Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#lofattahclans Instagram Medias

Sponsored ads

So cuteeee 😍❤ . #Repost  @lofaxfattah with @repostapp ・・・ Okay I nak kena jumpa doctor cos my sugar level is tooo high now!!! 🐜🐜🐜... Selamat petang u ols.. Diorang ni sangat tau macam mana nak buat their fans tak keruan kan.. hahaha 🌹💖🌹💖 . . @neelofa @fattahaminz #lofattahclans  #lofattahunited 

1

Good night korang.jangan lupa esok malam @fattahaminz dekat @meletop .so korang esok tasbih akan putus lagi.#gengtasbih  sila bersedia ok.admin pasti korang tak akan cukup oksigen esok malam.jangan sampai semua masuk wad sudah.admin pun takut juga tak cukup oksigen.nantikan malam esok tasbih akan putus dan berterabur di atas lantai @meletop. #Lofattah  #lofattahunited  #lofattahclans  #lofattahtilljannah 

1

princess punya gelak tu omg so cute!! Thats okay lofa, we already know the story behind the perfume commercial 🙊😻 ----------------------- #Repost  @lofaxfattah with @repostapp ・・・ Kannn tergagap-gagap pula hehehe... takpe Lofa.. we understand.. hehehe 💖💖💖 . . @Regrann from @sikenit_dramaaddict - Semalam Tah Tah ber of course of course.. Hari ni baby love pulak teragak agak... Persamaan lagi tu... Tgk ni pun kenit Da sengih2 mcm kerang busuk (eh btl ke kering busuk sengih2?) U all kalau nk borong perfume tinggalkan satu untuk kenit. Jgn beli sampai habis pulak. Kenit kalau nangis dari boutique naelofar hijab sampai Singapore dgr. #lofattahclans  #lofattahwaves  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #EzRepost  @lofattah_lovers with @repostigapp @Regrann from @sallynatun - That laugh hAkak like the most 😃😃 Eleee malu malu pula #SiDia  .. geram tau.. rasa hAkak nak cubit2 ja pipi tu sebab memintaaa sangattt 😆😆 (16012017 Isnin) ... @Regrann from @inlove.lofattah - . Soalan pasal inspirasi video fallin in love perfume, tersipu2 baby love nak jawap 😂 apa yang penting mestilah ikut situasi pada masa tu 😝Wow, macam best je dengar 😍 baby tah pun nak buat music video wanita terakhir tu ❤ #lofattah  #sayateamlofattah  #fallininloveagain  #ilofayou  - #regrann  - #regrann 

0

Kannn tergagap-gagap pula hehehe... takpe Lofa.. we understand.. hehehe 💖💖💖 . . @Regrann from @sikenit_dramaaddict - Semalam Tah Tah ber of course of course.. Hari ni baby love pulak teragak agak... Persamaan lagi tu... Tgk ni pun kenit Da sengih2 mcm kerang busuk (eh btl ke kering busuk sengih2?) U all kalau nk borong perfume tinggalkan satu untuk kenit. Jgn beli sampai habis pulak. Kenit kalau nangis dari boutique naelofar hijab sampai Singapore dgr. #lofattahclans  #lofattahwaves  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #EzRepost  @lofattah_lovers with @repostigapp @Regrann from @sallynatun - That laugh hAkak like the most 😃😃 Eleee malu malu pula #SiDia  .. geram tau.. rasa hAkak nak cubit2 ja pipi tu sebab memintaaa sangattt 😆😆 (16012017 Isnin) ... @Regrann from @inlove.lofattah - . Soalan pasal inspirasi video fallin in love perfume, tersipu2 baby love nak jawap 😂 apa yang penting mestilah ikut situasi pada masa tu 😝Wow, macam best je dengar 😍 baby tah pun nak buat music video wanita terakhir tu ❤ #lofattah  #sayateamlofattah  #fallininloveagain  #ilofayou  - #regrann  - #regrann 

15

Limited Edition Pouch FREE with purchased of #neelofaperfume  #FallinLoveAgain  😍😍 . Retail : RM 55 (exclude postage charges) Kindly DM / TELEGRAM /WA +60172952688 to order (while stocks last) . #lofattah  #lofattahclans  #neelofafallinloveagain  @Regrann from @naelofarhijab Fall in Love, Again with #neelofaperfume  ❤ One of a kind. Our favorite sweet and fruity scent is back! You will get a chance to receive a FREE special Neelofa Perfume pouch with every Neelofa Perfume purchased. Be among the first people to own this awesome gift. Stocks are limited.**while stocks last

0
Sponsored ads

Oh yes bebehhh!!! I am so excited!!! #lofattahclans  all cant wait tomorrow night!!! @meletop gonna be top ranking okay!!!.... 🔥💥💣... oh yes!! Oh yes!! "Apabila Lofa bertemu Fattah"... 🐜🐜🐜🐜 . . @Regrann from @meletop - Ye ye #MeleTOP  tahu korang excited kan? 😂 Dengar cerita @fattahaminz @azarazmi & tuan direktor @pekin7words datang studio #MeleTOP  untuk sembang pasal telemovie baru yang confirm #MeleTOP  !! So, pastikan korang tengok #MeleTOP  esok tepat pukul 9, hanya di Astro Ria & Ria HD! #MeleTOP  - #regrann 

3

Neelofa Perfume FREE Limited Edition pouch awaits Finally.. It's back❤️❤️❤️ . DM us / TELEGRAM / WA +60172952688 to order. Hurry!! Stocks limited yea #lofattah  #lofattahclans  #neelofaperfume  #neelofafallinloveagain  @Regrann from @neelofa - Fall in love, again! Remember Neelofa Perfume? Our favourite sweet and fruity scent is back! Stand a chance to receive a FREE exclusive Neelofa Perfume pouch with every Neelofa Perfume purchased 😍😍😍 Be among the first to own this awesome gift, hurry before it's too late!

0

So sad.. another our #lofattahclans  IG acc has been hacked. Siapa la yang bertindak ganas dalam these few days ni.. Guys do follow @onlyfaam replacing @itsallaboutfa . . @Regrann from @sallynatun - OMG ig #itsallaboutfa  pun kena hacked.. @onlyfaam is a New Acc.. please follow this acc for update about #HeroSiDia  ... @Regrann from @onlyfaam - My 1st post from new account... coz my itsallaboutfa pun kene hacked jugak... 😡😡😡😢😢😢 - #regrann 

2
Sponsored ads

They were so cute kan... Alahai.. pic #throwback  pun boleh kasi cari hehehe... . . @Regrann from @sallynatun - Dorang sooooo cute.. chipmunks couple 😂😂 ... @Regrann from @jazzeilajapilus_ - Macam2 carakan, kalau nak happy2 ni. #lofattahclans  ni da start berpantun2 pulak masing2 😂. Takpelah asalkan happy. Bahagia tu kene cari, kene gali, tak datang dengan sendiri, bila mencari ni la jadinya terbahagia la diri dalam konsep yang tersendiri 😂 ✍️ Haaaa ! what eva lahhh ☺️✌️ ✍️ So, bila #teammakusufattah  semua dah berpantun, nak la juga mencuba nasib berpantun. Mari berpantun #challenge  😂✌️ ✍️ Ini pantunnya. bacalah ikut lenggok air pantun ye 😂 ✍️ Malam2 teringat scene berus gigi, Scene berus gigi scene yang sweet gila, Hai lofattah penangan apakah lagi ini, Sampai ramai yg sibuk nak berpantun pula ☺️ ✍️ Hentam je la 🤣🤣🤣🤣🤣 ✍️ Fakta Unik dalam #lofattah  yg dirasakan adalah kesatuan yg ada. Tak kenal siapa, tak kira siapa, tapi boleh jadi 1. Magis ! #salamukhuwahfillah  😘#allahknownsbest  😊 ✍️ #ciklaaa  #throwbackvideo  #mertandgreetsabah  #terjebak  #tersukatanpasengaja  #sukatengokbenda2sweet  #doakanyangbaikbaik  #Allahknowsbest  #lofattah  #lofattahlovers  #lofattahclans  #sayateamlofattah  #mariberpantun  #spreadthelovenothate  #laguAJL  ☺️✌️ - #regrann 

0

Dear #lofattah , love ❤️ isn't perfect. It isn't a fairytale or a storybook and it doesn't always come easy. . . Love is overcoming obstacles, facing challenges, fighting to be together, holding on and never letting go. ❤💪🏽 . It is a short word, easy to spell, difficult to define and impossible to live without. . Love is work ☺️, but most of all, love is realizing that every hour, every minute, every second of it is worth it because you have each other and did it together no matter what will come your way. ❤😍 . so keep on moving forward together and don't look back because the feeling and the chance that you have now by the blessing of Allah S.W.T, it's euphoria which is a state of intense happiness and self-confidence. Keep it.. relish it... cherish it! ❤you two are blessed 🙏🏽 #jalanteruslofattah  . #lofattah  #doayangbaikbaik  #lofattahclans  #lofattahunited  #sayateamlofattah  #neelofa  #fattahamin  #fallinloveagain  #jalanterus  #wanitaterakhir  #ilofayou  #gengtakbolehmoveon 

20

Macam2 carakan, kalau nak happy2 ni. #lofattahclans  ni da start berpantun2 pulak masing2 😂. Takpelah asalkan happy. Bahagia tu kene cari, kene gali, tak datang dengan sendiri, bila mencari ni la jadinya terbahagia la diri dalam konsep yang tersendiri 😂 ✍️ Haaaa ! what eva lahhh ☺️✌️ ✍️ So, bila #teammakusufattah  semua dah berpantun, nak la juga mencuba nasib berpantun. Mari berpantun #challenge  😂✌️ ✍️ Ini pantunnya. bacalah ikut lenggok air pantun ye 😂 ✍️ Malam2 teringat scene berus gigi, Scene berus gigi scene yang sweet gila, Hai lofattah penangan apakah lagi ini, Sampai ramai yg sibuk nak berpantun pula ☺️ ✍️ Hentam je la 🤣🤣🤣🤣🤣 ✍️ Fakta Unik dalam #lofattah  yg dirasakan adalah kesatuan yg ada. Tak kenal siapa, tak kira siapa, tapi boleh jadi 1. Magis ! #salamukhuwahfillah  😘#allahknownsbest  😊 ✍️ #ciklaaa  #throwbackvideo  #mertandgreetsabah  #terjebak  #tersukatanpasengaja  #sukatengokbenda2sweet  #doakanyangbaikbaik  #Allahknowsbest  #lofattah  #lofattahlovers  #lofattahclans  #sayateamlofattah  #mariberpantun  #spreadthelovenothate  #laguAJL  ☺️✌️

9

#Repost  @ohwowlady with @repostapp ・・・ Penat kutip tasbih, minum nesface, jom pegi stalkers cafe 😉 . Tasbih hilang tanya pak malau, I pi dgn ibu mertua tauuu 👻 . Tasbihku hilang warnanya biru, inilah menantu mithali kalau nak tahu.. 😉 . Bila #gengtasbih  berpantun 2 kerat. hahaha.. @sikenit_dramaaddict @wardawpr @zilarepin @sherafn78 @kn1964 😘😘 . #godfatherssandwich  #grilledlambchop  #stalkerscafebyfattahamin  #teammakusufattah  #sayateamlofattah  #lofattahclans 

13
Sponsored ads

#Repost  @cik.jemari with @repostapp ・・・ So sweet 😍 They look happy 😊 . . . #neelofa  #fattahamin  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangbaikbaik  #sayateamlofattah  #lofattahlovers  #lofattahteam  . . . @Regrann from @lofattah_lovers - Regran @linajamil28 So sweet😍👌#sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @wardawpr using @RepostRegramApp - Repost from @teamlofattah_we @sallynatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " @RepostIt_app - #regrann 

0

Sekian lama ku menunggumu, Sampai tertidur di dalam kelambu, Jaga mata jaga matamu, Mengancam sangat menusuk kalbu... 💋💖🌹😉 #lofattahclans  @fattahaminz

9
Sponsored ads

A very quick video update to summarize last night punya kegiatan. I know I am way too late. But trust me, I try to keep on track as fast as I could. 🙏 . . Keep going there #LoFattah . Keep be together and treasure those untold journey in front of u both. Cherish all the memories along the way cause they are all so precious n valuable. . . When things become hard n challenging, please remember how bright ur smile are when u both are being together. And when difficult thing across ur journey, please remember how strong u both are when being together. . . Slowly, but surely u will insyaAllah be there. Thank you for one wonderful, memorable night for the whole #LoFattahclans . ❤ . . #LoFattah  #LoFattahclans  #sayateamlofattah  #spreadlovenothate  #spreadpositivevibes  #slowlybutsurely  #wanitaterakhir 

28

Kalau aca dapat world best PR manager rasanya kami dapat tak world best supporter artist 😂😝 Hahahahaha, okay. Sis gurau jee 😛 #lofattahunited  #lofattahclans  #FN02  #Repost  @demuremusing with @appreposter Aca dpt award! World best PR @sakirinaca90

0

Credit picture goes to mk usu @ohwowlady. Sorry dear, curi ur version ja. Xsempat nk edit sendiri. Thank youuu bdw. 😘 . . Dengar cerita, logi gula terbalik eh smlm kt stalkers cafe n gym tah tah? Adoi la. Lenkali tolong pesan kt driver lori gula tu suruh behave sikit bawak lori. Once dh terbalik,mmg berduyun la semut keluar jawabnya. 🐜🐜🐜🐜🐜🐜 . . Alhamdulillah, its a very warm feeling utk tgk these two faveret person of mine smiling n laughing side by side in one frame. And no doubt, u both looks really good together. Perfect combo! ❤ . . Moga Allah permudah jalan kalian mencari kebahagiaan sejati. Amin Amin insyaAllah. ❤ . . P/s : forgive me for this very quick update. Its a busy busy day for me. Sorry! 🙏 . . #LoFattah  #LoFattahclans  #sayateamlofattah  #spreadlovenothate  #spreadpositivevibes  #wanitaterakhir 

15
Sponsored ads
Sponsored ads

So cute!!! Its an appreciation from #lofattahclans  for you @sakirinaca90... Spotted you bebeh @demuremusing Igs @sakirinaca90

4

aku tak mahu lama lagi bazirkan waktu sendirian menghitung senja, atau mengumpulkan gumpalan awan buatmu yang hadir dipimpin sia-sia, langsung berulang kali masuk ke balai ketibaan, disambut pulang kenangan lama. . jadilah orang sama yang kongsi senyum ketika melihat terbenam matahari serta jadi alasan untuk terus senyum 😊 sesudah matahari terbit lagi keesokan pagi. 🌞 . Kekal, kamu saja ❤ . Senyum si puteri hilanglah rindu, Hingga tersadung si putera itu, Pabila tulang rusuk sudah bertemu, Bagaikan magnet asyik bersatu.. ❤ . Pertama kali dalam hidup terjebak dengan benda2 macam ni. No cure. Aturan Allah semuanya. Bahagia #lofattah  , bahagiaku juga 😚 Cr pic & pantun : @ohwowlady #sayabuathalsikit  #sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #lofattahclans  #slowlybutsurely  #selamanyacinta  #mukabahagiasorokciked  #matilanakkenabahandenganmakciklimaorangtu  #makciklimaorangtudahmasakdenganperangaiaku  #bukansusahnakbahagia  #lamatakhadapduaketulniselfie 

4
Sponsored ads

Hamboi mak usu 2 kemain lagi yee. Bila #gengtasbih  buat hal lagi. Aduhh aduhhh, penat admin nk melayan depa punya pantun semua aih 😂😂 #lofattahunited  #lofattahclans  #doaygbaikbaik  #gengtasbih  #FN02  #Repost  @ohwowlady with @appreposter Hari tu pick-up line kan.. hah ni pulak demam pantun sudah melanda.. sejak semlm otak #makusu2  ting-tong melayan #makusu1  @wardawpr , tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , kembar misha omar @zilarepin & hot mama @sherafn78 berpantun!! 😵 . Senyum si puteri hilanglah rindu, Hingga tersadung si putera itu, Pabila tulang rusuk sudah bertemu, Bagaikan magnet asyik bersatu.. ❤ . hah pantun tulang rusuk okayy.. ko hado?! 👻 😂 . #sayateamlofattah  #teammakusufattah  #gengtasbih  #lofattahclans  #lofattahtilljannah  #slowlybutsurely  #selamanyacinta 

4

Hari tu pick-up line kan.. hah ni pulak demam pantun sudah melanda.. sejak semlm otak #makusu2  ting-tong melayan #makusu1  @wardawpr , tokey tasbih @sikenit_dramaaddict , kembar misha omar @zilarepin & hot mama @sherafn78 berpantun!! 😵 . Senyum si puteri hilanglah rindu, Hingga tersadung si putera itu, Pabila tulang rusuk sudah bertemu, Bagaikan magnet asyik bersatu.. ❤ . hah pantun tulang rusuk okayy.. ko hado?! 👻 😂 . #sayateamlofattah  #teammakusufattah  #gengtasbih  #lofattahclans  #lofattahtilljannah  #doayangbaikbaik  #slowlybutsurely  #selamanyacinta 

28

Let's challenge ourself with another #lofattah  challenge - #lofattahpantun  😎😎 . . “If I know what love is, it is because of you.” . . Cari tasbih dekat lowyat; Tasbih x jumpa putus asa 😗 Pergh Fattah sasa ala2 bodyguard.. Jaga Lofa sepanjang masa . . Calling for @neelofa, @fattahaminz, @sikenit_dramaaddict @ohwowlady ➡️ #makusu2 , @zilarepin, @budiey & #lofattahclans  jom berpantun . . #sayateamlofattah  #doayangbaikbaik  #slowlybutsurely  #sidia  #wanitaterakhirbyfattahamin  #renjisrenjisdipilis  #teamibufattah  #teammakusufattah  #lofattahclans  #lofattahunited  #gengtasbihberderai  #mariberpantun 

24

So sweet 😍 They look happy 😊 . . . #neelofa  #fattahamin  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangbaikbaik  #sayateamlofattah  #lofattahlovers  #lofattahteam  . . . @Regrann from @lofattah_lovers - Regran @linajamil28 So sweet😍👌#sayateamlofattah  #wanitaterakhir  #sidia  #gengtakbolehmoveon  #lofattahunited  #lofattahclans  Repost from @wardawpr using @RepostRegramApp - Repost from @teamlofattah_we @sallynatun Credit video to @nurulsbna 😘 14012017 Sabtu ... #FattahAmin  #NoorNeelofa  #SiDia  #WanitaTerakhir  #lofattah  #doakanyangterbaik " @RepostIt_app - #regrann 

1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday