Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#diasemanishoneythemusical Instagram Medias

Oke oke..aku mmg xleh move on lg...sbb tu bile dgr lagu nih senyum sampai telinga...wpon jem musibat pagi td ๐Ÿ˜Ž Tebayang ahnaf punye syhhhh bile dgr lagu nih ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Mohon rakan2 bg masa untuk aku move on..nant2 move on ye..skang nih bg can dlu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย 

6

Jgn bagi hrapan palsu eyhh @michaelang38 !!tgh best2 nihh #pengantinmusimsaljumusicalย  tuuuu..jgn nk melawak eyhh aku tampaq kang melambong!! #sitinordianaย  #Repostย  @kakikipasartis with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Ucapan terima kasih daripada Micheal Ang utk smua peminat #diasemanishoneythemusicalย  . ๐Ÿ˜Š Antra drama terbaru mike utk taun 2017 adalah #redvelvetย  #heroseorangcinderellaย  #coffeeprinceย  dan #pengantinmusimsaljuย  dan mngkin kita akn menyaksikan satu lagi teater musikal . Wah! msti tk sabar kan .๐Ÿ˜ . . Admin KKA wish all the best dan smoga drama2 ni akan menjdi fenomena utk tahun 2017 ! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜† . . #diasemanishoneythemusicalย  #supportlocaldramaย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @michaelang38

0
Sponsored ads

Ade lagiiii yeay.. @sitinordiana @alifsatar #pengantinmusimsaljuย  @Regrann from @kakikipasartis - Ucapan terima kasih daripada Micheal Ang utk smua peminat #diasemanishoneythemusicalย  . ๐Ÿ˜Š Antra drama terbaru mike utk taun 2017 adalah #redvelvetย  #heroseorangcinderellaย  #coffeeprinceย  dan #pengantinmusimsaljuย  dan mngkin kita akn menyaksikan satu lagi teater musikal . Wah! msti tk sabar kan .๐Ÿ˜ . . Admin KKA wish all the best dan smoga drama2 ni akan menjdi fenomena utk tahun 2017 ! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜† . . #diasemanishoneythemusicalย  #supportlocaldramaย  #BeeArmyย  #sitinordianaย  @michaelang

17

Semua drama mmg di nantikan oleh kami. Dan pling best akan ada lagi teater musikal . Klik! pengantin musim salju the musical. Wah wah . ๐Ÿ˜ #Repostย  @kakikipasartis with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Ucapan terima kasih daripada Micheal Ang utk smua peminat #diasemanishoneythemusicalย  . ๐Ÿ˜Š Antra drama terbaru mike utk taun 2017 adalah #redvelvetย  #heroseorangcinderellaย  #coffeeprinceย  dan #pengantinmusimsaljuย  dan mngkin kita akn menyaksikan satu lagi teater musikal . Wah! msti tk sabar kan .๐Ÿ˜ . . Admin KKA wish all the best dan smoga drama2 ni akan menjdi fenomena utk tahun 2017 ! ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜† . . #diasemanishoneythemusicalย  #supportlocaldramaย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @michaelang38

0

Me with ank buah yg deco kek for DIA SEMANIS HONEY MUSICAL.. sape2 nk order blh singgah kt ig @break_n_fast In shaa Allah... Dijamin anda akn bpuas hati.. #diasemanishoneythemusicalย 

1
Sponsored ads

Cinta kasih dan sayang, Bernafaslah kita kerana cinta, Agar manisnya hidup ini..., Bisa kita rasa...-Hani Safira @sitinordiana : #sitinordianaย  #sitinordianafcย  #nanarayyanย  #palingcomelย  #memoriberkasihย  #gurauanberkasihย  #resepiberkasihย  #gegarvaganzaย  #diasemanishoneyย  #diasemanishoneymoonย  #diasemanishoneyrayaย  #klikpengantinmusimsaljuย  #kpmsย  #hanisafiraย  #kasehlateefaย  #gegarvaganza201ย  #diasemanishoneymusicalย  #istanabudayaย  #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #hanisafiraย 

0

#throwbackย  Cekda and kak @ezeyanasmadi with @alifsatar . Tatau nk tulis apa sbb alif mmg best dan terbaik. Hee. 2 kali tgk 2 kali best . ๐Ÿ˜ Smoga dia semanis honey akn menjadi manis utk kami smua. Btw all the best utk #AJL31ย  . Kami akn #selamanyacintaย  dan skong alif. Buat yg terbaik utk 22 januari nnt tau. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ Ahnaf wafiy! ๐Ÿ˜‚ #throwbackย  #diasemanishoneythemusicalย  #gegadisGVOย  #selamanyacintaย  #cekdasentiasasupportalifย  #BeeArmyย 

2
Sponsored ads
Sponsored ads

Menusuk jiwa ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ @sitinordiana #Repostย  @its_ayee_ with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Bila dngr video ni please bkk sound kuat2 atau pakai earphone,feel smpai nangis pun takpe.Simpan kata2 ni dlm hati sbb lps ni hani ngn ahnaf takde dah but iolss tahu dlm hati kita ni sentiasa ada nama mereka berdua.. @sitinordiana @sitinordianafc @sitinordianasgfc @honeybeearmyofficial : : Cinta bisa buat kita bangkit, Juga bisa buat kita rebah, Cinta itu menyeliputi hidup dan kehidupan ini, Cinta adalah cahaya yang menimbulkan rasa kasih dan sayang, : Kita bernafas kerana cinta, Cinta bukan jajahan, Cinta bukan paksaan, Cinta adalah kebebasan rasa yang suci dan indah Ya... : Cinta kasih dan sayang, Bernafaslah kita kerana cinta, Agar manisnya hidup ini..., Bisa kita rasa...-Hani Safira : Thanks to all cast dari director,penari and semua yg menjayakan #diasemanishoneymusicalย  ,korg mmg ๐Ÿ‘๐Ÿป @sitinordiana @alifsatar @aleza_shadan @ninajuren @dafiismailsabri @farezridzwan @nadyasyahera @afi_af16 @hadithomar @michaelang38 @diraabuzahar @lizaiskandar @dia_selebet_honey : #sitinordianaย  #sitinordianafcย  #nanarayyanย  #palingcomelย  #memoriberkasihย  #gurauanberkasihย  #resepiberkasihย  #gegarvaganzaย  #diasemanishoneyย  #diasemanishoneymoonย  #diasemanishoneyrayaย  #klikpengantinmusimsaljuย  #kpmsย  #hanisafiraย  #kasehlateefaย  #gegarvaganza201ย  #diasemanishoneymusicalย  #istanabudayaย  #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #hanisafiraย 

5
Sponsored ads

Bila dngr video ni please bkk sound kuat2 atau pakai earphone,feel smpai nangis pun takpe.Simpan kata2 ni dlm hati sbb lps ni hani ngn ahnaf takde dah but iolss tahu dlm hati kita ni sentiasa ada nama mereka berdua.. @sitinordiana @sitinordianafc @sitinordianasgfc @honeybeearmyofficial : : Cinta bisa buat kita bangkit, Juga bisa buat kita rebah, Cinta itu menyeliputi hidup dan kehidupan ini, Cinta adalah cahaya yang menerbitkan rasa kasih dan sayang, : Kita bernafas kerana cinta, Cinta bukan jajahan, Cinta bukan paksaan, Cinta adalah kebebasan rasa yang suci dan indah Ya... : Cinta kasih dan sayang, Bernafaslah kita kerana cinta, Agar manisnya hidup ini..., Bisa kita rasa...-Hani Safira : Thanks to all cast dari director,penari and semua yg menjayakan #diasemanishoneymusicalย  ,korg mmg ๐Ÿ‘๐Ÿป @sitinordiana @alifsatar @aleza_shadan @ninajuren @dafiismailsabri @farezridzwan @nadyasyahera @afi_af16 @hadithomar @michaelang38 @diraabuzahar @lizaiskandar @dia_selebet_honey : #sitinordianaย  #sitinordianafcย  #nanarayyanย  #palingcomelย  #memoriberkasihย  #gurauanberkasihย  #resepiberkasihย  #gegarvaganzaย  #diasemanishoneyย  #diasemanishoneymoonย  #diasemanishoneyrayaย  #klikpengantinmusimsaljuย  #kpmsย  #hanisafiraย  #kasehlateefaย  #gegarvaganza201ย  #diasemanishoneymusicalย  #istanabudayaย  #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #hanisafiraย 

4

PART 4 : Memori Berkasih Nana duet Alif . . Bermusim kita bersama dia semanis honey menyemai ikatan cinta dan persahabtan tk mungkin kasih kami hilang . . . Kami akn kunci hati kami utk dia semanis honey. Himpunkan kenangan indah kami bersama dia semanis honey , smpanlah senda gurauan andainya kami kerinduan akn kami kenangkan memori berkasih dia semanis honey... . . Biarlah rindu kami utk di kejauhan menemani hati yg gelisah utk dia semanis honey, semoga kita akan bertemu jua nanti. ๐Ÿ˜˜ . . #memoriberkasihย  #ahnafwafiyย  #hanisafiraย  #diasemanishoneythemusicalย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @alifsatar @sitinordiana

2

PART 3 : Memori Berkasih Nana duet Alif . . Bermusim kita bersama dia semanis honey menyemai ikatan cinta dan persahabtan tk mungkin kasih kami hilang . . . Kami akn kunci hati kami utk dia semanis honey. Himpunkan kenangan indah kami bersama dia semanis honey , smpanlah senda gurauan andainya kami kerinduan akn kami kenangkan memori berkasih dia semanis honey... . . Biarlah rindu kami utk di kejauhan menemani hati yg gelisah utk dia semanis honey, semoga kita akan bertemu jua nanti. ๐Ÿ˜˜ . . #memoriberkasihย  #ahnafwafiyย  #hanisafiraย  #diasemanishoneythemusicalย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @alifsatar @sitinordiana

0

PART 2 : Memori Berkasih Nana duet Alif . . Bermusim kita bersama dia semanis honey menyemai ikatan cinta dan persahabtan tk mungkin kasih kami hilang . . . Kami akn kunci hati kami utk dia semanis honey. Himpunkan kenangan indah kami bersama dia semanis honey , smpanlah senda gurauan andainya kami kerinduan akn kami kenangkan memori berkasih dia semanis honey... . . Biarlah rindu kami utk di kejauhan menemani hati yg gelisah utk dia semanis honey, semoga kita akan bertemu jua nanti. ๐Ÿ˜˜ . . #memoriberkasihย  #ahnafwafiyย  #hanisafiraย  #diasemanishoneythemusicalย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @alifsatar @sitinordiana

1
Sponsored ads

PART 1 : Memori Berkasih Nana duet Alif . . Bermusim kita bersama dia semanis honey menyemai ikatan cinta dan persahabtan tk mungkin kasih kami hilang . . . Kami akn kunci hati kami utk dia semanis honey. Himpunkan kenangan indah kami bersama dia semanis honey , smpanlah senda gurauan andainya kami kerinduan akn kami kenangkan memori berkasih dia semanis honey... . . Biarlah rindu kami utk di kejauhan menemani hati yg gelisah utk dia semanis honey, semoga kita akan bertemu jua nanti. ๐Ÿ˜˜ . . #memoriberkasihย  #ahnafwafiyย  #hanisafiraย  #diasemanishoneythemusicalย  #kakikipasartisย  #BeeArmyย  @alifsatar @sitinordiana

0
Sponsored ads
Sponsored ads

Job well done done everyone! โคโคโคโคโค #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #asofcsgย  #alifsatarofficialfcย  #alifsatarofficialfcsgย  #alifsatarofficialfcbruneiย  #Repostย  @alifsatar with @repostapp ใƒปใƒปใƒป alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.. thank you to all who came and showed support, from the bottom of my heart, i love you.. every single one of you. thank you thank you thank you.. what a life!!! terima kasih juga pada yang selalu memberi kata-kata sokongan pada kami semua, may Allah SWT reward you with love and kindness.. God bless..... i hate to say it, but.... AHNAF WAFIY, signing out!โœŒ๐Ÿฝ๏ธwhat next? bring it on.๐Ÿ˜ˆ

1

Habis dah #diasemanishoneymusicalย  ,congrats jgk utk penari2 ni ingat snang ke nak jadi penari!!๐Ÿ˜‚,sorry lah tak tau semua nama penari cuma tau sis @nanienanuel tu pun dari instagram๐Ÿ˜‚,1st day aritu nmpk dari jauh je,2nd day hamik kau jumpa dia dpn2 stage๐Ÿ˜‚ ,semoga terus success ๐Ÿ‘๐Ÿป #sitinordianaย  #sitinordianafcย  #nanarayyanย  #palingcomelย  #memoriberkasihย  #gurauanberkasihย  #resepiberkasihย  #gegarvaganzaย  #diasemanishoneyย  #diasemanishoneymoonย  #diasemanishoneyrayaย  #klikpengantinmusimsaljuย  #kpmsย  #hanisafiraย  #kasehlateefaย  #gegarvaganza201ย  #diasemanishoneymusicalย  #istanabudayaย  #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #hanisafiraย 

1

Ni lah boyfriend kesayangan Hani Safira a.k.a sis @sitinordiana ๐Ÿ˜Š @rayyannakhaie : @sitinordianafc @honeybeearmyofficial : : #sitinordianaย  #sitinordianafcย  #nanarayyanย  #palingcomelย  #memoriberkasihย  #gurauanberkasihย  #resepiberkasihย  #gegarvaganzaย  #diasemanishoneyย  #diasemanishoneymoonย  #diasemanishoneyrayaย  #klikpengantinmusimsaljuย  #kpmsย  #hanisafiraย  #kasehlateefaย  #gegarvaganza201ย  #diasemanishoneymusicalย  #istanabudayaย  #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #hanisafiraย 

6
Sponsored ads
Sponsored ads

For some people.. it may be nothing.. but for me it meant everything.. because of this drama i get a chance to know a lot of friend.. we share our feelings together on how we cannot move on over this drama.. how we fall in love with the sweetness of ahnaf n hani.. and now its over.. The end of ahnaf hani journey ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข.. BUT.. MOVE ON? NEVER !!! #diasemanisahnafwafiyย  #diasemanishanisafiraย  #diasemanishoneyfcย  #whenastrangersbecomefamilyย  #gengtaknakmoveonย  #emosipulakpagi2ย  #rinduahnafhaniย  #Repostย  @diasemanishoneyfc with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Memori berkasih yg indah๐Ÿ˜ RepostBy @sitinurfatehah: "Ahnaf Wafiy and Hani Safira signing out! ๐Ÿ˜ญ . -The End- . #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #diasemanishoneymusicalย  #diasemanishoneyย  #xbolehmoveonย "

12

Alhamdulillah, another satisfied customer. Beli perfume original dengan harga RM135. WHAT?๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Tak masuk akal kan?๐Ÿ˜ . Yang penting save RM200 even condition reject. Ada bran nak cuba tak?๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Dah ramai ni tertipu beli perfume harga RM135 tapi original bak hangg๐Ÿ˜Ž . PERFUME ORIGINAL REJECT RM135 FREE POSTAGE . WS 01119402401 . #feedbackaaiย  #sayajualย  #perfumerejectย  #authenticperfumeย  #perfumemurahย  #perfumemalaysiaย  #biarakujadipenungguย  #hantarankahwinย  #sitinordianaย  #lofattahย  #isterituanihsanย  #johorย  #jdtย  #luaskankuasamuย  #fattahaminย  #neelofaย  #aerilzafrelย  #selangorย  #theredgiantย  #diasemanishoneythemusicalย  #setperfumemurahย  #sayajualmurahย 

0

Tgk sape saya jupe.. Hehehe.. Masa nak balik tu.. Tetiba ternampak one handsome boy tgh main2. Bila tgk2 sekali @rayyannakhaie lah.. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ So ape lagi. Tanyalah. Rayyan, blh tak nak selfie?? And rayyan said blh.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š he is so cute and handsome @sitinordiana Thank you @rayyannakhaie sbb bergambar ngan aunty.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Jaga mama yer @rayyannakhaie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #diasemanishoneythemusicalย  #diasemanishoneymuzikalย  #sitinordianaย 

0
Sponsored ads

@Regrann from @ahnafhani_themuzikal - Akhirnya mereka berduet bersama #memoriberkasihย  #happyEndingย  #diasemanishoneyMuzikalย  @Regrann from @syeeda.rasyed - Abesss dahhh.... #memoriberkasihย  By @sitinordiana ft @alifsatar . Xsobe2 alip nk masuk nyanyi.. adoii la ๐Ÿ˜‚ . #diasemanishoneymuzikalย  #diasemanishoneythemusicalย  #diasemanishoneymusicalย  #diasemanishoneyย  - #sitinordianaย  Cr : @sitinurfatehah#Sitinordianaย  - #regrannย  #Regrannย  #sitinordianaย  #gengburunghantusndย  #gengstalkersndย  @sitinordiana

0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday