Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#doayangbaik2 Instagram Medias

Sponsored ads

Assalamualaikum Dalam byk2 Q & A smlm, hakak tertarik dgn jawapan mereka berdua atas soalan ni..No biz purpose or marketing strategy.. Sedangkan sebagai celebrity yg mempunyai biz sendiri, mereka blh grab this opportunity utk melariskan dan mengautkan sebanyak mgkin keuntungan, dgn fenomena skrang, jual nasi lemak 50sen letak nama #lofattah pun beratur org nak beli..Tp mereka berdua x mcm tu, mereka memberi dgn ikhlas sbb kita jgk memberi dgn ikhlas.. Bertambah lg kredit hakak utk terus menyayangi mereka berdua..Hakak pun ikhlas..Bkn sbb biz purpose wlupun 'bantal #lofattah ', yg hakak promote laku mcm goreng pisang cheese coklat meleleh..(klu nak tgk 'bantal lofattah' tu blh DM tepi..). . . . #bukansusahnakbahagia #lofattah #lofattah clans #neelofa #fattahaminz #doayangbaik2 #kepukkepukkepangkepang #sokongikhlaswalaudibelakangtabir

Sponsored ads

Whatsap group paling gila2,otak serabut,mata plastik sampah,x tido pun x pe janji dapat HADAP story lofattah!! Kdg smpai lupa makan,lupa tido,lupa keje..choiiii!!!tido la weiiiii... admin tintong,anak2 double tintong @norulain87 @nirmaizura_bidin @nadhrahsalleh @mynameis_wann @imaqaleesya @lofattah_lovers @salmiahsaffiya @vna.daud #kamiteamlofattah #lofatttahlovers #doayangbaik2 #jomgilamcmkami #apeajeutklofattah

Assalamualaikum Fuhhhh...Akhirnya ada jugak masa hakak nak berlama2 kat sini...Ari ni hakak sgt bz, bz senyum n lompat sana sini demi utk tgk kemanisan n biarkan semut2 terus bekerja..Kerja! Jgn malas!!. Hhhmmm..Dah mcm #kepukkepukkepangkepang dah nih... . . . #bukansusahnakbahagia #lofattah #lofattah clans #neelofa #fattahaminz #doayangbaik2 #kepukkepukkepangkepang

Mau sebanyak appun saingan mu seberapa bnyk tumpukan nm2 d antara nm mu prcayala jika rejeki mu tdk kmn jika rejeki mu pst akan ttp kau dpt kan...mw sebesar appun manusia mnyisihkan mnyingkirkan kkuatan doa kkuatan Allah akn mngalahkan sgalanya @tausiyahku_ #katapositif #kalimatsemangat #doa #doayangbaik2 #penyemangat #insyaallah

..down with fever at school..teacher bgtau..amik tghari td tdo kat office bonda..so sorry bonda mmg byk kje..x bole nak blk..now bonda pun dah weng..batuk+sakit badan+demam..kena hujan basah lencun td dia x nak mkn nasi..ni bg ayam kfc mkn 2-3 suap..dah tak nak dah.. #myiesha #daughter #doayangbaik2 #getwellsoon #berjangkit #dugaan 🤒🤕

Sponsored ads





Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday