like  #bajukurungmalaysiamurah  #bajucantik  #kurungmoden  #bajukurungmurah  #ootdmalaysia  #shawlprintedmurah  #kakishoppingonline  #shawlcantik  #shawlmalaysia  #shawlkeknis  #printedshawl  #igshop  #onlineshop  #bellaamara  #bajucantik  #hipstermalaysia  #makeuptutorial  #shawlraya  #shawltutorial 

0

Adik2 Kak Senah boleh dapat kan instant shawl 2 muka yang cantik ni dengan harga combo menarik kami . 2 helai RM 60 . Boleh whatapps kami . Whatapps 0175590620 . Whatapps 0175590620 . #alisharayyan  #instantshawl  #shawlinstant  #shawlinstantdoubleloop  #shawlinstant2muka  #shawl  #instantshawldoubleloop  #instantshawl2muka  #shawlmurah  #instantshawlmurah  #sayajual  #shawlcorak  #printedshawl  #shawlcantik  #shawllabuh  #shawlplain  #hijab  #instanthijab  #scarf  #tudungmurah 

0

Haii semua.. Meh usha dulu wide shawl dari NoorAz Shawl 👇👇👇👇👇 RM29 sahaja 😱 RM8 postage.. Available colors 👇👇😍😍 •Coral •Orange Red •Green Nak tahu details,boleh PM,DM or WhatsApp to 019 258 0503.. #plainwideshawl #plainbubblewideshawl #plainshawl #chiffonshawl #highqualityshawl #shawlmurahmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #printedshawl #printedwideshawl #printedbubbleshawl  #sayajualshawl #shawlcantik #hijabshawl #hijab #shawlmurah #sayajualshawlmurah #followmyig #noorazshawl #shawlkurangkedut #shawljahitankemas 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

Hai pretty!Siapa peminat printed dekat sini akat tangan✋✋✋ sangat Cantik dan korang boleh pakai any Design.. . Nak pakai macam Tok Tie ke?Nak pakai macam Elfira ke?Nak pakai macam Irma Hasmie ke? Semua Boleh.. . 👉Lebar 2mx30 inchi😉 👉chiffon Crepe Silk korean😉 👉xperlu Gosok😉 👉x Jarang😉 👉Limited Design ye 😉 . . Normal Price RM89.00 SPECIAL PRICE RM80.00 . . Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Whatsapp 'bella' ke 0139552418 Sekarang!Untuk dapatkan harga istimewa. #Bysaristylehijab  #shawl  #cantik  #shawlexclusive  #BellashawlExclusive  #tudung  #shawlcrepe  #shawllabuh  #printedshawl 

0

RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! RM10 SAHAJA ! MURAH MURAH MURAH ! Postage: RM8 SEM / RM10 SS 😉 (Muat 1-3helai) . . Material : heavy chiffon Size : 1.8 m × 0.8m Straight end shawl . . . . ⚘Color might be different due to the lighting and resolution screen . ⚘SENANG UNTUK DIGAYAKAN ! ⚘JIMAT MASA UNTUK BERSIAP🖒🖒 . . Kenapa tak ada code ni ? Ok ni kami bagi cara order ya . . . . 🌸 Screenshot gambar shawl yg mana kekakak berkenan . . . . 🌸Whatsapp number yg di bawah ni . . . . 🌸 Send gmbr2 yang kekakak dah pilih . ⚘senang bukan ? 😘 . . . WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 WHATSAPP : +6019- 3003317 . . #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #bubbleshawlmurah  #printedshawl  #shawlbubblemurah  #chiffonshawl  #chiffonshawlmurah  #shawlmalaysia  #shawlmurahmalaysia  #printedbubbleshawlmurah  #keknisshawl  #borongshawl  #borongshawlmurah  #borongshawlkeknis  #borongbubbleshawlmurah  #shawlbydiyanahsalim  #shawlbubbleprintedmurah  #bubbleprintedmurah 

0

Premium Satin + Corak Feather memghasilkan tudung yang tampak mewah. . . NAK DESIGN SENDIRI shawl anda atau ADA BRAND TUDUNG SENDIRI? Print/ order shawl corak impian anda dgn kami! Nak order #MAGICPATCH  sahaja pon xda masalah.Semuanya TANPA MINIMUM ORDER. Hubungi 0183766597 untuk pertanyaan lanjut. #tudung  #shawlmurah  #irononpatch  #printshawl  #patternshawl  #magicpatch  #magicpatchmurah  #shawllabuh  #DIYshawl  #HANANhijab  #customshawl  #printedshawl  #tudungnama  #hijabbrunei  #hijabsingapore  #patterntudung 

0

Apa jenis tudung yang anda mahu? Kami sedia membantu! . . NAK DESIGN SENDIRI shawl anda atau ADA BRAND TUDUNG SENDIRI? Print/ order shawl corak impian anda dgn kami! Nak order #MAGICPATCH  sahaja pon xda masalah.Semuanya TANPA MINIMUM ORDER. Hubungi 0183766597 untuk pertanyaan lanjut. #tudung  #shawlmurah  #irononpatch  #printshawl  #patternshawl  #magicpatch  #magicpatchmurah  #shawllabuh  #DIYshawl  #HANANhijab  #customshawl  #printedshawl  #tudungnama  #hijabbrunei  #hijabsingapore  #patterntudung 

0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday