Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#makanmana Instagram Medias

#Repost  @makanmana with @repostapp ・・・ [GIVEAWAY] More than 15 years, one of Binjai's most famous bakpao kini hadir di Medan. . To celebrate, MaMa & Mama Yong mau bagi 1 box pao isi 8 pcs plus 1 mug (and free delivery). . Cukup mention 3 temanmu dan follow @paomamayong. . 10 Pemenang akan dipilih secara acak dan diumumkan di akun @paomamayong *kalo ga malam ini besok ye... . Good Luck! . @paomamayong 081377222552 / 082166768398 line:@paomamayong #paomamayong  #bakpaobinjai  #bakpaomedan  #makanmana  #kulinermedan 

6:27am 01/23/2017 0
Sponsored ads

nasi goreng kambing juga menjadil andalan dari @catering_waroeng_ijo nah yang lagi nyari tempat makan siang bisa merapat ke Jln pepaya, depan plaza citra 😋 #instafood  #foodporn  #food  #foodie  #foodphotography  #foodlover  #foods  #foodblogger  #foodstagram  #foodgasm  #foodpics  #foodies  #anakjajan  #eatandtreat  #kuliner  #eatinc  #myfunfoodiary  #pkueatlovers  #makanmana  #makanenak  #kulinerpekanbaru  #pekanbaru  #pekanbarukuliner  #pkulaper  #pkulovers 

6:15am 01/23/2017 0
Sponsored ads

Wish me luck. Ini keknya yang ketinggalan hari itu. Kalo dapat w bagi2 ma kalian 😁 #Repost  @makanmana with @repostapp ・・・ [GIVEAWAY] More than 15 years, one of Binjai's most famous bakpao kini hadir di Medan. . To celebrate, MaMa & Mama Yong mau bagi 1 box pao isi 8 pcs plus 1 mug (and free delivery). . Cukup mention 3 temanmu dan follow @paomamayong. . 10 Pemenang akan dipilih secara acak dan diumumkan di akun @paomamayong *kalo ga malam ini besok ye... . Good Luck! . @paomamayong 081377222552 / 082166768398 line:@paomamayong #paomamayong  #bakpaobinjai  #bakpaomedan  #makanmana  #kulinermedan 

6:12am 01/23/2017 1

Fresh from oven lapis legit @beesmochi buat diantar hari ini..Bagi yg order harap sabar y..Masi panas bgt br keluar dari oven soalnya..Bagi yg mau order ready diantar hari ini.Stok terbatas y..Cobain sendiri kelembutan & wanginya lapis legit @beesmochi yg rasanya tidak diragukan lagi @beesmochi menjual kue mochi lembut,kenyal dgn byk pilihan rasa rasa,sus lumer isi tumpah meluber dgn byk rasa,eclair coklat lumer,dorayaki dgn byk rasa,nastarjumbo ukuran jumbo sbsr tlpk tgn,risoljumbo,zebracakes & byk kue lainnya.Order Call 08116519995 atau 0616639028 Line beesmochi WA 085296922819 Lokasi Medan Anda pesan kami antar #beesmochi  #lapis  legit #legitpremium  #kulinermedan  #makanhalalmedan  #makanmana  #medanfoodlicious  #medantalk  #medan 

6:11am 01/23/2017 1

Serius amat Boss. Lagi nungguin pesanan ya? . Thanks for coming Boss . . Pamansam Ice Cream Suka sama², sama² Suka Alamat Pamansam Cafe Jln. Mayor Salim Batu Bara No.224 (depan Hotel Best Skip) . . . #jajananpalembang  #kuliner  #palembang  #icecream  #eeeeeats  #eatandtreats  #jajanpalembang  #indofoodco  #nongki  #goodlife  #infokuliner  #foodstagram  #feedfeed  #foodism  #makanterusss  #makanmana  #beautifullcuisines  #dietwhatdiet  #bikingendut  #buzzfeast  #buzzfeedfood  #wisatakuliner  #foodgawker  #dagelan  #indovidgram 

6:11am 01/23/2017 1

Had breakfast at Kalasan KNO this morning and just came to know that they offer FREE hot or cold drinks by just showing your Boarding Pass. 1 (one) Boarding Pass is entitled to 1 FREE drink with minimum purchase of Idr. 25K ONLY. ▫ So, I used my super power eagle eyes to scan the moossst expensive drink there, and I decided at HOT MILO with price 26.5++. The Lontong Sayur alone costed me Idr. 33K. Isn't it a good deal? What? I hear you say, "Why is the Milo serving so small?" . . 📌 Kalasan KNO Airport, Medan. 💰 Idr. 33K for Lontong and Idr. 0 for Hot Milo. . . Anyway, there are 3 items which need additional 7K. They are Avocado, Cold Milo and I forget the other one. . .

5:59am 01/23/2017 5
Sponsored ads

Buat kamu yang mempunyai rencana untuk memberikan Imlek Gift kepada kerabat, teman atau keluarga, yuk berikan yang terbaik dengan minuman sarang burung walet A1. Untuk wilayah Medan, pemesanan dapat kami antar ke tujuan ya Untuk pemesanan, silakan hubungi kami di: Whatsapp: 082277343882 BBM: 56FBA80E LINE: a1birdnest #a1birdnest  #kulinermedan  #makanmana  #nyantapnyantap  #birdnestdrink  #minumansehatmedan  #minumansehat  #minumansarangburungwalet  #hidupuntukmakan  #foodporn  #kulinertopui  #foodgasm  #medanhealthydrink  #medansehat  #birdnest  #yanwo  #sarangburungwallet  #medan  #oleholehmedan  #likesforlikes 

5:43am 01/23/2017 0
Sponsored ads

Colourful lunch Bufeet ••• Yang minggu lalu ga sempat datang, besok uda mulai lagi loh lunch nya @jatrahotelpekanbaru_official . Aneka hidangan dari western, tradisional dan dessert dipikirkan dengan matang. Jadi tinggal nikmatin aja😊 . 📍@jatrahotelpekanbaru_official 💰75k _________________________________ #dealpku  #instafood  #foodporn  #foodie  #foodphotography  #foodlover  #foodblogger  #foodstagram  #foodgasm  #foodpics  #foodies  #anakjajan  #eatandtreat  #makanmana  #makanenak  #kulinerpekanbaru  #pekanbaru  #pekanbarukuliner  #kulinerpku  #pkulovers  #pekanbaru  #riau  #tempatnongkrongpku 

5:34am 01/23/2017 0
Sponsored ads

Promo beli 10 bungkus dan gratis 1 bungkus masih berlaku ya guys, ayo di order sebelum kehabisan 😄😉 Jahe Kita Wedang Jahe Siap Saji Untuk informasi & pemesanan hub: Bbm : 7D607EB9 WA / SMS : 085275008853 Line : @aet3994a #jahekita  #jahe  #wedangjahe  #jahekitaindo  #jahekitamedan  #jahemedan  #jualjahe  #minumansehat  #traditionaldrink  #healthydrink  #jahehangat  #minumanjahe  #makanmana  #jualanjahe  #onlineshop  #serbukjahe  #jaheindo  #distributor  #distributorjahe  #jahesiapsaji  #supplier  #supplierjahe  #kuliner  #kulinermedan  #produkindonesia  #gingerdrink  #ginger  #gingerpowder 

5:34am 01/23/2017 0

Repost @pempeknynovita Online bisa, delivery by gojek bisa, makan langsung jg bisa 😍Open order utk Imlek! Disarankan psn dr skrg ya utk menghindari penuh *berdasarkan pengalaman tahun2 sebelumnya Hadir di Jakarta! Kedai Ny.Novita MGK Kemayoran Foodcourt Lantai 3 For Order : Online WA 082175499886 Kedai tlp 081617660178 #pempek  #kulinerpalembang  #enak  #maknyus  #kuliner  #kulinerindonesia  #mangga  #pempeknynovita  #iga  #rendang  #pempeknovita  #nynovita  #nasi  #manisan  #bakmi  #makanmana  #makanenak  #wisatakuliner  #infokuliner  #laper  #makansiang  #makanmalam  #sarapan  #enakbanget  #gagaldiet  #mgkkemayoran  #tekwan  #imlek  #foodcourtmgk  #kulinerjabodetabek 

5:34am 01/23/2017 0

Hi from Papaya Nanas🍹 so juicy thick texture suitable for hot weather🍍 it's our new juice menu yet one of the best seller fav juice menu here, So healthy💪🏻💕 Don't forget your healthy booster today only at📍MAC CORNER Komp. Multatuli Blok AA 37-38 OPEN till 8pm today • WE GUARANTEE YOU FRESH FRUITS EVERYDAY 100% PURE SUGAR BUT A CUP OF JUICE CONTAINS ONLY LESS SUGAR! ALL NATURAL🌿 NO PRESERVATIVES ADDED.. Cheers for Healthy Vibes🍹💕 #juicejunkiemdn  #juicemedan  #jusmedan  #cateringjuicemedan  #cateringjuice  #kulinermedan  #makanmana  #nomnommedan  #jajanmedan  #welovefoodmedan  #kulineraddict  #cicakmokmok  #hidupuntukmakan  #kulinertopui  #medan  #medanpunya 

5:33am 01/23/2017 0

Newly opened Japanese restaurant chain from Nagasaki, Japan @ringerhut.id In frame are Nagasaki Champon with Japanese noodle, they said its a healthy and tasty dish with rich nutritional balance (I think thats why they give lots of veggie in the bowl 😅) 📍 Ringer Hut - Citywalk Sudirman 1st Floor 📞 021-25556677 * get 10% off on grand opening promo until Jan 30, 2017 --- #RingerHut  #NagasakiChampon  #japanesefood  #MizzPromo 

5:32am 01/23/2017 1
Sponsored ads

Thank you @anak.kuliner ☺️🍯 with @repostapp ・・・ Ngemil enak @honeybutterjkt , kacang almond, chasewnut, walnut, macadamia dengan rasa madu plus mentega, jd gurih2 manis gt 😍😍.. sumpah nagih bgt!! 👍 . . @honeybutterjkt Line: @cqw6506n . . #anakkuliner  #kacang  #almond  #honeybutter  #cemilan  #chasewnut  #jktfoodies  #jktfoodbang  #jktfooddestination  #makan  #makanan  #makananenak  #makanenak  #makanmakan  #makanmana  #kuliner  #kulinernusantara  #kulinerjakarta  #kulinerindonesia  #wisatakuliner  #anjayculinary  #anjayenak  #bempculinary  #osynmakan  #gedeinperut  #bocahlemak  #makandonk 

5:27am 01/23/2017 0

@asiang_gold_888 @marianatopazz @hu_ge_liang #Repost  @makanmana with @repostapp ・・・ [GIVEAWAY] More than 15 years, one of Binjai's most famous bakpao kini hadir di Medan. . To celebrate, MaMa & Mama Yong mau bagi 1 box pao isi 8 pcs plus 1 mug (and free delivery). . Cukup mention 3 temanmu dan follow @paomamayong. . 10 Pemenang akan dipilih secara acak dan diumumkan di akun @paomamayong *kalo ga malam ini besok ye... . Good Luck! . @paomamayong 081377222552 / 082166768398 line:@paomamayong #paomamayong  #bakpaobinjai  #bakpaomedan  #makanmana  #kulinermedan 

5:23am 01/23/2017 0
Sponsored ads
Sponsored ads

Jangan cemberut donk kalau hari ini hari senin, tetap semangat guys. Maka dari itu cobain nih aglio olio smoked beef dari @ziselgelateria, buat yang di sekitaran komplek cemara asri kamu bisa nongkrong dan cabut dari kerjaan sejenak, jadi bagi yang jauh gmn donk? Tenang guys, kamu bisa gojekin semua menu dari @ziselgelateria dan pastinya FREE delivery loh..sedap bukan? . . . #ziselgelateria  #spaghetti  #aglioolio 

5:15am 01/23/2017 4

[GIVEAWAY] More than 15 years, one of Binjai's most famous bakpao kini hadir di Medan. . To celebrate, MaMa & Mama Yong mau bagi 1 box pao isi 8 pcs plus 1 mug (and free delivery). . Cukup mention 3 temanmu dan follow @paomamayong. . 10 Pemenang akan dipilih secara acak dan diumumkan di akun @paomamayong *kalo ga malam ini besok ye... . Good Luck! . @paomamayong 081377222552 / 082166768398 line:@paomamayong #paomamayong  #bakpaobinjai  #bakpaomedan  #makanmana  #kulinermedan  #nonhalal 

5:10am 01/23/2017 93

Makan siang salted egg chicken nya @gravy.jaw yuk!! Salted egg chicken + 1 botol Cleo hanya Rp. 25.000 saja . . . Claim langsung penawaran special ini dari apps @paprika_id di smartphone mu Ribet tanpa beli voucher loh #GakPakaiVoucher  #paprika  #medan  #kulinerMedan  #makanMana 

5:05am 01/23/2017 0

•ICE CREAM CUPCAKE• . . We also do cater wedding and birthday savoury or sweet treats or dessert table! . . For more information contact us or call us at +6281397366964 . . #vegancake  #eggfree  #medanvegetarian  #vegetarian  #vegetariancake  #kuevegan  #kueveganmedan  #vegetarianmedan  #jualkuevegetarian  #jualkuevegan  #chocolatelover  #healthycake  #veganmedan  #kulinermedan  #makanmana  #vegancakemedan  #medan  #medancake  #medandessert  #dessertmedan  #healthycakemedan  #egglesscake  #kuevegetarian  #tartvegan  #dessertmedan  #hidupuntumakan  #wisatakuliner  #tartmedan  #nomnommedan  #cupcakemedan  #vegancupcakes 

5:03am 01/23/2017 0
Sponsored ads

#lotaungak  , kalau kamu bingung mau makan dimana, gimana kalau ke @ichidough aja?! Gak sampe #goban  (50k) loh, sudah dapat makan dan minum. Mari dimanfaatkan ya...Mumpung ini #weekdays ..😁 Sumber informasi 👉@ichidough - ICHI WOW is back~! with only 39.500 you can enjoy all these set meal now! Don't miss out and start asking your friend right away 😏😁*not available for double promo & valid only on weekdays - #lucaibo  #makanmana  #medan  #hociak  #promo  #makanhemat  #centerpoint 

5:02am 01/23/2017 0

Colourfull Buffet @Regrann from @pku.eatlovers_ - nambo berapa banyakpun cuma bayar 75k! kok gt? kok bisa? bisa dong. makannya di @jatrahotelpekanbaru_official banyak menu pilihan, chinesse, melayu, western, indonesia. tinggal milih.. 😉 berlaku selasa - jumat pukul 12.00-15.00 ( ALL YOU CAN EAT ) location : jl teuku zainal abidin ( samping mall pekanbaru ) #instafood  #foodporn  #food  #foodie  #foodphotography  #foodlover  #foods  #foodblogger  #foodstagram  #foodgasm  #foodpics  #foodies  #anakjajan  #eatandtreat  #kuliner  #eatinc  #myfunfoodiary  #pkueatlovers  #makanmana  #makanenak  #kulinerpekanbaru  #pekanbaru  #pekanbarukuliner  #pkulaper  #pkulovers  - #regrann 

5:02am 01/23/2017 0
Sponsored ads

.....Another delivery to Putrajaya....Thank you dear customers.... Hope you'll enjoy our freshly cooked meals.... 😉 . . . ...Craving for Ayam Kampung? Don't worry....Come2 to our MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) RESTAURANT....or our TROOPERS can deliver freshly cooked meals directly to you.... . . PROMOTION!! FREE DELIVERY to CYBERJAYA & PUTRAJAYA.... . . Our delivery sets are soo cheap that some people was so shocked and try to confirm it with us so many times.... 😄 . . All you need to do is just whatsapp us at 012-2008 747 to place your order... . . . . . T&C: 1.) We open order from 6pm (a day before delivery) until 9am (on the day of delivery). 2.) Min.order : 5 sets / RM50 3.) Delivery time : 11am - 2pm 4.) Out troopers will only meet you at the lobby / guard post / drop off area / entrance 5.) We only accept cash 6.) For big order / catering, please inform us at least 48 hours earlier (some deposit might be needed) 7.) Places outside Putrajaya & Cyberjaya will have some delivery charges.... 8.) Etc... . . . . . . . . #delivery  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #fooddelivery  #nasi  #putrajaya  #cyberjaya  #malaysia  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #village  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  . . . .

4:59am 01/23/2017 3

.....Another delivery to Putrajaya....Thank you dear customers.... Hope you'll enjoy our freshly cooked meals.... 😉 . . . ...Craving for Ayam Kampung? Don't worry....Come2 to our MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) RESTAURANT....or our TROOPERS can deliver freshly cooked meals directly to you.... . . PROMOTION!! FREE DELIVERY to CYBERJAYA & PUTRAJAYA.... . . Our delivery sets are soo cheap that some people was so shocked and try to confirm it with us so many times.... 😄 . . All you need to do is just whatsapp us at 012-2008 747 to place your order... . . . . . T&C: 1.) We open order from 6pm (a day before delivery) until 9am (on the day of delivery). 2.) Min.order : 5 sets / RM50 3.) Delivery time : 11am - 2pm 4.) Out troopers will only meet you at the lobby / guard post / drop off area / entrance 5.) We only accept cash 6.) For big order / catering, please inform us at least 48 hours earlier (some deposit might be needed) 7.) Places outside Putrajaya & Cyberjaya will have some delivery charges.... 8.) Etc... . . . . . . . . #delivery  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #fooddelivery  #nasi  #putrajaya  #cyberjaya  #malaysia  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #village  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  . . . .

4:58am 01/23/2017 0
Sponsored ads

.....Another delivery to Putrajaya....Thank you dear customers.... Hope you'll enjoy our freshly cooked meals.... 😉 . . . ...Craving for Ayam Kampung? Don't worry....Come2 to our MAD AYAM KAMPUNG (M.A.K) RESTAURANT....or our TROOPERS can deliver freshly cooked meals directly to you.... . . PROMOTION!! FREE DELIVERY to CYBERJAYA & PUTRAJAYA.... . . Our delivery sets are soo cheap that some people was so shocked and try to confirm it with us so many times.... 😄 . . All you need to do is just whatsapp us at 012-2008 747 to place your order... . . . . . T&C: 1.) We open order from 6pm (a day before delivery) until 9am (on the day of delivery). 2.) Min.order : 5 sets / RM50 3.) Delivery time : 11am - 2pm 4.) Out troopers will only meet you at the lobby / guard post / drop off area / entrance 5.) We only accept cash 6.) For big order / catering, please inform us at least 48 hours earlier (some deposit might be needed) 7.) Places outside Putrajaya & Cyberjaya will have some delivery charges.... 8.) Etc... . . . . . . . . #delivery  #restaurant  #restoran  #sedap  #makan  #makanan  #traditional  #enak  #makanmana  #jalan2carimakan  #makanmakancarimakan  #fooddelivery  #nasi  #putrajaya  #cyberjaya  #malaysia  #malaysianfood  #malaysian  #malayfood  #masakanmelayu  #makananmelayu  #foodporn  #foodlover  #kampung  #villagepeople  #village  #delicious  #ayamkampung  #ayamgoreng  #RESTORANMADAYAMKAMPUNG  . . . .

4:56am 01/23/2017 0

Open PO for Chinese New Year! 🙋 . Please place your order before 26th January 2017. Thank you! 😄 . Available in jar: 1000ml 750ml 500ml _ #HoneyLemonID  🍯🍋

4:55am 01/23/2017 1

Jofie Blackforest B | Katalog lengkap cek : jofiebakery.com | Pemesanan & Informasi harga hub JOFIE BAKERY & CAKE SHOP sms/ whatsapp : 08126315551/ bbm 5CE678F4. Line : @jofiebakery | GRATIS ANTAR dgn minimum belanja 150rb! Toko - jl prof hm yamin sh no 574B dekat Ramayana aksara #jofiebakery  #gojekmedan  #makanmana  #medancake  #kulinertopui  #kulinermedan  #medanfood  #medanolshop  #medankuliner  #medanfoodblog  #medanfoodhunter  #medanfoodlicious  #medanhalalfood  #cakeultahmedan  #cakemedan  #birthdaycakemedan  #jajananmedan  #nomnommedan  #cakepernikahan  #cakefondantmedan  #cemilanmedan  #bolumedan  #jualbolu  #bolu3rasa  #bolusunkist  #customcakemedan  #cupcakemedan  #minicakemedan  #medanreview  #medaneating 

4:54am 01/23/2017 0

Taro ovo in chinese new year decoration 😊REMEMBER TO BOOK CNY CAKES ! line cyntjiu // wa +6281362768387

4:54am 01/23/2017 1

•GO GREEN TEA• . . We also do cater wedding and birthday savoury or sweet treats or dessert table! . . For more information contact us or call us at +6281397366964 . . #vegancake  #eggfree  #medanvegetarian  #vegetarian  #vegetariancake  #kuevegan  #kueveganmedan  #vegetarianmedan  #jualkuevegetarian  #jualkuevegan  #chocolatelover  #healthycake  #veganmedan  #kulinermedan  #makanmana  #vegancakemedan  #medan  #medancake  #medandessert  #dessertmedan  #healthycakemedan  #egglesscake  #kuevegetarian  #tartvegan  #dessertmedan  #hidupuntumakan  #wisatakuliner  #tartmedan  #nomnommedan  #cupcakemedan  #vegancupcakes 

4:52am 01/23/2017 0

Little bunny 🐰 line cyntjiu // wa +6281362768387

4:46am 01/23/2017 1

Wohoooo.... Ini nich menu BEST SELLER yang buat customer ritahouse SELERA, KETAGIHAN dan TAK PERNAH BOSAN. Tak lain adalah " INDOMIE SEAFOOD " Harga : 15rb/pax Mau dijadikan LUNCH / DINNER juga bisa , tinggal order aja yaa... For delivery order Line id : ritahousemdn PHONE / WA : 082272302498 For pick up Alamat : jalan YOSE RIZAL no 132, dari jalan THAMRIN belok kiri lewat RS.METHODIST - seberang GEREJA KINGMI , sebelum simpang jalan DEMAK Happy order Gbu #indomie  #indomieseleraku  #indomietumisseafood  #indomiegoreng  #indomiekuah  #indomiepedas  #halal  #medan  #medanhalalfood  #medankuliner  #ritahouse  #medaneating  #medanreview  #meueat  #zhoueats  #medantalk  #takotembung  #welovemedanfood  #surgakuliner  #makanenak  #huntingkulinermedan  #makanmana  #makanenak  #kuliner  #kulinermedan  #likeforlike  #followforfollow 

4:40am 01/23/2017 0

" MISOGO " Misogo adalah Mie Sosis Goreng, dengan balutan mie yang direbus serta bumbu homemade menyatukan daging sosis yang lembut dengan mie yang crunchy membuat setiap orang yang memakannya ketagihan!!! Harga : 25rb/pax ( 1pax 5 tusuk ) Happy order Gbu #thebros  #misogo  #miesosisgoreng  #sosisgoreng  #sosis  #cemilan  #halal  #cemilanhalal  #cemilanenak  #jajanmedan  #jajananmedan  #makanmedan  #makananmedan  #hidupuntukmakan  #makanmana  #nomnom  #kulinertopui  #kulinerkoko  #kulinermedan  #like4like  #followme 

4:36am 01/23/2017 0

Menu : RISOLES Tersedia : mentah & goreng Harga : 25rb/box ( 1box isi 5pc ) For delivery order Line id : ritahousemdn Phone : 082272302498 For pick up Alamat : jalan YOSE RIZAL no 132, dari Jalan THAMRIN belok kiri masuk dari RS.METHODIST - seberang GEREJA KINGMI Happy order Gbu #risol  #risoles  #risolsayur  #homemade  #ritahouse  #cemilan  #halal  #cemilanhalal  #cemilanmedan  #cemilanenak  #jajanmedan  #jajananmedan  #oleholehmedan  #halal  #medan  #hidupuntukmakan  #makanmana  #makanamanmedan  #medanfoodie  #kulinermedan  #like4like  #followme 

4:33am 01/23/2017 0

Online bisa, delivery by gojek bisa, makan langsung jg bisa 😍Open order utk Imlek! Disarankan psn dr skrg ya utk menghindari penuh *berdasarkan pengalaman tahun2 sebelumnya Hadir di Jakarta! Kedai Ny.Novita MGK Kemayoran Foodcourt Lantai 3 For Order : Online WA 082175499886 Kedai tlp 081617660178 #pempek  #kulinerpalembang  #enak  #maknyus  #kuliner  #kulinerindonesia  #mangga  #pempeknynovita  #iga  #rendang  #pempeknovita  #nynovita  #nasi  #manisan  #bakmi  #makanmana  #makanenak  #wisatakuliner  #infokuliner  #laper  #makansiang  #makanmalam  #sarapan  #enakbanget  #gagaldiet  #mgkkemayoran  #tekwan  #imlek 

4:32am 01/23/2017 0

Let's take a closer look at our handcrafted Salad Bowl today! . Grilled Cajun Chicken Caesar Salad . Carbo : Baby Potato Proteins : Lean Chicken, Egg Fibre : Organic Romaine, Organic French Beans, Organic Baby Tomato Healthy Fats : Olive Oil, Pecan, Pumpkin Seed . A wholesome of goodness and delicousness in a bowl to nourish your body! . Who says you cant make friends with Salad? . . . #sensibleeating  #sensibleeaters  #healthyfoodmedan  #healthycateringmedan  #balanceddiet  #lifestyle  #eatright  #variety  #cateringmedan  #makanmana  #kulinermedand  #hidupuntukmakan  #makanansehat  #saladgoers 

4:32am 01/23/2017 0

Online bisa, delivery by gojek bisa, makan langsung jg bisa 😍Open order utk Imlek! Disarankan psn dr skrg ya utk menghindari penuh *berdasarkan pengalaman tahun2 sebelumnya Hadir di Jakarta! Kedai Ny.Novita MGK Kemayoran Foodcourt Lantai 3 For Order : Online WA 082175499886 Kedai tlp 081617660178 #pempek  #kulinerpalembang  #enak  #maknyus  #kuliner  #kulinerindonesia  #mangga  #pempeknynovita  #iga  #rendang  #pempeknovita  #nynovita  #nasi  #manisan  #bakmi  #makanmana  #makanenak  #wisatakuliner  #infokuliner  #laper  #makansiang  #makanmalam  #sarapan  #enakbanget  #gagaldiet  #mgkkemayoran  #tekwan  #imlek 

4:31am 01/23/2017 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday