Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#codpomade Instagram Medias

Alhamdulillah..kyozu sudah selamat mendarat dlm stock saya..jd ada yg mau ? . Kyozu Pomade Strong Hold | Flora Scent | Waterbased | 150 gram Rm40 sahaja . Berminat? Whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #kyozu  #kyozupomade  #kyozupomadekedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

Alhamdulillah selesai cod harini.. Jadi esok kita sambung cod.. Haa gmbaq tuu .. Two element pomade Strong hold(red) bergamot Firm hold (blue) vanilla . 160gram Rm45 sahaja bro!! Berminat? Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #twoelement  #twoelementpomade  #twoelementpomadekedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1
Sponsored ads

Ahhh tudia tudia tudia!!! Alhamdulillah gonzo dh selamat mendarat masok ke stock saya!!! Heee jdi yg mana berminat nak beli gonzo nih.. Boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 . Gonzo pomade Very Hold Shining padu Green tea scent Waterbased 130gram Rm55(exclude postage) . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #gonzo  #gonzopomade  #gonzopomadekedah #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Salam jumaat!! Alhamdulillah rezki pagi jumaat.. Abg ni skali angkut 3 trus.. Haritu cod pirates..skrg Hipster hero,duck head,hipster apple.. Memang terbaik bro nihhh.. . Ad lg yg nak cod pomade? Haa cpt ws saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 .. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #justbeyourself  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

Alhamdulillah..haa ni abam nk hbaq niii..retrobee pomade mmg kelia..bg yg mencari pomade yg lembut dan tidak keraskan rambut..haa ni dia pomade tuh.. Hanya rm40 sahaja..tahan lama.. . Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Haa tudia..4 barang rare baru masok stock!! 1.two element pomade-rm40 2.kyozu pomade-rm40 3.hipster pomade hero-rm45 4.gonzo super slick-rm55 Pm cepat untuk order Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomadehero  #kyozupomade  #gonzopomade  #twoelementpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Haa tudia..4 barang rare baru masok stock!! 1.two element pomade-rm40 2.kyozu pomade-rm40 3.hipster pomade hero-rm45 4.gonzo super slick-rm55 Pm cepat untuk order Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomadehero  #kyozupomade  #gonzopomade  #twoelementpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2
Sponsored ads

Yeahh magunamu ad dijual disini!!! Haa tudia..yg mana penggemar magnum tuhh..boleh lah roger2 saya di whatsapp skrg 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm40 sahaja.. COD Alor Setar #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Selamat ptg isnin.. Rising up = rm40(free postage) Sudah dapatkan? Jika belum..cepat order skrg.. Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Alhamdulillah..selesai cod duck head pomade dkat stadium darul aman!! Sapa lagi yg nak cod roger2 saya skrg Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Alhamdulillah..dpt fresh feedback drpd customer!!😚 . Hipster Pomade memang cunlahhh..belum cuba hipster pomade? Haa meh try skrg mehhh... Rm35 sahaja.. . COD alor setar.. Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa 

0

Alhamdulillah..ni first pomade in Malaysia with vitamin e serum.. Haa terbaik nihh..diproses dengan bauan yg amat mengharum..original grape.. . 100gram=rm30 150gram=rm40 COD ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Tudia...rising up bakhang.. Nak habaq ni..pomade ni memang kelia hbaq kt hagpa ni... . Nak tau betoi ka tak betoi..meh try tgk..baru tau macam mana amukan dia..hahaha.. . Rm40 sahaja free postage #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Assalamualaiku...selamat hari sabtu..happy wekend... Ad yg berminat dgn skull republic monster edition? . Jika berminat..boleh whatsapp saya skrg pada no yg tertera.. 250gram Rm45 sahaja.. . Kalau nak..mlm ni kita cod ya!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0
Sponsored ads

Salam jumaat..Alhamdulillah.. Magunamu kini mendapat sambutan yg hangat!!! . Sungguh ramai yg meminati magunamu pomade nih... Anda belum cuba? Atau anda nak repeat order? . Boleh whatsapp saya ke 0194160025 0194160025 0194160035 sekarang... . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:017:4957551 Wc:kechik_sweet01 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

1
Sponsored ads

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkanpomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

1

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

0

PEWARNA TEMPORER??! .Suavecito Coloring Hair Clay Ini adalah produk berbasis clay yang bisa menata rambut anda sekaligus membuat rambut anda berwarna. Warna dari produk ini berkualitas tinggi, sehingga terlihat sangat nyata seperti permanen. Walaupun begitu, produk ini sangat mudah untuk dibersihkan. . Made in USA Tipe: Water based Hold: High Shine: Matte (tidak kilau sama sekali) Aroma: Cologne Size: 4 oz. Pilihan warna: Silver, coklat, abu-abu, hijau, biru, merah, & ungu. . Harga: Rp 140.000,-/pcs GRATIS SISIR unbreakable COD Jogja. Luar Jogja? Kirim via JNE, TIKI, Pos Kilat Khusus, & Wahana. Kontak check bio @pomadic_store

5
Sponsored ads

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

0

Alhamdulillah..duckhead kini mendapat sambutan yg amat baikk daripada pembeli2 smua... Jadi..apa tunggu lagi bro? Cepat order duck head pomade melalui @pomade.fianz sekarang.. Whatsapp ke 0194160025 untuk order pomade nih sekarang!!! . COD area Alor Setar 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Alhamdulillah..pirates empire pomade kini datang dengan vitamin e serum yg menyihatkan rambut anda!!! Jadi jangan tunggu lama2 .. Nanti lama2 dia diambil orang..!! Hehe . Rm30 untuk 100gram Rm40 untuk 150gram.. Jdi yg mana nak cod area aor tu boleh roger saya skrg!! . Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

Hipster Pomade ready stock guys!!! Pomade ini adlah baik utk rambut anda yg bermasalah.. Anda berminat dengan hipster pomade? Boleh dm saya skrg... Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm35 sahaja #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #cpcodkedah  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Hye hye hyee...!!! Alhamdulillah..stg mlm ad cod area jalan pegawai.. Ad yang nak selit order? Haa boleh roger saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 . Hipster pomade,mempunyai 3 bauan segar : 1.mixberries 2.apple 3.vanilla . Jadi buat pilihan bauan yg terbaik dan kesukaan anda ! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Alhamdulillah..selesai sudah cod harini...mlm pon kita jalankan cod..!! . Esok ptg kita sambung cod okay? Jadi yg nk join cod esok ptg bgtau cepat... Awai x kalut!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

AROMA TIMUN??? .Classy The Original "Medium" Pomade premium lokal berkualitas dengan wangi elegan yang anti mainstream. Performanya diakui oleh para pomade enthusiast dan greaser reviewer ternama. Made in Indonesia Tipe: Oil based Hold: Medium Kilau: Medium Aroma: Fresh Cucumber Size: 3,5 oz. Harga: Rp 70.000,-/pcs GRATIS sisir & sticker Jika barang terbukti tidak asli, saya ganti 10x lipat harga. COD Jogja. Luar Jogja? Kirim via JNE, TIKI, Pos Kilat Khusus, & Wahana. Kontak check bio @pomadic_store

8
Sponsored ads

Hello Boys!!! Anda sudah gunakan pomade nih? Haaa meh try meh..x mau? Rugi kalau x mauu..menyesal x guna..hahaha.. Bau wangi ke tak? Alhamdulillah stakat ni smua minat dengan bau nyaa yg amat mewangi... . Nak order? Boleh roger saya di whatsapp skrg .. 0194160025 0194160025 0194160025.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4

FIRM & SHINE!!! Classy Ringing Gel Bagi kamu yang tidak mau ribet tapi ingin tampil maksimal gunakan saja Classy Ringing Gel Memberikan performa yang sangat baik, tapi mudah dibersihkan. Dengan aroma yang fresh rasakan sensasi sehabis mandi sepanjang hari! . Made in Indonesia Tipe: Water based Hold: Strong Kilau: High Aroma: Cooling Fresh Size: 3,5 oz. Harga: Rp 85.000,-/pcs GRATIS sisir & sticker Jika barang terbukti tidak asli, saya ganti 10x lipat harga. COD Jogja. Luar Jogja? Kirim via JNE, TIKI, Pos Kilat Khusus, & Wahana. Kontak check bio @pomadic_store

2

Haa tudia magnum dgn berwajah yg baharu... Rm40 sahaja...COD ALOR SETAR . WHATSAPP KE 0194160025 0194160025 0194160025 SEKARANG !!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1
Sponsored ads

Alhamdulillah hari hujan pon kita cod jugakk demi customer!! Hehe..COD area alor setar.. . Jadi sesiapa yg nak beli pomade .. Boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Strong Hold | Shining |grape/apple scent| waterbased |145gram|rm40 sahaja bro.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

Haa tudiaa pirates empire pomade kini dengan dua kuatiti berat!!! 113gram=rm30 150gram=rm40 Jadi..buatlah pilihan yg terbaik anda sekrang untuk memilih 113gram atau 150 gram😉 . Sudahkan anda mempunyai pirates empire pomade? Jika belum..meh dapatkan drpd @pomade.fianz trusted seller pirates empire pomade haa!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

Tudia rising up now ready stock!!! Bau amat mewangi..hold amat kelia bakhg..hahaha..shine padu silau mata woo.. . 120gram Rm40 sahaja ..free postage x perlu extra rm5 untuk rising up ni..hehehe . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

HYBRID POMADE??? .Chief White Panthera Apa itu hybrid pomade? Chief panthera merupakan pomade water based yang bisa diatur tingkat kilaunya. Tidak akan mengeras apabila kering. Kuat dan tetap mudah dibersihkan. Diperkaya dengan Vitamin E dan berbagai minyak alami lainnya. . Made in Indonesia Tipe: Water based Hold: Strong Kilau: High & Matte *matte finish (tidak kilau sama sekali) apabila dipakai saat rambut kering. Aroma: Vanilla pineapple Size: 3,75 oz. Harga: Rp 150.000,-/pcs GRATIS SISIR unbreakable & sticker Jika barang terbukti tidak asli, saya ganti 10x lipat harga. COD Jogja. Luar Jogja? Kirim via JNE, TIKI, Pos Kilat Khusus, & Wahana. Kontak check bio @pomadic_store

1
Sponsored ads

💈RISING UP POMADE💈 ⚖ 120gram / 4.2oz/120ml 🍃 Lavender Scent 💪🏻 Heavy Hold ✨ Hard Shine 💦 Waterbased RM40 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

SKULL REPUBLIC POMADE!!! fresh perfume scent.. waterbased | heavy hold | 250gram bau yang sangat harum mewangi.. tak pakai perfume pun tak pe bro.. rambut korg dah cukup wangi bro pakai pomade ni.. dont worry, pomade ni boleh bawak solat.. . RM45 sahaja bro.. Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Whatsapp ke 0194160025 Sekarang untuk order cod atau postage.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " FRESH ORANGE " 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #terapiinstagram  #sayajualpomade  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

1

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " FRESH ORANGE " 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #terapiinstagram  #sayajualpomade  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

2

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " FRESH LEMON" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " FRESH LEMON" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " FRESH LEMON" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " STRAWBERRY" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0
Sponsored ads

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " STRAWBERRY" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

1

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " STRAWBERRY" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Haa tudia magnum versi 2017 ditukar kpd nama magunamu now ready stock!!! Jadi yg nak beli magnum ni..boleh pm syaa skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magunamu  #magunamupomade  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

TOP CLASS!!! Classy The Original "Heavy" Pomade premium lokal berkualitas dengan wangi elegan yang anti mainstream. Performanya diakui oleh para pomade enthusiast dan greaser reviewer ternama. Made in Indonesia Tipe: Oil based Hold: Strong Kilau: Low Aroma: Classic masculine sandalwood Size: 3,5 oz. Harga: Rp 70.000,-/pcs GRATIS sisir & sticker Jika barang terbukti tidak asli, saya ganti 10x lipat harga. COD Jogja. Luar Jogja? Kirim via JNE, TIKI, Pos Kilat Khusus, & Wahana. Kontak check bio @pomadic_store . . . . #pomadicstore  #pomade  #pomadejogja  #pomadeyk  #pomadeyogya  #pomadeyogyakarta  #pomadejogjakarta  #jualpomade  #jualpomadejogja  #jualpomademurah  #pomadeimpor  #pomadelokal  #pomademurah  #oilbased  #waterbased  #murrays  #ohmanpomade  #toarandroby  #oldskull  #suavecito  #chiefpomade  #sisirlipat  #tokopomade  #swithbladecomb  #codpomade  #codpomadejogja 

2
Sponsored ads

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " GRAPE" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

1

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " GRAPE" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping . * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

1

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " GRAPE" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Heavy hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM32 COD : RM28 . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

3

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " HUGO BOSS" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0
Sponsored ads

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " HUGO BOSS" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

3

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " GREEN APPLE " 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

2

Assalamualaikum good news kepada anda semua.. Pirates Empire Pomade with vitamin e serum..boleh merawat kulit kepala... Rm30 sahaja!!! COD ALOR SETAR WHATSAPP SAYA KE 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " HUGO BOSS" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " HUGO BOSS" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba " HUGO BOSS" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut.. Jom cuba "LEMON TEA" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba "LEMON TEA" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? Bau menarik?? Ketahanan rambut berganda?? . . Tinggalkan gel dan minyak rambut Jom cuba "LEMON TEA" 😉😉 . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama 💀 Made in MALAYSIA . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? . . Jom cuba "ICE BLAST" . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Ingin kan kelainan?? . . Jom cuba "ICE BLAST" . yg penting ada ciri2 yg adik2, abang2 kacak cari: . . 💀 Strong hold 💀 Waterbased (rambut mudah dicuci) 💀 150gram 💀 Mesra wudhu' 💀 Halal 💀 Tahan lama . . HARGA POS SM: RM35 COD : RM30 . . KAWASAN COD √ Selinsing √ Kamunting √ Taiping √ Simpang Taiping * COD berdekatan sahaja. (terma & syarat) * FREE GIFT disediakan. . . Berminat?? Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 Whatsupp === 014 344 6641 #highqualitypomade  #strongholdpomade  #heavyholdpomade  #waterbasedpomade  #hipsterpomade  #hairstyle  #pomadehargaadik2sekolah  #pomademurahmurah  #pomademurahtaiping  #pomademurahkammunting  #pomademurahselinsing  #localpomade  #codpomade  #pospomade  #pomadestyle  #taiping  #kamunting  #selinsing  #perak  #pomademalaysia 

0

Haa tudiaa..anchor pomade here...!!! Keras gila gilaa...kalau x gila habaq mai..kita bg balek duit..hahaha . Berminat? Whatsapp segera ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang... #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #anchorpomadekedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Bismillah Alhamdulillah.. Mulakan pagi anda dgn secalit pomade sebelum pegi keja,sekolah,bersukan atau sebagainya... Retrobee Pomade tidak mengeras..tetapi melembutkan rambut... Jadi sesiapa yg berminat untuk melembutkan rambut tetapi styling padu..boleh whats app saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Assalamualaikumm..selamat tengahari!!! Anchor Pomade here!!! Very Hold High Shine Mixfruit/Grape/Strawberry Waterbased 150gram RM35 exclude postage. . Ad yg berminat? Jika ad boleh pm saya di whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang...!! . Boleh juga komen nakkk!! Di ruang komen segera... . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #anchor  #anchorpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

Alhamdulillah..fresh feedback pirates empire pomade ptg nih!!! Keep calm and use pirates empire pomade..hehehe.. So yg berminat nak order pirates empire pomade nih boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 . Rm35 sahaja COD ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4

Haa tudia magnum versi 2017 ditukar kpd nama magunamu now ready stock!!! Jadi yg nak beli magnum ni..boleh pm syaa skrg 0194160025 0194160025 0194160025 Rm40 sahaja.. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4

Morninggg !!! Selamat pagi pencinta pomade! Sudah try retrobee pomade? Amacam? Stylo ke tidokkkk? Mestilah stylo kan...heheheè . Ad yg mencari pomade yg tidak mngeraskan rambut? Haa ni diaa pomade yg lembutkan rambut anda...hehe . Berminat ? Boleh whatsapp2 saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Alhamdulillah..kini duck head mendapat sambutan meriah... Dh lebih 50 botol dkat saya sudah terjual.. Jadi..anda ingin mencuba duck head pomade? Boleh lah whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang..!!! Usah ditangguh2..hehehe . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

The Hipster Pomade Berasaskan Strong Hold Shining terlampau..hehehe Waterbased ..cuci hanya menggunakan air dan x perlu gunakan shampoo.. . Keras nya bertahan sehingga lebih 14 jam..jdi. Jika berminat dgn hipster pomade.. Pm saya skrg ke 0194160025(ikmal) 0194160025(ikmal) 0194160025(ikmal) COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE ! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #HPCOD  #HPCODKEDAH  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

Tudia tudia tudiaaa...magnum tinggal 2 tin shj lg..ad yg berminat? Boleh pm saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera... Petang stg atau mlm skit kita COD okay? . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Rasaksa Kyozu dah mai dah!!😲😲😲 ================================= KYOZU POMADE - RM40.00 - 150 GRAM - Japan Formula - Strong Hold & Great Shine - Classic Floral Scent - Waterbased - Long Lasting - Suitable for straight, wavy and curly hair Free Gift: -Sticker (dari HQ) -Shop Sticker (stok terhad) -Calendar Card (stok terhad) -Gift Card -TipTop Service Whatsapp:+601121664760 Whatsapp:+601121664760 Whatsapp:+601121664760 >>>Retail & Wholesale< cod:bayan="" lepas,="" balik="" pulau,="" nearby="" poslaju="" everyday="" kami="" juga="" ada="" menjual="" pomade:="" legacy="" pomade="" premıum="" -="" rm50="" rockabılly="" pomade="" -="" rm45="" magnum="" pomade="" -="" rm40="" kyozu="" pomade="" -="" rm40="" black="" pearl="" pomade="" -="" rm40="" the="" hıpster="" pomade="" -="" rm35="" the="" anchor="" pomade="" -="" rm35="" walter="" pomade="" -="" rm35="" royal="" pomade="" -="" rm35="" vvıp="" pomade="" -="" rm35="" angel="" pomade="" -="" rm35="" am="" pomade="" -="" rm35="" le'nouva="" le'pomade="" -="" rm35="" gentleman="" pomade="" -="" rm35="" xander="" pomade="" -="" rm30="" the="" porter="" pomade="" -="" rm30="" agent/reseller="" wanted!!="" anda="" juga="" boleh="" dapatkan="" pomade="" ini="" dengan="" walk="" in="" ke="" kedai="" wakil="" dropship="" kami="" di="" busana="" makbonda,="" tmn.="" manggis,="" balik="" pulau.="" like&follow="" page="" kami="" utk="" info="" lanjut:="" fb.com/mrmien.pomade="" instagram.com/mr.mien_pomadeshop="" share="" jika="" anda="" berpuas="" hati="" dengan="" layanan="" pihak="" kami.="" sokongan="" daripada="" pihak="" tuan/puan="" amat="" kami="" hargai="" dan="" berterima="" kasih.="">#trustedseller  #codpenang  #pomade  #codpomade  #lokalah  #stronghold  #waterbased  #oilbased  #mrmienpomadeshop 

0

Selamat pagi...!!! Alhamdulillah masih diberi peluang utk hidup.... . Sudahkah anda menggunakan magnum pomade? Jika belum..meh roger saya untuk try magnum pomade ni... Kompom puas hati..hehe . Jika berminat..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025segeraaaaaaa Rm40sahaja..COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1

As salam smua...hehe.. Skull Republic UWB dlm stock dah x banyak.. Jadi yg nak pomade ni.. Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera..!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

6

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2

Salam maghrib smua..... Bro dah cuba pirates empire pomade with vitamin e serum belom? Hehehe..nice ni..jika belumm.. Cepat dapatkan pomade terbaik nih skrg... Whatsapp atau call shj 0194160025 0194160025 0194160025 segera.. . Rm35 Postage add rm5 COD AREA ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday