Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#codkedah Instagram Medias

Glow glowing baru . 100% original yer . Ambil dari hq Walau package baru tapi yang bestnya harga tetap sama rm45 1set .. kesan dia memang macam tak caya . Banyak cust repeat order katanya menjadi pakai glow glowing ni ... tapi nak pesan sikit yg pack lama byk yg fake tau . Jgn sbb nak murah terkena hat fake rosak muka hampa .. meh beli kt kami mmg ori . Cod area kulim hi tect , ptsb n penang . Rm45 je tau ... pos tambah rm8sm rm12ss #glowglowingbarumurah  #glowglowing4in1original  #glowglowingmurah  #glowglowingbaru  #glowglowingbaru4in1  #codpenang  #codkulim  #codkedah  #codutara  #glowglowingoriginal  #ptsb  #ptsb16 

2:25am 01/19/2017 0

QUEENS BLINK RAHSIA KULIT HALUS DAN CERAH KESAN SEAWAL 1 HARI! KELEBIHAN / FUNGSI QUEENS BLINK :- ❤ Mengecilkan pori-pori wajah ❤ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih ❤ Menjadikan kulit cerah + pinkish ❤ Melicinkan kulit secara maximum ❤Membantutkan kenaikan jerawat baru ❤ Membantutkan pertumbuhan jerawat ❤ Menghilangkan jeragat dalam 1 hari bergantung pada jenis jeragat ❤ Melembapkan kulit seperti chewing gum ❤ Mengimbangkan minyak berlebihan SEBAB ANDA PERLU MENGGUNAKAN QUEENS BLINK : ❤ Tiada penggelupasan ❤ Tiada bahan-bahan terlarang ❤ Produk bumiputera ❤ Kesan seawal 1 hari Whatsapps untuk order #01124135447  Rm25 sahaja 1set Cod area penang n kulim hi tect Pos tambah rm8sm rm12ss Kita bg offer lelong je ni yg penting original ya #queensblinkmurah  #queensblinkpenang  #queensblinkbylyanaz  #queensblinkkulim  #codkulim  #codutara  #codkedah  #codpenang 

2:22am 01/19/2017 0
Sponsored ads

QUEENS BLINK RAHSIA KULIT HALUS DAN CERAH KESAN SEAWAL 1 HARI! KELEBIHAN / FUNGSI QUEENS BLINK :- ❤ Mengecilkan pori-pori wajah ❤ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih ❤ Menjadikan kulit cerah + pinkish ❤ Melicinkan kulit secara maximum ❤Membantutkan kenaikan jerawat baru ❤ Membantutkan pertumbuhan jerawat ❤ Menghilangkan jeragat dalam 1 hari bergantung pada jenis jeragat ❤ Melembapkan kulit seperti chewing gum ❤ Mengimbangkan minyak berlebihan SEBAB ANDA PERLU MENGGUNAKAN QUEENS BLINK : ❤ Tiada penggelupasan ❤ Tiada bahan-bahan terlarang ❤ Produk bumiputera ❤ Kesan seawal 1 hari Whatsapps untuk order #01124135447  Rm25 sahaja 1set Cod area penang n kulim hi tect Pos tambah rm8sm rm12ss Kita bg offer lelong je ni yg penting original ya #queensblinkmurah  #queensblinkpenang  #queensblinkbylyanaz  #queensblinkkulim  #codkulim  #codutara  #codkedah  #codpenang 

2:21am 01/19/2017 0

#feedbackkdollbeauty  Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau . Ws saya 01124135447 Cod penang ; kulim hi tect #kdollpenang  #kdollbeauty_penang  #kdollbeautyskinborong  #kdollbeauty4in1murah  #kdollbeautymurah  #kdollbeauty  #kdollbeauty4in1  #kdoll4in1murah  #testimonikdoll4in1  #testimonikdollbeauty  #testimonikdoll4in1  #makeupkitmurah  #makeupkorea  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #feedbackkdollbeauty  #feedbackkdollbeautymurah  #codpenang  #codkulim  #codutara  #bazzarpaknil  #codkedah 

2:17am 01/19/2017 0

Feedback nnpc meletops Hah rugi kan kalau dari awal tak nak amalkan nnpc . Capsule pemutih abad ini . Bukan setakat putih tau . Dia juga dapat halang jerawat dari muncul semula . Nak kulit flawless bukan mimpi lagi dgn nnpc . Jom dapatkan sekarang rm45 sahaja 3hari 1capsule . Mudah je nak cantik ni Ws 01124135447 Cod penang , kulim hi tect n ptsb #nnpcoriginalmurah  #nnpcmurah  #nnpcmalaysia  #nnpcmurahgila  #nnpckulim  #nnpcpenang  #nnpckulimmurah  #codkulim  #codpenang  #codkedah  #codutara 

12:05am 01/19/2017 0

JAMU OH JAMU Sebut sahaja namanya ramai wanita mmg amalkannya. Di Shaklee pun ada satu jamu moden yg terkenal dunia. Iaitu ALFALFA. Mat Salleh ambil ni utk kewanitaan lebih2 lagi selepas bersalin. Dan orang arab memang amalkan utk kewanitaan. Korang tau kan, Alfalfa ada disebut dalam AlQuran dan dinyatakan tentang manfaatnya. So kalau korang masih tercari- cari sesuatu jamu utk dia amalkan, Alfalfa lah paling selamat malah mudah larut. Mina kongsikan perbezaan jamu dgn Shaklee. Why pilih Shaklee termasuk dalam bab2 kewanitaan. Mujur preggy kalau tak😂 memang takmau berhenti makan Alfalfa ni. 👉🏻 keputihan tiada 👉🏻bau badan dpt dicegah 👉🏻 detox semulajadi 👉🏻 merapatkan 👉🏻 menegangkan 😷 Dan apa sahaja wanita especially sda berkahwin. Murah dan jimat! Selamat jangkamasa jangka hayat😄 Mina 0165394204 #setkulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #codjitra  #codkedah  #kulitcantik  #hargashaklee  #shakleemurah 

3:31pm 01/18/2017 0
Sponsored ads

Glow glowing baru . 100% original yer . Ambil dari hq Walau package baru tapi yang bestnya harga tetap sama rm45 1set .. kesan dia memang macam tak caya . Banyak cust repeat order katanya menjadi pakai glow glowing ni ... tapi nak pesan sikit yg pack lama byk yg fake tau . Jgn sbb nak murah terkena hat fake rosak muka hampa .. meh beli kt kami mmg ori . Cod area kulim hi tect , ptsb n penang . Rm45 je tau ... pos tambah rm8sm rm12ss #glowglowingbarumurah  #glowglowing4in1original  #glowglowingmurah  #glowglowingbaru  #glowglowingbaru4in1  #codpenang  #codkulim  #codkedah  #codutara  #glowglowingoriginal  #ptsb  #ptsb16 

1:41pm 01/18/2017 0

Haa tudia..4 barang rare baru masok stock!! 1.two element pomade-rm40 2.kyozu pomade-rm40 3.hipster pomade hero-rm45 4.gonzo super slick-rm55 Pm cepat untuk order Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomadehero  #kyozupomade  #gonzopomade  #twoelementpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:35am 01/18/2017 0

HOT ❗️HOT ❗️HOT ❗️ Mina baru dapat gambar testimoni dari sorang cust yang x pernah rasa give up nak pulihkan kulit dia. Kagum sangat dengan semangat dia yang memang work hard tu. Betoi orang cakap, bila ada duit. Semua boleh jalannnn hehehe. Tapi dia memang percayakan produk shaklee yang semulajadi,selamat dan halal. So dia dapat la hasilnya kan? Rugi sapa yang x nak cuba lagi tu sebab banyak sangat kebaikan yg ada pada vit c terutama sekali untuk masalah kulit😊 Mahal ka harganya? X mahal pown sayang oii. Harga bawah RM100 ja tahan sampai 4-5 bulan. Nanti kita kira dalam sebulan berapa ja spend untuk harga vit c ni. Sangat jimat! 🙆🏻 Beauty Consultant, Mina | 0165394204 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #codjitra  #codkedah  #coduum  #codchanglun  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee 

7:14am 01/18/2017 0

Kenapa vitamin c shaklee mina cakap paling laku ya? Mina sendiri yg consume pown x kan missed sebab : ❤merangsang pembentukan KOLAGEN ❤mencerahkan kulit secara semulajadi ❤️mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat secara semulajadi dan ❤mengawal masalah kulit berminyak ❤meningkatkan sistem imun badan ❤mengekalkan kolestrol sihat ❤memperbaiki insomnia ❤tinggi antioksidan yg membantu memerangi kanser ❤️ Menggantikan tisu rosak dan penyembuhan luka yg cepat ❤memperbaiki simptom pendarahan (gusi berdarah, lebam, kulit kering,kasar @ ruam) . . Yang paling best sekali boleh buat masker sekali. Kalau jerawat baru nak tumbuh tu tempek terus kat makhluk seketoi tu. Biaq esok dia masuk kubur sendiri hahaha. Harga murah pulak tu bawah RM100 dah boleh dapat. Memang tahan lama dalam 4-5 bulan. Jimat dan berbaloi kan? 🤗 . . Nak order cepat pm mina okay. Jangan laa esok lusa shaklee bagi news vit c pulak nak out of stock. Mati kering nanti x da supplement nak back up untuk kecantikan kulit ni. ESP memang liao dah ni 😭 . . . Mina 0165394204 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #coduum  #codkedah  #codjitra  #codalorstar  #codchanglun  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee 

2:23pm 01/17/2017 1

percubaan pertama @rzainol84 untuk bebas dari resdung. insyaAllah berjaya.. nanti kongsikan feedback k. . #apeceritarosmaniza  @rzainol84 #apeceritaubatvnkery  . UBAT RESDUNG VNKERY . Diperbuat drp 30 HERBA ASLI . Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali ____________________________________________ SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG) CARA MAKAN: 💊 bismilllah, selawat, niat nk baik 2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido💤💤 makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. . AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS ------------------------ Makan JIKA sakit atau perlu. ⛔️STOP jika dh ok . *PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG) (+ untuk sakit urat dalam badan ) ‼️‼️RM15 / ( 1 paket ada 8 biji )‼️‼️ RM8 SM / RM11 SS . RM75 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) __________________________ . 💊💊TERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA + UNTUK RAWATAN BADANG ( utk cantikkan kulit) . ‼️‼️(RM20 /1 paket ada 8 biji )‼️‼️ RM8 SM / RM11 SS RM95/ 5 paket ke atas . (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA) . WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN mybnk: 164137495686 cimb: 7050010470 . mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details: . nama: alamat: no phone instagram: beli apa: . #testimoniubatresdung  #ubatresdung  #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatresdung  #beautifullterengganu  #visitpahang  #ganu  #klcc  #codkepong  #tamankepong  #codkedah  #codkulim  #codpj  #codpenang  #kulim  #kilangbateri  #legolandmalaysia 

12:32pm 01/17/2017 3

[Jamu Moden Terbaik untuk Wanita dan Lelaki] Assalamualaikum wbt 😊 . Selain order ESP yang bertingkek tingkek masuk, order untuk Alfalfa si JAMU MODEN ni pun tak kurang lajuuuu jugak! . Setakat ni berbotol- botol Alfalfa yang diorder oleh customer. Mostly botol besar pulak tu. . Harga pulak sangat MURAH berbanding dengan khasiat dan bilangan dalam tu ; Botol kecil = 330 biji Botol besar = 700 biji . Apa khasiat si JAMU MODEN ni yang buat ramaiiiii sangat orang order nih? ✅ Merapatkan Miss V selepas bersalin ✅ Menyihatkan rahim ✅ Mengatasi KEPUTIHAN ✅ Membersihkan rahim dari sisa darah kotor selepas bersalin dan haid ✅ Bagus untuk 'hubungan suami isteri' ✅ Detoks usus ✅ Atasi sembelit ✅ Buang angin dalam badan ✅ Milkbooster; banyakkan susu badan Dan sebagainya.. . Untuk order/pertanyaan boleh hubungi Nad +60174647531 #jamumoden  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #tipcantik  #detox  #tipbadansihat  #kulitcantik  #badansihat  #kurus  #pudatbarut  #bebasjerawat  #perapat  #penyelesaiankeputihan  #milkboosterberkesan  #sembelit  #suamiisteri  #codkedah  #codpenang  #bandarputerijaya 

9:17am 01/17/2017 0

[Jamu Moden Terbaik untuk Wanita dan Lelaki] Assalamualaikum wbt 😊 . Selain order ESP yang bertingkek tingkek masuk, order untuk Alfalfa si JAMU MODEN ni pun tak kurang lajuuuu jugak! . Setakat ni berbotol- botol Alfalfa yang diorder oleh customer. Mostly botol besar pulak tu. . Harga pulak sangat MURAH berbanding dengan khasiat dan bilangan dalam tu ; Botol kecil = 330 biji Botol besar = 700 biji . Apa khasiat si JAMU MODEN ni yang buat ramaiiiii sangat orang order nih? ✅ Merapatkan Miss V selepas bersalin ✅ Menyihatkan rahim ✅ Mengatasi KEPUTIHAN ✅ Membersihkan rahim dari sisa darah kotor selepas bersalin dan haid ✅ Bagus untuk 'hubungan suami isteri' ✅ Detoks usus ✅ Atasi sembelit ✅ Buang angin dalam badan ✅ Milkbooster; banyakkan susu badan Dan sebagainya.. . Untuk order/pertanyaan boleh hubungi Nad +60174647531 #jamumoden  #alfalfashaklee  #shakleeeffect  #tipcantik  #detox  #tipbadansihat  #kulitcantik  #badansihat  #kurus  #pudatbarut  #bebasjerawat  #perapat  #penyelesaiankeputihan  #milkboosterberkesan  #sembelit  #suamiisteri  #codkedah  #codsgpetanikedah  #codbandarputerijaya  #bandarputerijaya  #alfalfashaklee 

8:35am 01/17/2017 0
Sponsored ads

Yeahh magunamu ad dijual disini!!! Haa tudia..yg mana penggemar magnum tuhh..boleh lah roger2 saya di whatsapp skrg 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm40 sahaja.. COD Alor Setar #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:05am 01/17/2017 0

Selamat ptg isnin.. Rising up = rm40(free postage) Sudah dapatkan? Jika belum..cepat order skrg.. Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:30am 01/16/2017 0

Promosi JANUARY 2017 ! . Vivix Botanical Beverage Mix 💐 . #shakleeEffect  yg sangat ohsem. 🌱 Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat. 🌱 Membantu menghalang kanser. 🌱 Mengurangkan risiko sakit jantung. 🌱 Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes. 🌱 Menyokong kesihatan sendi. 🌱 Mengurangkan insiden bg pesakit Alzheimer. 🌱 Membantu dlm mengurangkan berat badan. 🌱 Meningkatkan sistem imun. 🌱 Meningkatkan kesihatan mata. 🌱 Menyokong kesihatan keseluruhan. . Ada Special Offer untuk VIVIX bulan JANUARY 2017 ! . Pm cepat kalau nak rasa #shakleeEffect  Vivix yg tgh HOT di pasaran ni 😆 . Your trusted SID +60174647531 Nad #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #codkedah  #codpenang  #padangserai  #butterworth  #shakleeindependentdistributor  #diet  #diabetes  #kecantikankulit  #g  #foryou  #loveyourself  #nature  #hillpark  #bandarputerijaya  #baganluar  #shakleemurah  #healthyfood  #sgpetani  #smkks  #kgselamat 

7:28am 01/16/2017 0
Sponsored ads

PROMOSI ! PROMOSI ! PROMOSI ! 🌿 Diuji dalam makmal : 10x ganda lebih hebat dari resveratrol ! Dalam melambatkan mekanisme utama dalam proses penuaan. Vivix dari Shaklee. Say no more. Untuk rasai sendiri #shakleeEffect  dari Vivix cepat dapatkan sekarang ! . Psst ! Ada promosi bulan JANUARY ni 😉 Your trusted SID +60174647531 Nad #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #shakleekusayang  #codpenang  #codkedah  #codsgpetanikedah  #loveyourself  #bandarputerijaya  #shakleebandarputerijaya  #shakleebutterworth  #hillpark  #foryou  #diet  #cantik  #gebu  #aum  #sihatdancantik  #selamat 

6:51am 01/16/2017 0

Promosi JANUARY 2017 ! . Vivix Botanical Beverage Mix 💐 . #shakleeEffect  yg sangat ohsem . 🌱 Menggalakkan rangsangan penuaan yg sihat. 🌱 Membantu menghalang kanser. 🌱 Mengurangkan risiko sakit jantung. 🌱 Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes. 🌱 Menyokong kesihatan sendi. 🌱 Mengurangkan insiden bg pesakit Alzheimer. 🌱 Membantu dlm mengurangkan berat badan. 🌱 Meningkatkan sistem imun. 🌱 Meningkatkan kesihatan mata. 🌱 Menyokong kesihatan keseluruhan. . Ada Special Offer untuk VIVIX bulan JANUARY 2017 ! . Pm cepat kalau nak rasa #shakleeEffect  Vivix yg tgh HOT di pasaran ni 😆 . Your trusted SID +60174647531 Nad #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #codkedah  #codpenang  #padangserai  #butterworth  #shakleeindependentdistributor  #diet  #diabetes  #kecantikankulit  #g  #foryou  #loveyourself  #nature  #hillpark  #bandarputerijaya  #baganluar  #shakleemurah  #healthyfood  #sgpetani  #smkks  #kgselamat 

5:53am 01/16/2017 2

Booster whitening dh restock uolls, nak gebu cerah seawal 3 capsul cepat sebelum kehabisan stock SUPPLEMEN PEMUTIHAN KULIT TERBAIK BOOSTER WHITENING... 🎀80% kesan pencerahan kulit slps 3 kapsul 🎀Lulus KKM 🎀Halal 🎀Tiada kesan sampingan 🎀Tiada bahan kimia 🎀Buatan Malaysia 💚💙Kandungan booster whitening💜❤ 🌀Serbuk mutiara asli 🌀Bahan pelembab semulajadi 🌀Protein 🌀Vitamin B 🌀Polisakarida 🌀Sedozen mineral ❤💛kandungan yg bermanfaat💙💚 ✔20-22 jenis asid amino ✔Kekurangan asid amino boleh menyebabkan kulit menjadi kasar, kurang nutrient dan berkedut ‼Cara pengambilan‼ ❤1 kapsul utk 4 hari ❤1-2 liter air masak sehari ❤Makan sebelum tidur ❤Makan ikut peraturan 🚫Elakkan makanan/minuman berkafein 💛💜Kesesuaian pengambilan💙💚 ✔Lelaki & perempuan ✔Umur 13 tahun ke atas ✔Digalakkan utk ibu menyusu bayi Whatsapp : 019-5515244 / 013-4082401 Nak cod pon boleh #codkedah  #ptss  #unimap  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #shhazbeautyperlis  #boosterwhitening  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #codpendang  #agentdiperlukan  #agentwanted  #agentneeded  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

1:08pm 01/15/2017 0

Alhamdulillah..selesai cod duck head pomade dkat stadium darul aman!! Sapa lagi yg nak cod roger2 saya skrg Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:30am 01/15/2017 0
Sponsored ads

HARGA B COMPLEX TAK ADA GST‼️ Pernah dengar tak vitamin B sebenarnya penting untuk badan kita cuma ramai yang tak ambil kesah kan? Sekarang ni shaklee dok buat hal pulak dah. Boleh pulak dia bagi harga tanpa GST utk B complex. 😂 memang murah banyak laaa. Mina pulak bagi harga free postage. Haaa bertambah jimat laa kan? Okay, sapa yang sebenarnya perlu vitamin b complex ni? Individu yang : 🌸Terdedah kepada sinaran matahari 🌸Terdedah kepada tekanan kerja dan beban kerja yang banyak 🌸Mereka yang mempunyai sakit kencing manis , tekanan darah tinggi, migrain 🌸Mereka yang tidak dapat fokus dalam pekerjaan yang dilakukan. 🌸Mereka yang hendak menjaga kecantikan tubuh badan 🌸Mereka yang ingin kelihatan cantik dan muda 🌸Mereka yang mengandung dan menyusukan anaknya 🌸Wanita yang mengambil pil perancang So tunggu apa lagi? Cepat pm mina! Mina nak bagi harga murah2 jaaa. 🤗 0165394204 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #codkedah  #codjitra  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee 

5:20am 01/15/2017 0

Alhamdulillah..dpt fresh feedback drpd customer!!😚 . Hipster Pomade memang cunlahhh..belum cuba hipster pomade? Haa meh try skrg mehhh... Rm35 sahaja.. . COD alor setar.. Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa 

4:28am 01/15/2017 0

Alhamdulillah..ni first pomade in Malaysia with vitamin e serum.. Haa terbaik nihh..diproses dengan bauan yg amat mengharum..original grape.. . 100gram=rm30 150gram=rm40 COD ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:03am 01/15/2017 0

Tudia...rising up bakhang.. Nak habaq ni..pomade ni memang kelia hbaq kt hagpa ni... . Nak tau betoi ka tak betoi..meh try tgk..baru tau macam mana amukan dia..hahaha.. . Rm40 sahaja free postage #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:43pm 01/14/2017 0

Shaklee Vit-C Plus (Sustained Release) . + Penambahan 120 mg Bioflavonoids kompleks - Membantu lebih penyerapan vit c & mencegah proses oksidasi Vit D). . + Dgn sistem Proprietari ; pembebasan vitamin C secara perlahan lahan (Sustained Release) selama 5 jam. Satu jam = 1½ buah oren 🍊 . 🍊 Merangsang pembentukan kolagen. 🍊 Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah dan lebam. 🍊 Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. 🍊 Membantu kurangkan kolesterol dan tekanan darah. 🍊 Membantu tingkatkan sistem imun. 🍊 Membantu perbaiki masalah insomnia, stress. 🍊 Membantu kurangkan simptom flu dan selsema. 🍊 Membantu mencerahkan kulit dan lambatkan penuaan. 🍊 Merangsang T-cells untuk membantu melawan kanser. 🍊 Membina sel darah merah yg sihat untuk penyerapan zat besi yg baik. Pm saya untuk maklumat lanjut dan SPECIAL OFFER 🌿🍊 . Nad +60174647531 #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #shakleebutterworth  #shakleebynad  #shakleebandarputerijaya  #codkedah  #codpenang  #codsgpetanikedah  #baganluar  #butterworth  #kgselamat  #vitaminc  #cantik  #bandarputerijaya  #shakleemurah  #shakleekusayang 

12:10pm 01/14/2017 0

Shaklee Vit-C Plus (Sustained Release) . + Penambahan 120 mg Bioflavonoids kompleks - Membantu lebih penyerapan vit c & mencegah proses oksidasi Vit D). . + Dgn sistem Proprietari ; pembebasan vitamin C secara perlahan lahan (Sustained Release) selama 5 jam. Satu jam = 1½ buah oren 🍊 . 🍊 Merangsang pembentukan kolagen. 🍊 Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah dan lebam. 🍊 Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman. 🍊 Membantu kurangkan kolesterol dan tekanan darah. 🍊 Membantu tingkatkan sistem imun. 🍊 Membantu perbaiki masalah insomnia, stress. 🍊 Membantu kurangkan simptom flu dan selsema. 🍊 Membantu mencerahkan kulit dan lambatkan penuaan. 🍊 Merangsang T-cells untuk membantu melawan kanser. 🍊 Membina sel darah merah yg sihat untuk penyerapan zat besi yg baik. Pm saya untuk maklumat lanjut dan SPECIAL OFFER 🌿🍊 . Nad +60174647531 #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #shakleebutterworth  #shakleebynad  #shakleebandarputerijaya  #codkedah  #codpenang  #codsgpetanikedah  #baganluar  #butterworth  #kgselamat  #vitaminc  #cantik  #bandarputerijaya  #shakleemurah  #shakleekusayang 

10:31am 01/14/2017 0

Shaklee Vit-C Plus (Sustained Release) . 🍊 Merangsang pembentukan kolagen 🍊 Memperbaiki simptom pendarahan spt gusi berdarah dan lebam 🍊 Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman 🍊 Membantu kurangkan kolesterol dan tekanan darah 🍊 Membantu tingkatkan sistem imun 🍊 Membantu perbaiki masalah insomnia, stress 🍊 Membantu kurangkan simptom flu dan selsema 🍊 Membantu mencerahkan kulit dan lambatkan penuaan 🍊 Merangsang T-cells untuk membantu melawan kanser 🍊 Membina sel darah merah yg sihat untuk penyerapan zat besi yg baik . + Penambahan 120 mg Bioflavonoids kompleks - Membantu lebih penyerapan vit c & mencegah proses oksidasi Vit D) + Dgn sistem Proprietari ; pembebasan vitamin C secara perlahan lahan (sustained release) selama 5 jam. Satu jam = 1½ buah oren . Pm saya untuk maklumat lanjut dan SPECIAL OFFER 🌿🍊 Nad +60174647531 #shakleesgpetani  #shakleeEffect  #shakleebutterworth  #shakleebynad  #shakleebandarputerijaya  #codkedah  #codpenang  #codsgpetanikedah  #baganluar  #butterworth  #kgselamat  #vitaminc  #cantik  #bandarputerijaya  #shakleemurah  #shakleekusayang 

9:42am 01/14/2017 0

SET SLIMMING TERLARIS SHAKLEE . Assalamualaikum and hai ! Kat sini ada beberapa set slimming yang khas disediakan untuk mereka yang lebih berat badan, obese, inginkan berat dan impikan bentuk badan yang cantik :) so supplement dari set slimming shaklee boleh membantu anda untuk mendapatkan badan idaman yang CANTIK dan KURUS! 👍🏻 . LECITHIN & OMEGA (BAKAR LEMAK) 🔥 • Membakar lemak berlebihan yang tidak diperlukan. . ALFAFA & HERBLAX (BUANG LEMAK) 💩 • Membuang toksin ( badan kita mestilah detoks dulu kerana toksin menghalang badan dari menyerap khasiat yang baik dari suppelement. . CINCH & ESP (BINA SEMULA) 💪🏻 • Membina otot • Meningkatkan pembakaran lemak • Elakkan badan menggeleber • Memberi rasa kenyang dan mengawal nafsu makan. . Perlu tak anda ambil kesemua set slimming ??? Jawapannya TIDAK Untuk mengetahui supplement yang sesuai untuk anda yang nak KURUS & CANTIK, Jom pm saya laju laju Benda benda SPECIAL menanti anda ! :D . Nad +60174647531 #slimmingset  #setkurus  #setkurusshaklee  #kurus  #diet  #omegaguard  #herblax  #shakleeeffect  #shaklee  #sayajual  #sayajualshaklee  #shakleesvetlonisa  #tipkurus  #tipcantik  #tipkurusdancantik  #codkedah  #codpenang  #codbandarputerijaya  #baganluar  #butterworth  #bandarputerijaya  #padangserai  #shakleeEffect 

7:28am 01/14/2017 3
Sponsored ads

Betul ke set kurus shaklee ni berhasil sangat? Ke poyo je lebih? 🙄🙄 Haip! Betul. Memang insyaAllah bg saya set kurus Shaklee sangat berhasil. Bukan setakat saya je rasa.. customer yg baru lepas bersalin pn dah berjaya turun berpuluh kg dengan Shaklee 💪🏻💪🏻 Tapi ada lah syarat dia. Janganlah awak nak kurus tapi makan x ingat dunia. Janganlah awak nak kurus tapi kat tangan selalu ada sirap limau yg gula je dah separuh cawan. Janganlah awak nak kurus tapi kat tepi bantal ada chocolate. Tak dapat den nak bantu!! Sudah2 la rasa diri tu tak boleh nak kurus! Boleh. Asalkn awak nak. Meh saya bantu awak. Saya akan bg skali tips2. Kita kurus secara sihat sama2 ye😋 Mina 0165394204 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #tipskurus  #setkurus  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee  #petuakurus  #codkedah  #codjitra  #coduum 

5:33am 01/14/2017 0

JERAWAT tu PENYAKIT Siapa kata jerawat ni normal? Kalau tengok dan perhati punca2 jerawat tu semua mesti sebab ada masalah Dan perasan tak bila dapat selesaikan masalah tu tetibe jerawat pun dah settle? Ha perasan tak? 😝😝😝 Contoh kita susah sangat membuang. Seminggu sekali pun susah nak membuang. Tetibe banyak je jerawat dekat area dagu tu. Cuba seminggu je. Seminggu je kita membuang everyday confim lepastu satu persatu jerawat kecut and tetibe muka peloles amboi! Contoh kita ni period selalu tak regular. Kejap nak datang kejap tak datang. Bila datang pun dia macam cak2 je. Tu tanda hormones tak balance la tu. Takyah la nak cakap oh normal la tu jerawat naik time period. Ramai je kalau period okay takde pn Miss J datang. Sebab apa? Sebab hormones semua OKAY! ;) Tu dua contoh la. Ada banyak je lagi contoh2. Kita sendiri tahu dan boleh baca why jerawat ni ada. Mostly mesti sebab sekeliling kita kan? :) So yes, jerawat tu PENYAKIT! Its not normal and you can fix it :) Nak tahu tak jalan yang selamat dan takde side effects? :) Boleh msg saya lelaju 🙈 Nak bagi SPECIAL DISCOUNT untuk SET JERAWAT! 0165394204 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #codjitra  #codkedah  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee 

5:30am 01/14/2017 0

Assalamualaiku...selamat hari sabtu..happy wekend... Ad yg berminat dgn skull republic monster edition? . Jika berminat..boleh whatsapp saya skrg pada no yg tertera.. 250gram Rm45 sahaja.. . Kalau nak..mlm ni kita cod ya!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #skullrepublic  #skullrepublicpomade  #eatifyoustupid  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:22am 01/14/2017 0
Sponsored ads

Nak KULIT CANTIK GEBU sambil TURUNKAN BERAT BADAN dgn selamat ? . HOT selling ESP ! Bancuh dan minum. Nak letak susu sikit pun boleh atau blend dgn buah. Sedap ! 😋 Jom saya share sikit kebaikan ESP ; . 🌱 Menjadikan kulit lebih anjal, halus dan gebu. 🌱 Memudarkan parut. 🌱 Mengawal pertumbuhan jerawat. 🌱 Menguatkan akar rambut, rambut lebih subur dan sihat. 🌱 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita. 🌱 Kulit jadi lebih tegang dan sihat. 🌱 Membekalkan tenaga untuk jangkamasa panjang. 🌱 Banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak cepat kenyang. 🌱 Memberi rasa kenyang bagi yang mahu menurunkan berat badan. 🌱 Menguatkan rahim. 🌱 Mengurangkan risiko kanser payudara. 🌱 Membantu penyembuhan luka. 🌱Menyokong sistem imunisasi badan. 🌱Makanan segera yang begitu mudah untuk disediakan. . WhatsApp / Msg untuk sebarang pertanyaan Psst ! *bisik* Ada special offer untuk 5 org terawal tauu 😉 . Your trusted SID Nad +60174647531 #shaklee  #shakleesgpetani  #padangserai  #sgpetani  #cantik  #healthyfood  #kurus  #kecantikankulit  #bandarputerijaya  #tamansejati  #makanan  #jjcm  #amanjaya  #sidsgpetani  #kgselamat  #smkks  #shakleepenang  #butterworth  #baganluar  #codpenang  #codkedah  #shakleebutterworth  #shakleebandarputerijaya  #shakleemurahsgpetani  #shakleemurah 

7:57am 01/13/2017 0

Salam jumaat..Alhamdulillah.. Magunamu kini mendapat sambutan yg hangat!!! . Sungguh ramai yg meminati magunamu pomade nih... Anda belum cuba? Atau anda nak repeat order? . Boleh whatsapp saya ke 0194160025 0194160025 0194160035 sekarang... . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:04am 01/13/2017 0
Sponsored ads

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

10:59am 01/12/2017 0

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

10:46am 01/12/2017 0
Sponsored ads

Alhamdulillah..duckhead kini mendapat sambutan yg amat baikk daripada pembeli2 smua... Jadi..apa tunggu lagi bro? Cepat order duck head pomade melalui @pomade.fianz sekarang.. Whatsapp ke 0194160025 untuk order pomade nih sekarang!!! . COD area Alor Setar 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:36am 01/12/2017 0

Alhamdulillah..pirates empire pomade kini datang dengan vitamin e serum yg menyihatkan rambut anda!!! Jadi jangan tunggu lama2 .. Nanti lama2 dia diambil orang..!! Hehe . Rm30 untuk 100gram Rm40 untuk 150gram.. Jdi yg mana nak cod area aor tu boleh roger saya skrg!! . Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:24am 01/12/2017 2

BADAN JADI KECUT, KULIT JADI MAKIN CERAH AKIBAT ESP SHAKLEE Bismillah.. Assalamualaikum dan Selamat tengah hari semua 😊 Ada sapa yang x lunch lagi ka? Dah pukul 2 ni. Mina belum lunch lagi sebab dah minum ESP. Rasa macam berat badan dah naik kena bagi turun balik ni 😂 Semalam mina ada janji nak up testimoni dari anak buah mina sendiri kan? Haaa ni dia effect minum ESP cara konsisten. Umur sebaya dgn mina sebab kami kawan dari zaman sekolah rendah lagi. Dia terjebak nak cuba ESP sebab dulu badan dia berisi dan kulit muka burn. Dekat atas dahi dia tumbuh banyak jerawat pasir cuma x berapa nampak kalau tengok dari jauh. So dia memang amalkan ESP ni secara konsisten masa dekat UiTM dulu sebab boleh gantikan lunch dengan ESP. Alhamdulillah sekarang ni badan dah kurus cantik dahhh. Wani ni dah la tinggi dari mina. Rasa dia macam model pulak 😂 Dari dok amalkan shaklee terus dia contact mina nak join jadi SID. Sekarang dia salah satu anak buah mina yg aktif sangat2! Bonus bulan lepas mencanak naik yaa. Tahniahhhh 👏🏻 Haih dah laa dapat badan lawa,kulit putih. Lepastu dapat side income lagi lepas join shaklee. Tiap2 bulan dapat bonus lagi dari shaklee. Sapa x nak kan? Sapa cakap angan-angan x boleh jadi kenyataan? Macam mana nak target apa benda yg kita nak kalau x mula dengan berangan dulu kan? Semua orang mesti rasa nak kurus,nak kulit cantik,nak ada duit sendiri tapi x nak usaha sendiri. Ni mina dah buka jalan dah untuk anda semua. Jangan biar azam 2017 terkubur macam tahun sebelum ni okay? Cepat whatsapp mina 0165394204 sekarang 😘 #setkulit  #setcantik  #setkecantikankulit  #jerawat  #jeragat  #setshaklee  #setkulitshaklee  #tipskecantikan  #codkedah  #codjitra  #kulitcantik  #setshaklee  #hargashaklee  #shakleemurah  #vitamincshaklee  #vitamineshaklee  #espshaklee  #promosishaklee 

11:12am 01/11/2017 0

#feedbackkdollbeauty  Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau . Ws saya 01124135447 Cod penang ; kulim hi tect #kdollpenang  #kdollbeauty_penang  #kdollbeautyskinborong  #kdollbeauty4in1murah  #kdollbeautymurah  #kdollbeauty  #kdollbeauty4in1  #kdoll4in1murah  #testimonikdoll4in1  #testimonikdollbeauty  #testimonikdoll4in1  #makeupkitmurah  #makeupkorea  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #feedbackkdollbeauty  #feedbackkdollbeautymurah  #codpenang  #codkulim  #codutara  #bazzarpaknil  #codkedah 

4:59am 01/11/2017 0
Sponsored ads

#feedbackkdollbeauty  Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau . Ws saya 01124135447 Cod penang ; kulim hi tect #kdollpenang  #kdollbeauty_penang  #kdollbeautyskinborong  #kdollbeauty4in1murah  #kdollbeautymurah  #kdollbeauty  #kdollbeauty4in1  #kdoll4in1murah  #testimonikdoll4in1  #testimonikdollbeauty  #testimonikdoll4in1  #makeupkitmurah  #makeupkorea  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #feedbackkdollbeauty  #feedbackkdollbeautymurah  #codpenang  #codkulim  #codutara  #bazzarpaknil  #codkedah 

4:59am 01/11/2017 1

#feedbackkdollbeauty  Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau . Ws saya 01124135447 Cod penang ; kulim hi tect #kdollpenang  #kdollbeauty_penang  #kdollbeautyskinborong  #kdollbeauty4in1murah  #kdollbeautymurah  #kdollbeauty  #kdollbeauty4in1  #kdoll4in1murah  #testimonikdoll4in1  #testimonikdollbeauty  #testimonikdoll4in1  #makeupkitmurah  #makeupkorea  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #feedbackkdollbeauty  #feedbackkdollbeautymurah  #codpenang  #codkulim  #codutara  #bazzarpaknil  #codkedah 

4:58am 01/11/2017 0

#feedbackkdollbeauty  Nampak tak muka makin glowing . Cerah tanpa cela . Kenapa korang perlu ambil kdoll ni? Firstly kdoll 100% tak ada bahan kimia berbahaya tau . Memang kdoll ni di uji di makmal serta berdaftar dengan kkm tau . Memang kalau pakai tak ada side effect yang boleh merosakkan muka kita ... harga murah sahaja rm70 free pos tau . Ws saya 01124135447 Cod penang ; kulim hi tect #kdollpenang  #kdollbeauty_penang  #kdollbeautyskinborong  #kdollbeauty4in1murah  #kdollbeautymurah  #kdollbeauty  #kdollbeauty4in1  #kdoll4in1murah  #testimonikdoll4in1  #testimonikdollbeauty  #testimonikdoll4in1  #makeupkitmurah  #makeupkorea  #makeupmurah  #makeupmurahmalaysia  #syukurselalu  #syukuralhamdulillah  #feedbackkdollbeauty  #feedbackkdollbeautymurah  #codpenang  #codkulim  #codutara  #bazzarpaknil  #codkedah 

4:56am 01/11/2017 0
Sponsored ads

Happy Customer! 😍🙈 . Alhamdulillah. Happy for u dear. She's purchased ALOEVERA SET *ALOVERA SOAP 40g & SERUM ALOEVERA 30ml - 20% OFF ‼️ . . ALOEVERA SET: RM90 FROM RM110 EXC POSTAGE . . POSTAGE +RM8 . . COD AVAILABLE KULIM & SUNGAI PETANI & BM & PERDA DAN BERDEKATAN . Hampa tunggu apa lagi, READY STOCK okay dkt ten. Cepat-2 whatsApp +601136110198 . Untuk sebarang info/feedback boleh klik di #HANAfacts  #hanaskincarekedah  #codkedah  #naturalskincare  #organicskincare  #serumjerawat  #serumparut 

1:25am 01/11/2017 0

Hipster Pomade ready stock guys!!! Pomade ini adlah baik utk rambut anda yg bermasalah.. Anda berminat dengan hipster pomade? Boleh dm saya skrg... Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm35 sahaja #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #cpcodkedah  #hpcodalorsetar  #justbeyourself  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:00am 01/10/2017 0

Hye hye hyee...!!! Alhamdulillah..stg mlm ad cod area jalan pegawai.. Ad yang nak selit order? Haa boleh roger saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 . Hipster pomade,mempunyai 3 bauan segar : 1.mixberries 2.apple 3.vanilla . Jadi buat pilihan bauan yg terbaik dan kesukaan anda ! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #hipsterpomadealorsetar  #hipsterpomadekedah  #hpcod  #hpcodalorsetar  #hpcodkedah  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:56am 01/10/2017 0

Alhamdulillah..selesai sudah cod harini...mlm pon kita jalankan cod..!! . Esok ptg kita sambung cod okay? Jadi yg nk join cod esok ptg bgtau cepat... Awai x kalut!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:55pm 01/09/2017 1

Hello Boys!!! Anda sudah gunakan pomade nih? Haaa meh try meh..x mau? Rugi kalau x mauu..menyesal x guna..hahaha.. Bau wangi ke tak? Alhamdulillah stakat ni smua minat dengan bau nyaa yg amat mewangi... . Nak order? Boleh roger saya di whatsapp skrg .. 0194160025 0194160025 0194160025.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #retrobee  #retrobeepomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:04am 01/09/2017 4

Monen awok ☺️ - SET ALOVERA *formerly know as NOHA BABY FACE before this. But dont konpius2 nah still sameeeee. Ada Seketul Alovera Soap 40g and Serum Pure Alovera 30ml. - READY STOCK okay dekat ten skrg. Orang utagha mana mai hat nak byhand tu boleh. Ten nak bagi harga less ja harga promosi ja kat hampa semua. Harga RM90 untuk Set ni 😍 Jimat tak jimat wei dapat dua lagi. JIMAT RM20 😱 HQ jual RM110 EXC POSTAGE tau. - BERITA SEDIH ni last batch tau utk SET ALOVERA ni sbb lepasni tak keluar dah sbb nak proceeds produk baru 😢 DAHTU HAMPA TUNGGU APA LAGI LEKAIHLAH 😱 . . Whatsapp ten +601136110198 JANGAN DM TAKUT TAK PERASAN OKAY. - #hanaskincarekedah  #codkedah  #naturalskincare  #organicskincare  #worldwideshipping 

2:35am 01/09/2017 3

Haa tudia magnum dgn berwajah yg baharu... Rm40 sahaja...COD ALOR SETAR . WHATSAPP KE 0194160025 0194160025 0194160025 SEKARANG !!! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:39am 01/08/2017 1

Alhamdulillah hari hujan pon kita cod jugakk demi customer!! Hehe..COD area alor setar.. . Jadi sesiapa yg nak beli pomade .. Boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025.. . Strong Hold | Shining |grape/apple scent| waterbased |145gram|rm40 sahaja bro.. . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #duckhead  #duckheadpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:26am 01/08/2017 2

Haa tudiaa pirates empire pomade kini dengan dua kuatiti berat!!! 113gram=rm30 150gram=rm40 Jadi..buatlah pilihan yg terbaik anda sekrang untuk memilih 113gram atau 150 gram😉 . Sudahkan anda mempunyai pirates empire pomade? Jika belum..meh dapatkan drpd @pomade.fianz trusted seller pirates empire pomade haa!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

11:32am 01/07/2017 2

Tudia rising up now ready stock!!! Bau amat mewangi..hold amat kelia bakhg..hahaha..shine padu silau mata woo.. . 120gram Rm40 sahaja ..free postage x perlu extra rm5 untuk rising up ni..hehehe . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #RisingUp  #RisingUpPomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:04am 01/07/2017 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday