Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#kkcity Instagram Medias

EPHYRA 5 YEARS : PROMOSI HARGA ANNIVERSARY START HARI NI!!! . Haaaa... ramai yang tanya... sempena 5 Tahun Ephyra ni tak ada promosi ke? Tak ada surprise ke untuk #ephyra lovers... nak borong #ephyra ye!!! Wahhhh . . Ehhhh.... mana boleh tak ada! Ada lah... kan hari tu dah hint-hint akan ada promosi terbaik untuk #ephyra lovers! . . Ni diaaaaa.... sempena menghargai & memberi value kepada #ephyra lovers , ini adalah HARGA PROMOSI EPHYRA 5 YEARS!!! Target kami, nak lebih ramai JATUH CINTA DENGAN EPHYRA, nak lebih ramai rasakan KHASIAT & MANFAAT EPHYRA! . . . Grab cepat-cepat, promosi ni memang berbaloi. Boleh jimat banyaaaaak!! Rugi sangat kalau tak grab sekarang tau! . . . Whatsapp nombor dibawah untuk info lanjut dan pembelian . ➡️#013.899.1316 ⬅️ . ➡️#013.899.1316 ⬅️ . ➡️#013.899.1316 ⬅️ . . . #ephyra 5years #ephyra #ephyra 2u #ephyra dealers #ephyra superhealthbrand #ephyra Sabah #ephyra murah #ephyra SkinBar #ephyra skinnano #ephyra SkinSnow #ProdukKecantikan #ProdukKesihatan #sayajual #PeluangPerniagaan #kkcity #buatduit #m2flex #supplement #collagen #kolagen #lokalbah

20.2.2017 07:18:10 0

'' having a baby is like falling in love again, both with your husband and your child '' . . . . . #newborn #photo #wedding photographer #wedding #wedding dress #wedding ku #wedding reception #receptionswedding #malaywedding guide #malaywedding #malaywedding photographer #sabah wedding #sabah aweddingphotographer #borneo wedding #jomkahwin sabah #jomkahwin #jomkahwin 2017 #insta #insta tone #vsco #vscocam #vsco #sabah #sabah an #borneo #photo graphy #photo grapher #babynewborn #kkcity #ilovesabah

20.2.2017 07:17:18 0
Sponsored ads

HARGA MASIH SALE GUYS! CEPAT! CEPAT! High Quality Size Available: 41-45 Harga sale: RM40 termasuk postage! R/P: RM 59 WhatsApp 012-696-2273 Dm @getlitsneakers.co #malaysia nsneakers #malaysia #malaysia nstyle #mampumilik #kasutmurah #kasutpromo #kasuttrending #wakdoyok #akuyangpakaikoygpanas #instafamous #instareview #getlitsneakers .co #malaysia ig #uitm #kkcity #kchcity #kl #styles #sneakersforsale #newstock #branded #raresneakers #sneakersmalaysia #kasutmalaysia #openingsale #readystock #bestquality #sale #cheapsneakers #kasutmurah

20.2.2017 07:07:44 0

"Cik ada apa-apa soalan lanjutan?", setelah selesai saya bertanyakan soalan-soalan ingin tahu berkenaan beliau. Sebelum itu,beliau sudah pun menyiapkan 'ujian bertulis' yang saya tanyakan. Sedikit terkejut katanya untuk temu duga ini. Barangkali, beliau hanya menyangka perjumpaan pagi ini sekadar bersoal basi. Iyalah,sekadar memohon tutor di pusat tuisyen. "Bagaimana Cikgu promosikan pusat tuisyen ni?", gilirannya memberi soalan. "Edarkan flyers, media sosial. Hmm. Oh ya,tapi saya kira mungkin lebih banyak juga promosi dari mulut ke mulut. Daripada ibu bapa dan pelajar-pelajar terdahulu. Bila keputusan anak-anak meningkat, mereka bawa kawan lain datang ke sini. Ibu bapa maklumkan pula kepada rakan-rakan mereka. Anak-anak guru,doktor,pensyarah pun ramai datang ke sini. Sekurang-kurangnya itulah yang mereka maklumkan kepada saya". "Dan apa yang saya maksudkan juga, kita cuba bimbing anak-anak disini sebaiknya. Ikhlas ajarkan dengan mereka. Tunjuk mana yang silap, apa sepatutnya perlu dibetulkan. Itu sebab ibu bapa hantar mereka ke sini". "Saya kira,itu adalah promosi yang paling berkesan walaupun 'sign board' di luar tu agak kecil", sambung saya. Beliau mengangguk faham. "Apa-apapun,saya periksa dahulu kertas ini. Saya agak terperinci sedikit. Sebab saya pun baca semua 'resume' yang dihantar. Juga,cara penulisan yang mereka hantarkan. Bukan semua yang saya panggil begini", sambung saya sambil tersenyum dan mengunjuk ujian bertulis yang beliau siapkan. "Terima kasih,Cikgu". "Terima kasih kembali. Hati-hati balik rumah". InsyaAllah,bulan April ini adalah tahun kelima Pusat Tuisyen Yakin Boleh dibawah kelolaan saya walaupun telah beroperasi selama tujuh tahun. Saya masih berusaha memperbaik mana yang kurang. Selalunya, ada sahaja masa yang saya ujarkan kepada diri saya 'Mengapa tidak buat begini? Bagus buat sistem yang lebih baik.' Dan macam-macam lagi 'kenapa baru terfikirkan'. Cumanya,antara perkara yang selalu saya pegang dalam menguruskan pusat tuisyen ini adalah supaya beroleh kepercayaan daripada orang lain. Bila kepercayaan sudah diletakkan oleh orang lain, insyaAllah perkara yang lain akan datang kemudian. #tuisyen #kkcity #ptyb #spm #pt3 #upsr

19.2.2017 15:25:24 0
Sponsored ads

Jadi,lewat malam semalam ada tetamu yang berkunjung di Kelana-Home-To-Stay. Sebelum mereka tiba ke sana, saya dan rakan datang melihat-lihat kebersihan dan keperluan untuk para tamu nanti. Seronok juga bila membaca komentar pengunjung yang lepas di buku pelawat. Ada yang saya sempat bersua muka dan ada yang hanya berhubung di telefon. Terima kasih atas pandangan kalian :) Jangan lupa untuk menempah rumah persinggahan anda sepanjang keberadaan di Kota Kinabalu! www.facebook.com/KelanaHome2Stay Kelana-Home-To-Stay +6013-8530988 Makna persinggahan sebenar:) #kkcity #cuticutimalaysia #homestay #jalanjalan

20.2.2017 06:19:51 0

Warna hitam tidak asing lagi! Juga blh digayakan seperti tudung labuh #thinstantlayer menggunakan chiffon fukuhara yang sangat mudah bentuk, tidak mudah berkedut, ringan dan flowy. Apa yang istimewanya #thinstantlayer ialah : pinless flowy tudung tidak panas tidak perlu inner boleh terus sarung sahaja selesa dan ringan sangat mudah bentuk solat friendly tudung tidak jarang mesra cucian mesin boleh digayakan dengan pelbagai gaya mengikut gaya kreativiti anda #thinstantlayer juga didatangkan bersama set purdah Th instant later rm37 Purdah rm12 Harga tidak termasuk postage. Whatsapp 0164140589 atau DM untuk order #thauthorizedstockistsabah #kkcity #sabah #kotakinabaluonlineshop #thinstantlayer

20.2.2017 07:01:46 0
Sponsored ads

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday