Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#karmartmalaysia Instagram Medias

Bedak yg paling best akak pernah pakai..sampai sekarang tak tukar lain dah...uolls pun blh cuba...best sesangat... Cathy Doll CC Compact Powder Formulated in Korea with the following properties: * Color Control * Speed White * Perfect Cover * Oil Control * 3D effect * Silky smooth feeling * Paraben Free * Sun Protection SPF 40 PA+++ Size : 12 grams How to use : Use as face powder. Price: rm29 . Cathy Doll Speed White CC Cream SPF50 + PA + + + Cathy Doll Speed White CC Cream mengucapkan selamat tinggal kepada Krim BB kerana Krim CC dapat menyembunyikan kedut, liang terbuka & akan membuatkan kulit berseri sepanjang hari... Krim CC juga merupakan evolusi terkini yg dapat membuatkan kulit kelihatan cantik berseri sepanjang hari & dpt menghilangkan kulit kusam....... . RM29 . Cathy Doll Speed White CC Body Cream Okey uols. Ni pula CC cream untuk badan. Yela. Sekarang ni cahaya matahari memang terik and cuaca pun panas sangat kan. So, CC body cream ni memang sangat perlu untuk uols sebab fungsi dia untuk melindungi kulit uols dari terkena sinaran UV yang terik. So uols dah boleh keluar jalan-jalan dengan yakin tanpa perlu risau kulit uols tu jadi gelap sebab panas terik okey. .Harga rm29 free pos . . Satu set rm 75 exclude POSTAGE Whatsapp 0111 5416561 . . #cathydoll #cathydoll murah #cathydoll promo #cathydoll sale #cathydoll original #cathydoll product #cathydoll happysale #sayajual #sayajual cathydoll #karmartmalaysia #karmartsproduct #cathydoll malaysia #bazarpaknil #swapreview #exchangereview #ccbodycream #cathydoll cccream #cccream #cccream cathydoll #cccream murah #bodycreamcc #cathydoll bodycream - #regrann

19.2.2017 16:14:22 0

Feedback customer... PAKAI SKIN CARE LAIN NAIK BLACKHEADS KAT PIPI.... Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. 011-29046690 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare #cathydoll sale #magickrim #gluta #serum #instabeauty #UMT #bazaarpaknil

19.2.2017 11:54:02 1

KULIT KEMBALI LICIN DAN TEGANG SEPERTI BABY SKIN DENGAN PRODUCT KARME SKINCARE YANG SELAMTA DAN TIADA PENGLUPASAN... KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #karme 3 ITEMS◦ . ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #karme SKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Whatsapp 0111 5416561 Satu set rm165 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm - #regrann

18.2.2017 16:04:34 1
Sponsored ads

Kaksu guna kaksu jual.... JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA CELA....ORDER SEKARANG... KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #karme 3 ITEMS◦ ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #karme SKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Wasap 011-29046690 Satu set RM165 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme testimonisue

18.2.2017 05:10:49 1

Pencuci muka pemutih pleiotropic pula akan membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit. * Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. * Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit. LOSSES price rm55 free postage sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #af2014 #nuhaaf2014 #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm

18.2.2017 05:07:07 0

JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA ORDER SEKARANG... KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #karme 3 ITEMS◦ ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #karme SKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Wasap 011-29046690 Satu set RM165 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme testimonisue

18.2.2017 05:00:54 0

Alhamdulillah..Customer ni dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. 011-29046690 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare #cathydoll sale #magickrim #gluta #serum #instabeauty #UMT #bazaarpaknil

17.2.2017 16:33:29 1

KARME TRIAL SET . DAY CREAM 5ML NIGHT CREAM 5ML KEBAIKAN KARME SKRICARE **mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat **membantu pencerahan kulit **menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka **mengembalikan kulit yang kusam **memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat **menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata **membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam liang roma kulit . Price: Rm40 free postage sm . #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #karme skincare #noradanish #politeknik

17.2.2017 12:29:30 0

JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA ORDER SEKARANG... KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #karme 3 ITEMS◦ . ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #karme SKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Whatsapp 0111 5416561 Satu set rm165 free POSTAGE sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme testimonisue - #regrann

17.2.2017 08:26:41 0
Sponsored ads

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL 750ml Price : RM28 330ml Price : RM20 pm utk harga borong Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. # Glutathione dan plasenta # Gel mandian campuran emas 24K # Anti-Aging shower gel # Dapat menjadikan kulit lebih licin # Lembab dan mencerahkan # Membantu peredaran darah yang baik # Gel mandian ANTI PENUAAN # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. . Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 . Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas. #cathychoo murah #bodybathgel #cathychoo #tb #vscom #cathychoo murah #karmartmalaysia #cathydoll #cathydoll malaysia #cathydoll original #cathychoo malaysia #sayajual #sayajual murah #bazarpaknil #baazarpaknil #shopping #onlineshopmsia #kuantan #pahang

17.2.2017 05:00:25 0

Alhamdulillah..Customer ni dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. 011-29046690 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare #cathydoll sale #magickrim #gluta #serum #instabeauty #UMT #bazaarpaknil

16.2.2017 17:35:41 2

JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA ORDER SEKARANG... KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #karme 3 ITEMS◦ . ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #karme SKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela ▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan ▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata ▪️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna ▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat ▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Wasap 011-29046690 Satu set rm165 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme testimonisue -

16.2.2017 13:57:49 1

Alhamdulillah..adik manis ni dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. 011-29046690 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare

16.2.2017 13:46:48 1

KARME Skincare SET KARME SKINCARE Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri ciri ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN. Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit. Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata. Day cream + night cream RM135 free postage sm WhatsApp Lieza 0111 5416561 #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare #regrann - #regrann

16.2.2017 12:23:10 0

SET UNTUK OILY SKIN Masalah kulit berminyak dan berjerawat tahap serius,. Blh cuba set super duper ni... satu set ni hanya Rm59 free POSTAGE sm 1.Acne solution serum foam cleanser Pencuci muka yg anti jerawat ni sesuai utk kulit sensitive dan kulit berminyak,blh mencerahkan kulit dan hilangkan bintik2 hitam,mengandungi tea tree serum... Rm25 free POSTAGE SM 2.Wonderfull Sea Oil Control Spray. . Dengan kandungan mineral dari laut menjadikan kulit lembab dan mengawal penghasilan sebum arta mengecilkan liang pori pada muka. . Sebotol 50ml RM29 free POSTAGE sm . #wonderfullseaspray #wonderfulsea oilspray #wonderfulsea 3.Cathydoll oil cut mineral pact 12g Fungsi: - Dirumus khas untuk individu yang mengalami masalah kulit beminyak - khasiat Snail membantu mengawal minyak berlebihan di wajah dan membantu menyamakan tona kulit yang tak sekata - menjadikan kulit lebih cerah berseri Harga: RM 29 free POSTAGE sm Whatsapp 0111 5416561 . #sayajual #sayajual cathydoll #karmartmalaysia #karmartsproduct #cathydollmalaysia #bazarpaknil #swapreview #exchangereview #meneralpact #oilyskinproblem #moisturizer #snailseries #uitm #maktab #cikgu #guru #politeknik #usm #upsi 0111. 5416561 - #regrann

16.2.2017 12:06:26 0

Pencuci muka pemutih pleiotropic pula akan membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit. * Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. * Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit. Hanya RM55 include postage SM WHATSAPP LIEZA 0111 5416561 #sayajual #nakbeli #legasilieza #readystockavailable #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #trustedseller #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm - #regrann

16.2.2017 09:53:46 0

Pencuci muka pemutih pleiotropic pula akan membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit. * Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. * Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit. LOSSES price rm55 free postage sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #af2014 #nuhaaf2014 #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm -

16.2.2017 04:53:18 2
Sponsored ads

Bedak yg paling best akak pernah pakai..sampai sekarang tak tukar lain dah...uolls pun blh cuba...best sesangat... Cathy Doll CC Compact Powder Formulated in Korea with the following properties: * Color Control * Speed White * Perfect Cover * Oil Control * 3D effect * Silky smooth feeling * Paraben Free * Sun Protection SPF 40 PA+++ Size : 12 grams How to use : Use as face powder. Price: rm29 . Cathy Doll Speed White CC Cream SPF50 + PA + + + Cathy Doll Speed White CC Cream mengucapkan selamat tinggal kepada Krim BB kerana Krim CC dapat menyembunyikan kedut, liang terbuka & akan membuatkan kulit berseri sepanjang hari... Krim CC juga merupakan evolusi terkini yg dapat membuatkan kulit kelihatan cantik berseri sepanjang hari & dpt menghilangkan kulit kusam....... . RM29 . Cathy Doll Speed White CC Body Cream Okey uols. Ni pula CC cream untuk badan. Yela. Sekarang ni cahaya matahari memang terik and cuaca pun panas sangat kan. So, CC body cream ni memang sangat perlu untuk uols sebab fungsi dia untuk melindungi kulit uols dari terkena sinaran UV yang terik. So uols dah boleh keluar jalan-jalan dengan yakin tanpa perlu risau kulit uols tu jadi gelap sebab panas terik okey. .Harga rm29 free pos . . Satu set rm 75 exclude POSTAGE Whatsapp 0111 5416561 . . #cathydoll #cathydoll murah #cathydoll promo #cathydoll sale #cathydoll original #cathydoll product #cathydoll happysale #sayajual #sayajual cathydoll #karmartmalaysia #karmartsproduct #cathydoll malaysia #bazarpaknil #swapreview #exchangereview #ccbodycream #cathydoll cccream #cccream #cccream cathydoll #cccream murah #bodycreamcc #cathydoll bodycream - #regrann -

16.2.2017 04:20:43 0

Alhamdulillah..adik manis ni dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. 011-29046690 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap je kaksu #sayajual #nakbeli #karmart #karmart s #trialset #setkarme #karme #karme trialset #freepostage #karmart malaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #hlive #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karme skincare

15.2.2017 15:40:12 1

Bedak yg paling best akak pernah pakai..sampai sekarang tak tukar lain dah...uolls pun blh cuba...best sesangat... Cathy Doll CC Compact Powder Formulated in Korea with the following properties: * Color Control * Speed White * Perfect Cover * Oil Control * 3D effect * Silky smooth feeling * Paraben Free * Sun Protection SPF 40 PA+++ Size : 12 grams How to use : Use as face powder. Price: rm29 . Cathy Doll Speed White CC Cream SPF50 + PA + + + Cathy Doll Speed White CC Cream mengucapkan selamat tinggal kepada Krim BB kerana Krim CC dapat menyembunyikan kedut, liang terbuka & akan membuatkan kulit berseri sepanjang hari... Krim CC juga merupakan evolusi terkini yg dapat membuatkan kulit kelihatan cantik berseri sepanjang hari & dpt menghilangkan kulit kusam....... . RM29 . Cathy Doll Speed White CC Body Cream Okey uols. Ni pula CC cream untuk badan. Yela. Sekarang ni cahaya matahari memang terik and cuaca pun panas sangat kan. So, CC body cream ni memang sangat perlu untuk uols sebab fungsi dia untuk melindungi kulit uols dari terkena sinaran UV yang terik. So uols dah boleh keluar jalan-jalan dengan yakin tanpa perlu risau kulit uols tu jadi gelap sebab panas terik okey. .Harga rm29 free pos . . Satu set rm 75 exclude POSTAGE Whatsapp 0111 5416561 . . #cathydoll #cathydoll murah #cathydoll promo #cathydoll sale #cathydoll original #cathydoll product #cathydoll happysale #sayajual #sayajual cathydoll #karmartmalaysia #karmartsproduct #cathydoll malaysia #bazarpaknil #swapreview #exchangereview #ccbodycream #cathydoll cccream #cccream #cccream cathydoll #cccream murah #bodycreamcc #cathydoll bodycream - #regrann - #regrann

15.2.2017 15:07:50 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday