Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#lofattahunited Instagram Medias

So cuteeee 😍❤ . #Repost  @lofaxfattah with @repostapp ・・・ Okay I nak kena jumpa doctor cos my sugar level is tooo high now!!! 🐜🐜🐜... Selamat petang u ols.. Diorang ni sangat tau macam mana nak buat their fans tak keruan kan.. hahaha 🌹💖🌹💖 . . @neelofa @fattahaminz #lofattahclans  #lofattahunited 

1
Sponsored ads

Good night korang.jangan lupa esok malam @fattahaminz dekat @meletop .so korang esok tasbih akan putus lagi.#gengtasbih  sila bersedia ok.admin pasti korang tak akan cukup oksigen esok malam.jangan sampai semua masuk wad sudah.admin pun takut juga tak cukup oksigen.nantikan malam esok tasbih akan putus dan berterabur di atas lantai @meletop. #Lofattah  #lofattahunited  #lofattahclans  #lofattahtilljannah 

1

princess punya gelak tu omg so cute!! Thats okay lofa, we already know the story behind the perfume commercial 🙊😻 ----------------------- #Repost  @lofaxfattah with @repostapp ・・・ Kannn tergagap-gagap pula hehehe... takpe Lofa.. we understand.. hehehe 💖💖💖 . . @Regrann from @sikenit_dramaaddict - Semalam Tah Tah ber of course of course.. Hari ni baby love pulak teragak agak... Persamaan lagi tu... Tgk ni pun kenit Da sengih2 mcm kerang busuk (eh btl ke kering busuk sengih2?) U all kalau nk borong perfume tinggalkan satu untuk kenit. Jgn beli sampai habis pulak. Kenit kalau nangis dari boutique naelofar hijab sampai Singapore dgr. #lofattahclans  #lofattahwaves  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #EzRepost  @lofattah_lovers with @repostigapp @Regrann from @sallynatun - That laugh hAkak like the most 😃😃 Eleee malu malu pula #SiDia  .. geram tau.. rasa hAkak nak cubit2 ja pipi tu sebab memintaaa sangattt 😆😆 (16012017 Isnin) ... @Regrann from @inlove.lofattah - . Soalan pasal inspirasi video fallin in love perfume, tersipu2 baby love nak jawap 😂 apa yang penting mestilah ikut situasi pada masa tu 😝Wow, macam best je dengar 😍 baby tah pun nak buat music video wanita terakhir tu ❤ #lofattah  #sayateamlofattah  #fallininloveagain  #ilofayou  - #regrann  - #regrann 

0

Kannn tergagap-gagap pula hehehe... takpe Lofa.. we understand.. hehehe 💖💖💖 . . @Regrann from @sikenit_dramaaddict - Semalam Tah Tah ber of course of course.. Hari ni baby love pulak teragak agak... Persamaan lagi tu... Tgk ni pun kenit Da sengih2 mcm kerang busuk (eh btl ke kering busuk sengih2?) U all kalau nk borong perfume tinggalkan satu untuk kenit. Jgn beli sampai habis pulak. Kenit kalau nangis dari boutique naelofar hijab sampai Singapore dgr. #lofattahclans  #lofattahwaves  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #EzRepost  @lofattah_lovers with @repostigapp @Regrann from @sallynatun - That laugh hAkak like the most 😃😃 Eleee malu malu pula #SiDia  .. geram tau.. rasa hAkak nak cubit2 ja pipi tu sebab memintaaa sangattt 😆😆 (16012017 Isnin) ... @Regrann from @inlove.lofattah - . Soalan pasal inspirasi video fallin in love perfume, tersipu2 baby love nak jawap 😂 apa yang penting mestilah ikut situasi pada masa tu 😝Wow, macam best je dengar 😍 baby tah pun nak buat music video wanita terakhir tu ❤ #lofattah  #sayateamlofattah  #fallininloveagain  #ilofayou  - #regrann  - #regrann 

15
Sponsored ads

Dear #lofattah , love ❤️ isn't perfect. It isn't a fairytale or a storybook and it doesn't always come easy. . . Love is overcoming obstacles, facing challenges, fighting to be together, holding on and never letting go. ❤💪🏽 . It is a short word, easy to spell, difficult to define and impossible to live without. . Love is work ☺️, but most of all, love is realizing that every hour, every minute, every second of it is worth it because you have each other and did it together no matter what will come your way. ❤😍 . so keep on moving forward together and don't look back because the feeling and the chance that you have now by the blessing of Allah S.W.T, it's euphoria which is a state of intense happiness and self-confidence. Keep it.. relish it... cherish it! ❤you two are blessed 🙏🏽 #jalanteruslofattah  . #lofattah  #doayangbaikbaik  #lofattahclans  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #neelofa  #fattahamin  #fallinloveagain  #jalanterus  #wanitaterakhir  #ilofayou  #gengtakbolehmoveon 

20

#Repost  @cik.jemari with @repostapp ・・・ So sweet 😍 They look happy 😊 . . . #neelofa  #fattahamin  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangbaikbaik  #sayateamlofattah  #lofattahlovers  #lofattahteam  . . . @Regrann from @lofattah_lovers - Regran @linajamil28 So sweet😍👌#sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @wardawpr using @RepostRegramApp - Repost from @teamlofattah_we @sallynatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " @RepostIt_app - #regrann 

0

Kalau aca dapat world best PR manager rasanya kami dapat tak world best supporter artist 😂😝 Hahahahaha, okay. Sis gurau jee 😛 #lofattahunited  #lofattahclans  #FN02  #Repost  @demuremusing with @appreposter Aca dpt award! World best PR @sakirinaca90

0
Sponsored ads
Sponsored ads
Sponsored ads

Hamboi mak usu 2 kemain lagi yee. Bila #gengtasbih  buat hal lagi. Aduhh aduhhh, penat admin nk melayan depa punya pantun semua aih 😂😂 #lofattahunited  #lofattahclans  #doaygbaikbaik  #gengtasbih  #FN02  #Repost  @ohwowlady with @appreposter Hari tu pick-up line kan.. hah ni pulak demam pantun sudah melanda.. sejak semlm otak #makusu2  ting-tong melayan #makusu1  @wardawpr , tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , kembar misha omar @zilarepin & hot mama @sherafn78 berpantun!! 😵 . Senyum si puteri hilanglah rindu, Hingga tersadung si putera itu, Pabila tulang rusuk sudah bertemu, Bagaikan magnet asyik bersatu.. ❤ . hah pantun tulang rusuk okayy.. ko hado?! 👻 😂 . #sayateamlofattah  #teammakusufattah  #gengtasbih  #lofattahclans  #lofattahtilljannah  #slowlybutsurely  #selamanyacinta 

4

Let's challenge ourself with another #lofattah  challenge - #lofattahpantun  😎😎 . . “If I know what love is, it is because of you.” . . Cari tasbih dekat lowyat; Tasbih x jumpa putus asa 😗 Pergh Fattah sasa ala2 bodyguard.. Jaga Lofa sepanjang masa . . Calling for @neelofa, @fattahaminz, @sikenit_dramaaddict @ohwowlady ➡️ #makusu2 , @zilarepin, @budiey & #lofattahclans  jom berpantun . . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #slowlybutsurely  #sidia  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #gengtasbihberderai  #mariberpantun 

24

So sweet 😍 They look happy 😊 . . . #neelofa  #fattahamin  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangbaikbaik  #sayateamlofattah  #lofattahlovers  #lofattahteam  . . . @Regrann from @lofattah_lovers - Regran @linajamil28 So sweet😍👌#sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @wardawpr using @RepostRegramApp - Repost from @teamlofattah_we @sallynatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " @RepostIt_app - #regrann 

1
Sponsored ads

Dah lama tak nampak dorang usik2 sesama dorang kan 😍#doayangbaikbaik  RepostBy @lofattah_lovers: "Regran @linajamil28 So sweet😍👌#sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @wardawpr using @RepostRegramApp - Repost from @teamlofattah_we @sallynatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " @RepostIt_app" (via #Quick  reposter @AppsKottage)

2

OMG!!!! So sweett... You ols rindu moment2 macam ni kan... Teruskan sokong #Lofattah  okay!!! They @fattahaminz @neelofa love us as much as we love them!! . . @Regrann from @wardawpr - This lyric aptly describe the moment captured in this video . Meminta sangat kan.. @neelofa @fattahaminz . . It's amazing how you can speak right to my heart Without saying a word you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all All day long I can hear people talking out loud But when you hold me near, you drown out the crowd Try as they may they can never define What's being said between your heart and mine . . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #slowlybutsurely  #lofattahjalanterus  #sidia  #wanitaterakhir  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #lofattahtilljannah  . . Memang tak tidurlah jawabnya hAkak malam ni.. berdarah hidung disebabkan LoveBirds ❤❤ ni 😂😂 ... Repost from @teamlofattah_we @sallyatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " - #regrann 

9
Sponsored ads
Sponsored ads

amboiii #gengtasbih  buat hal.. pantun 4 kerat pulakkk.. takpe #makusu2  sahut cabaran.. 💪 💅 . Indah sungguh warna si pelangi, Tidak luput dek warna senja, Tasbihku hilang puas ku cari, Diorg bercinta hatiku yg berbunga-bunga.. 😘 . @Regrann from @sikenit_dramaaddict - Mak su 1 buat hal malam² yg indah ni.. Da satu hari #gengtasbih  da berpantun 2 kerat.. Dia jual pantun 4 kerat pulakkkk tapi xpe.. Kenit suka.. Point mak su 1 on point Sgt!!!! Senyum sama.. Cara berdiri sama.. Tarikh nikah sama, bernikah dgn org yg sama.. Ehhhh melalut pulak kenit.. Ok pantun 4 kerat readddyyyyyy.. . Distribute tasbih dikilang minyak, Bagi satu ke abg foreman, Beza ada persamaan pun banyak, Petanda "lucky I'm in love with my best friend"!!!!!! . Ewahhhhhhhh #EzRepost  @wardawpr with @repostigapp . Love many things, for therein lies the true strength, and whosoever loves much performs much, and can accomplish much, and what is done in love is done well - Van Gogh. . The smile on their face, the hands, they way they stand are evidences that love is in the air ❤️❤️❤️ . Mencari tasbih di pekan Selama Rasa kuciwa tasbih made in china Senyum sama letak tangan pun sama Kira confirm ek dorang bercinta? . Ok #makusu2  @ohwowlady & tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , sila beli pantun saya... mm if @neelofa or @fattahaminz nk beli #makusu1  ok jer 😜😜 . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #sidia  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #gengtasbihberderai  - #regrann 

7

Wah! Dah lama tak hadap gambar macam gini😉👌😊😂 #sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @inai.jari using @RepostRegramApp - Ya Allah kenapa sweet sangat ni ah #Lofattah ...hihi...penawar ke apa ni..haha...doa yang baik2 je untuk mereka berdua...aminnn.jangan pengsan tau semua😂😂😂😂..saat tengah berduka dapat pulak pic ni ya allah bestnya....hihi #Lofattah  #doayangbaikbaikje  #familialofattah  #fattahaminz  #neelofa  #lofattahteam  #sweetcoupleoffscreen 

27

This post was reposted using @the.instasave.app #theinstasaveapp  ・・・ "Love many things, for therein lies the true strength, and whosoever loves much performs much, and can accomplish much, and what is done in love is done well - Van Gogh. . . The smile on their face, the hands, they way they stand are evidences that love is in the air ❤️❤️❤️ . . Mencari tasbih di pekan Selama Rasa kuciwa tasbih made in china Senyum sama letak tangan pun sama Kira confirm ek dorang bercinta? . . Ok #makusu2  @ohwowlady & tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , sila beli pantun saya... mm if @neelofa or @fattahaminz nk beli #makusu1  ok jer 😜😜 . . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #sidia  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #gengtasbihberderai "

1

Love many things, for therein lies the true strength, and whosoever loves much performs much, and can accomplish much, and what is done in love is done well - Van Gogh. . . The smile on their face, the hands, they way they stand are evidences that love is in the air ❤️❤️❤️ . . Mencari tasbih di pekan Selama Rasa kuciwa tasbih made in china Senyum sama letak tangan pun sama Kira confirm ek dorang bercinta? . . Ok #makusu2  @ohwowlady & tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , sila beli pantun saya... mm if @neelofa or @fattahaminz nk beli #makusu1  ok jer 😜😜 . . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #sidia  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #gengtasbihberderai 

35
Sponsored ads
Sponsored ads

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday