Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#codalorsetar Instagram Medias

Sponsored ads

Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. Produk ini adalah produk Krim Kecantikan. Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini. Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP: Cik Kula 017 476 8284 #wdkedah  #calitcalitcantik  #dealeradleesyabeauty  #codalorsetar  #codjitra 

5:32am 01/19/2017 0

KEBAIKAN CINNAMON MASK 💁💁 🍀 Bahan 100% organik 🍀 Dijamin Selamat 🍀 Merawat masalah jerawat 🍀 Memudarkan parut jerawat 🍀 Menyegarkan kulit muka 🍀 Melicin & melembutkan kulit muka 🍀 Menegangkan kulit muka 🍀 Merawat masalah resdung 🍀 Membantu mengurangkan whitehead #AgentAlorstar  #dkbeautyhomemade  #agendropshipwanted  #codalorsetar  #codjitra 

5:31am 01/19/2017 0

Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. Produk ini adalah produk Krim Kecantikan. Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini. Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP: Cik Kula 017 476 8284 #wdekedah  #adleesyabeauty  #calitcalitcantik  #codalorsetar  #codjitra 

5:27am 01/19/2017 0
Sponsored ads

testimoni today🤓 ✅kahak ✅hidung berair/kesan dia bengkak mata berair.. effect resdung teruk ✅pakai foundation smooth even ada resdung ✅daki hilang/ jerawat tak tumbuh ✅bekas parut excident pudar hampa cuba tengok sendiri laa.. yg muka licin xdak jerawat tuh kalau dalam kulit ni dok berair ja.. masalah kemudian hari .. mulut berbau laa.. laki pompuan mai cuba sorg satu.. bukan mahai pun murah aja.. akak kalau pakai foundation berkilo pun.. memang untuk tutup jerawat end parut kan.. so guna yg ni before nak apply foundation.. semua cinnamon masker sapu kasi lincin!!! Cepaattt whatsapp Cik Kula 017 476 8284 #teambunga  #agentkedah  #cinnamonmask  #organik  #codalorsetar  #codjitra 

5:23am 01/19/2017 0

Bahan kandungan didalam #slimminganddetoxtea  #kakicantiqtea  adalah daripada bahan semulajadi, di uji, diproses dan dipacking dengan cara selamat dan halal oleh pengilang. . Walaupun telah banyak detox tea di luar, tetapi tidak akan sama seperti detox tea dari Medina Desire. . Pilih dengan bijak . . Whatsapp saya 0122735929 . #detoxtea  #skinnytea  #tehkurus  #hilangkanbuncit  #perutbuncit  #kakikurus  #medinadesireofficial  #trustedseller  #codalorsetar  #jomkurus 

4:58am 01/19/2017 0

🎀🎀🎀Promo Combo🎀🎀🎀 Untuk makluman Promo Combo masih berjalan walaupun harga pos dah naik 😉 Selalu customer yg repeat akan order promo combo terus sebab diorang kata best sangat pakai #Soggystarch  ni dan jimat berganda2 dengan Promo Combo! 👇👇👇 3 botol termasuk postage sm : RM50 sm : RM64 Jimat kan??? Boleh juga ajak kawan2 share asalkan pos ke satu alamat yg sama. Dah dapat gaji kan??? Jom beli @soggy_starch_tudung WhatsApp +6012 4122044 #CODAlorSetar  #soggystarchmurah  #hijabstarch  #jualanborong  #borong  #janapendapatan  #shawlmurah  #tudungbawal  #aidijuma  #sayajual  #produkkecantikkan  #bangisentral  #marykay  #dUckscarf  #bawalpucci  #arianilovers  #

4:10am 01/19/2017 2

Magunamu Pomade (Magnum Pomade) . *watersbased *ocean perfume scent *great shine *heavy hold *5oz 150g * manufactured in japan . RM40 . . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

4:08am 01/19/2017 0

Terima kasih feedback Sis Sya yg ohsem😆 utk #mangocheeselayer  Laani bleh geng dgn suami la mkn kek dari #bakewithummi  Alhamdulillah barulah best nikmat makan sesama. . . . . . . Jom order sekarang 013 7355403 (sis aini) Cod area: Alor setar Langgar Pokok sena Nak self pickup pon boleh #bakewithummi #ummibake #feedbackbwu  #alorsetar #kekpokoksena  #kekalorsetar #bakingalorsetar #keksedapalorsetar #pandancheeselayeralorsetar #kekberhantu #pandancheesecaramel  #mangocheeselayerkedah #doublechocolatecashewnut  #doublechocolatepistachio  #lavacheesestrawberry  #lavacheesealorsetar #kekcoklatcheese #kekblueberrycheese #codalorsetar  #codlanggar #blueberrychocolatecheesealorsetar  #keksedapkedah #bakingalorsetar  #homebakery  #kekmurahkedah  #kekmurahsedap  #giftkawen  #kekkawen  #cupcakegiftbox #smklanggar 

1:15am 01/19/2017 0

Terima kasih Sis Sya repeat kek yang ke2. Dah lame mengidam #mangocheeselayer . Dapat jugak akhirnya!😆 Tq sudi order.harap puas hati ✌ . . . . . . . . Jom order sekarang 013 7355403 (sis aini) Cod area: Alor setar Langgar Pokok sena Nak self pickup pon boleh #bakewithummi #ummibake #alorsetar #kekpokoksena  #kekalorsetar #bakingalorsetar #keksedapalorsetar #pandancheeselayeralorsetar #kekberhantu #pandancheesecaramel  #mangocheeselayerkedah #doublechocolatecashewnut  #doublechocolatepistachio  #lavacheesestrawberry  #lavacheesealorsetar #kekcoklatcheese #kekblueberrycheese #codalorsetar  #codlanggar #blueberrychocolatecheesealorsetar  #keksedapkedah #bakingalorsetar  #homebakery  #kekmurahkedah  #kekmurahsedap  #giftkawen  #kekkawen  #cupcakegiftbox #smklanggar 

1:12am 01/19/2017 0
Sponsored ads

~~Audela~~ 🔸Combox5 🔸5 Khasiat dalam 1 Sachet 🔸Detox.Slimming.Whitening.Antiaging.Vitality 🔸30 sachets 🔸1 sachet = 20gms 🔸17 active Ingredients 🔸KKM approved 🔸Halal 🔸Sihat, Cantik, Yakin 🔸Jimat, Selamat & Berkesan . . AUDELA NI SPECIAL !❣ 5 IN 1 . ❤DETOX 💜SLIMMING 💚WHITENING 💛ANTI AGING 💙VITALITY . . Untuk order. Sila whatsapp nombor di bwah ini. PROMOSI ADALAH TERHAD . . . 📲Whatsapp Wani 013-4466825 📲Whatsapp Wani 013-4466825 📲Whatsapp Wani 013-4466825 . COD area . 🚘 Alor Setar N Sekitar . . . . 📮FREE poslaju semenanjung Malaysia. . . #audelastokiskedah  #audelakedah  #audelaminumanterpalingmewah  #audelabynadzainal  #audelaberbezadariyanglain  #audelacombox5  #audelapertamadimalaysia  #detoxwithaudela  #1stinmalaysiatrending  #kurusputihserentak  # #bazarmalaysia   #bazarpaknilprodukkecantikkan  #nakcantikcarisaya  #cod  #codalorsetar  #codjitra  #amancentral 

11:50pm 01/18/2017 0
Sponsored ads

RETROBEE POMADE . Water based Strong Hold, High Shine Protien Rich Mix Fruity Scent 100gram . Hanya RM40 . FREE GIFT . . . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah  #codjitra  #codalorsetar  #hpcodjitra  #hpcodalorsetar  #lokalah  #sweeppomade  #sweep  #pomplah  #thejadiocpomade  #zoodspomade  #pomademalaysiastore  #pomademalaysia  #retrobeepomade  #jadiocpomade  #skullrepublicpomade  #magnumpomade  #walterpomade  #walterbarberedition  #emilysheapomade  #theanchorpomade  #rockabillypomade  #amranfans  #caripomade  #caripomademurah  #caripomadelokal  #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

3:23pm 01/18/2017 0
Sponsored ads

[DUIT HABIS BERIBU UNTUK MAKE UP JE] Make up tebal sebab nak tutup jerawat . . Bazir duit beribu semata nak nampak cantik tapi hakikat nya jerawat bersepah kat muka 😱😱 . . Sis bazir masa lagi spent berjam jam utk make up tapi sis nak pegi kedai je. Malu dengan jerawat sis pun takde kayakinan jumpa orang . . Penyelesaian sis senang je sis boleh dapatkan Audela. Bukan saja harga berbaloi dlm masa sama masalah jerawat pun selesai 😉😉 . . Mudah kan? ye dgn Audela semua nya mudah. Cantik luar dan cantik di dalam. Memang tak rugi sis cuba Audela 👍👍 . . Jangan lengah lagi jom pakat tag ramai2. Hubungi agen atau konsultan kami sekarang. Sekarang tauuu!! . Jom cantik dan sihat dengan AUDELA 💕 DPTKAN AUDELA DGN HARGA PROMOSI!!😀 . WHATSAPP WANI NOW!😄😄 📲013-4466825 📲013-4466825 📲013-4466825 . 🚘FREE COD AREA ALOR SETAR&SEKITAR 📮FREE POSTAGE SEMENANJUNG . #audela  #AudelaByNadZainal #audelakedah  #minumanterpalingmewah  #kurusputihserentak  #detox  #slimming  #whitening  #vitality  #audelalovers  #combo5X  #cod  #codalorsetar  #codjitra  #alorsetar  #jitra  #kedah  #audelastokismalaysia  #audelastokiskedah 

1:54pm 01/18/2017 1

Haa tudia..4 barang rare baru masok stock!! 1.two element pomade-rm40 2.kyozu pomade-rm40 3.hipster pomade hero-rm45 4.gonzo super slick-rm55 Pm cepat untuk order Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomadehero  #kyozupomade  #gonzopomade  #twoelementpomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:35am 01/18/2017 0

THE ZOODS MAX HOLD . Watersoluble Max Shine Fresh Cherry Scent 130grams . Hanya RM45 . FREE GIFT . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

5:36am 01/18/2017 2

THE JADIOC POMADE Water based Strong Hold High Shine Honey Dew Scent 113gram 4oz Suitable for straight, wavy & curly hair RM45 . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

5:35am 01/18/2017 1

Rising Up Pomade. . 🎩Lavender Scent. 💐 🎩120g / 4.23z. 👓 🎩Rm40 🎩Gel Type. 🔊 🎩Heavy Hold. ✊ 🎩Water Based. 💦 . . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+60103941835" Whatsapp "PPO" ke '' +60103941835" Whatsapp "PPO" ke '' +60103941835" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop 

4:25am 01/18/2017 0

SERUM VIT E GOLD Bagi pengguna Tabita Skincare yang telah menggunakan set tabita selama 3 bulan, anda dinasihatkan untuk mengambil serum vitamin E sebagai tambahan. Serum kaya dengan vitamin E membuat kulit anda sihat alami, dan menjadi lebih mulus, lembut, dan kencang. Sebagai antioksida yang melindungi kulit dari pengaruh luar seperti polution, matahari dan iklim. Juga meransang pembentukan dan peningkatan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit. Serum juga bertindak menghalus, mencerah dan membatasi tona kulit tidak sekata. WhatsApp 013-2162221 #tabitaskincare  #tabitaglow  #tabitaoriginalmurah  #serumtabita  #tabitalooseset  #codalorsetar  #bazarpaknilprodukkecantikan  #jomkitalelong  #JomBeli 

4:18am 01/18/2017 0
Sponsored ads

org2 #kedah  hampa mai lekaih order #pausahabat  kat #teampausahabat  #teampausahabatkedah  #teampausahabatalorsetar  #teampausahabatjitra  Puan Fatihah atau trus ke ig beliau @ummicakestore ye syg2😘😘 Puan Fatihah boleh terus cod ke depan pintu rumah hmpa taw❤️🌸 Puan Fatihah cover kawasan #asun  #changlun  #jitra  #alorsetar  #hospitaljitra  #hsb  #hospitalsultanahbahiyah  #codjitra  #codalorsetar  #jitra  #alorsetar  #kedah  #pausahabatkedah  #pausahabatjitra  #pausahabatalorsetar  #pausahabatchanglun  #pauviral  #makanmana  #cadanganmakanan  #jjcmkedah  #pausahabatutara 

3:54am 01/18/2017 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm60 add Postage Rm7 SM / Rm10 SS 🎀 📌013 -4082401📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #shhazbeautyperlis  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #codpendang  #agentdiperlukan  #agentwanted  #agentneeded  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

3:34am 01/18/2017 0

Nah special topping. Close up chocolate bars. Penuh dgn kacang mahal. Pistachio.pecan.Guna chocolate beryls tau. Bukan coklat biase. Sape order #indulgence3layer  baru dapat! Heee. Xcaya sedap ke x sila tgk feedback #feedbackbwu  . Ada sesape yang nak selit order boleh pm sis Now!! Saya tutup order sblm pkul 12 ye. . Baki lagi 2jam🕛 📲 013.7355.403 ( Aini ) . #bakewithummi #ummibake #alorsetar #kekpokoksena  #kekalorsetar #bakingalorsetar #keksedapalorsetar #pandancheeselayeralorsetar #kekberhantu #doublechocolatecashewnut #kekindulgencealorsetar  #doublechocolatepistachio #lavacheese  #lavacheesealorsetar #kekcoklatcheese #kekblueberrycheese #codalorsetar  #codlanggar #blueberrychocolatecheesealorsetar  #keksedapkedah #bakingalorsetar  #homebakery  #kekmurahkedah  #kekmurahsedap  #giftkawen  #kekkawen  #cupcakegiftbox #strawberrycheesecakealorsetar 

2:45am 01/18/2017 0

Salam.selamat pagi Harini sy cod all cake yang telah diorderkan oleh customers kesayangan ▶Jitra ▶Alor Setar ▶Jalan Dato Kumbar . Ada sesape yang nak selit order boleh pm sis Now!! Saya tutup order sblm pkul 12 ye. . 📲 013.7355.403 ( Aini ) . 💝 oh ya harini sape yang order #indulgence3layer  ada special topping😆 . #bakewithummi #ummibake #alorsetar #kekpokoksena  #kekalorsetar #bakingalorsetar #keksedapalorsetar #pandancheeselayeralorsetar #kekberhantu #doublechocolatecashewnut #kekindulgencealorsetar  #doublechocolatepistachio #lavacheese  #lavacheesealorsetar #kekcoklatcheese #kekblueberrycheese #codalorsetar  #codlanggar #blueberrychocolatecheesealorsetar  #keksedapkedah #bakingalorsetar  #homebakery  #kekmurahkedah  #kekmurahsedap  #giftkawen  #kekkawen  #cupcakegiftbox #strawberrycheesecakealorsetar 

1:39am 01/18/2017 0
Sponsored ads

. Sweep Pomade . Teringin nak pakai Sweep pomade? Pomade dah habis? Susah nak cari pomade yg berkualiti? Malas nk keluar pergi downtown or kedai semata-mata nak beli pomade? Jangan risau..kami @sweeppomadejitra sedia membantu anda 😊 . . ‼️💯% MALAYSIAN POMADE😎 ‼️FIBER TEXTURE ‼️WATERBASED ‼️STRONGHOLD ‼️FRUIT SCENT 🍒🍑 ‼️RM 50 ‼️FREE HAIR COMB ‼️FREE STICKER . . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah  #codjitra  #codalorsetar  #hpcodjitra  #hpcodalorsetar  #lokalah  #sweeppomade  #sweep  #pomplah  #thejadiocpomade  #zoodspomade  #pomademalaysiastore  #pomademalaysia  #retrobeepomade  #jadiocpomade  #skullrepublicpomade  #magnumpomade  #walterpomade  #walterbarberedition  #emilysheapomade  #theanchorpomade  #rockabillypomade  #amranfans  #caripomade  #caripomademurah  #caripomadelokal  #pomadeshop 

11:46pm 01/17/2017 1

•Sweep Pomade Supreme Edition Pomade Boy• . -Waterbase -strong hold -extra shine -mystery mix scent (masculine) -120g . RM40 . . Nak order Pomade ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

11:45pm 01/17/2017 0

FRUITEATOX 😋😋😋 . Bau fruiteatox ni wangi sangat and ni adalah FREE GIFT yg kita selit dalam each box okay. So siapa2 yg beli dari @skinnyteatox.my memg confirm dapat free gift yg sedap lagi berkhasiat ni. . Khasiat fruiteatox ni apa ? . Benefits : - great source of vitamin C . - protect skin from premature ageing . - rich in antioxidants & anti inflammatory . - cures sore throat . - overcome menstrual pain . - flush the body of toxins . - boost digestive powers . - prevent diabetes, constipation & diarrhea . - calming down nervous system . - lower blood pressure & cholesterol . - lower the risk of blood clots . - stop spread of cancer cells . - improve memory and cognitive function . - reduce risk of stroke, parkinson's & alzheimer's . #skinnylegstea  #skinnyteatox  #skinnylotion  #skinnylotionbymyna  #skinnylegsteabymyna  #bymyna  #teatoxmalaysia  #skinnymalaysia  #legstea  #teatox  #codalorsetar  #codusmpenang  #usmpenang  #usm  #teambymyna  #detoxmalaysia  #skinnyteamalaysia  #skinnyteamurah  #legsteabymyna  #teatoxbymyna 

4:32pm 01/17/2017 0

🍃 SKINNY TEATOX WITH BOOSTER 🍃 1) Skinny Tea-tox tu apa? -Slimming tea untuk awak yang nak kurus! Byk lagi benefits tapi focus on slimming. 2) Umur boleh minum? -Semua peringkat umur. 3) Ingredients? -Roselle & lotus root. 100% natural ingredients. 4) Benefits of Skinny Tea-tox? -lower blood pressure -reducing cholesterol levels -support heart health -treating loss in appetite -decrease spasms in the stomach -antioxidants -rich in vitamin C ; for skin -support immune system -fight stomach cancer -maintaining integrity of blood vessels, skin, organs & bones 5) 1 pack ada berapa? -10 sachets only for RM38 exc postage. 6) Ada side effect tak? -No. We don't use chemical. All natural ingredients, so tak naik balik berat awak. And no side effect 😉 7) Tahan berapa lama? . -Up to 10-20 days. 20 days kalau reuse teabag tu. sehari minum sekali, esok just refill tapi kalau refill less nutrient ya ☝🏼️ . 8) Harga ? . -RM38 per pack. Postage SM rm7 / SS RM12 #skinnylegstea  #skinnyteatox  #skinnylotion  #skinnylotionbymyna  #skinnylegsteabymyna  #bymyna  #teatoxmalaysia  #skinnymalaysia  #legstea  #teatox  #codalorsetar  #codusmpenang  #usmpenang  #usm  #teambymyna  #detoxmalaysia  #skinnyteamalaysia  #skinnyteamurah  #legsteabymyna  #teatoxbymyna 

4:27pm 01/17/2017 0
Sponsored ads

Novi Wax Colour ! Yang berminat sgt nak warna rambut. . Jom cuba wax ni, boleh hilang hanya dengan basuh rambut. Senangkan? Sesuai untuk kegunaan lelaki dan perempuan. RM35 SAHAJA. Postage +rm8 . READYSTOK. -RED -GOLD -GREY . . . Nak order Wax Colour ? Ikuti langkah berikut ! . Whatsapp "PPO" ke ''+601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" Whatsapp "PPO" ke '' +601116445766" . . Pastikan dapat pomade yang terbaik dari kami. Dapatkan segera sementara stok masih ada. Jangan lupa utk selalu like gambar kami 😊. . . #ppokedah #codjitra #codalorsetar #hpcodjitra #hpcodalorsetar #lokalah #sweeppomade #sweep #pomplah #thejadiocpomade #zoodspomade #noviwaxcolour #waxcolour #pomadecolur #pomademalaysiastore #pomademalaysia #ppo #retrobeepomade #jadiocpomade #skullrepublicpomade #magnumpomade #walterpomade #emilysheapomade #theanchorpomade #rockabillypomade #amranfans #caripomade #caripomademurah #caripomadelokal #pomadeshop  . 👇🏼Tag kawan kawan untuk jadi lebih kacak dengan pomade👇🏼

10:18am 01/17/2017 0

DARI HARUMAN TURUN KE HATI . Perfume pon macam tu kan? Betul tak? Mesti ada bau perfume yang bila terbau je buat kita teringat akan si dia, teringat any special occasion ke. Ada tak? Ada kannnn 😁 . Hadiahkan yang tersayang wangian De'Xandra. Mana tau dengan haruman yg best ni buatkan mereka teringat2 kat anda. 😘 Whatsapp: 012-5092066 Sheila Whatsapp: 012-5092066 Sheila Whatsapp: 012-5092066 Sheila #DexandraPerfumes  #syaxandrateam  #CodAlorSetar 

9:13am 01/17/2017 0

testimoni today🤓 ✅kahak ✅hidung berair/kesan dia bengkak mata berair.. effect resdung teruk ✅pakai foundation smooth even ada resdung ✅daki hilang/ jerawat tak tumbuh ✅bekas parut excident pudar hampa cuba tengok sendiri laa.. yg muka licin xdak jerawat tuh kalau dalam kulit ni dok berair ja.. masalah kemudian hari .. mulut berbau laa.. laki pompuan mai cuba sorg satu.. bukan mahai pun murah aja.. akak kalau pakai foundation berkilo pun.. memang untuk tutup jerawat end parut kan.. so guna yg ni before nak apply foundation.. semua cinnamon masker sapu kasi lincin!!! Cepaattt whatsapp Cik Kula 017 476 8284 #teambunga  #agentkedah  #cinnamonmask  #organik  #codalorsetar  #codjitra 

9:09am 01/17/2017 0

Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini. Produk ini adalah produk Krim Kecantikan. Tak sangka pengguna kami mencuba produk ni untuk masalah yg lain. Tahniah kerana mendapat manfaat yang baik dari produk ini. Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP: Cik Kula 017 476 8284 #wdekedah  #adleesyabeauty  #calitcalitcantik  #codalorsetar  #codjitra 

9:00am 01/17/2017 0
7:21am 01/17/2017 0
Sponsored ads

Yeahh magunamu ad dijual disini!!! Haa tudia..yg mana penggemar magnum tuhh..boleh lah roger2 saya di whatsapp skrg 0194160025 0194160025 0194160025.. . Rm40 sahaja.. COD Alor Setar #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #magnum  #magnumpomade  #magunamu  #magunamupomade  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

7:05am 01/17/2017 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:47am 01/17/2017 1

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:46am 01/17/2017 1

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:45am 01/17/2017 0
Sponsored ads

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:43am 01/17/2017 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:40am 01/17/2017 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:39am 01/17/2017 0

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:37am 01/17/2017 0
Sponsored ads

Nak putih pinkis?? . Makan 3 capsules dh cerah‼‼ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅Tidak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 🎀Promosi Rm68 inc Postage SM + Rm11 SS 🎀 📌011-33585883📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 👶🏿👉🏻👶🏻 . . #shhazbeauty  #shhazbeautykedah  #shhazbeautyalorsetar  #boosterwhitening  #boosterwhiteningkedah  #boosterwhiteningalorsetar  #viral  #viralmalaysia  #kulitputih  #kosmetikmurah  #feedbackbooster  #kulitputih  #kosmetikmurah  #alorsetar  #sungaipetani  #langkawi  #jitra  #aor  #codalorsetar  #dropship  #dropshipjom  #dropshipdiperlukan  #dropshipwanted  #dropshipneeded 

4:34am 01/17/2017 2

================================= 📣 ANCHOR POMADE 📣 ================================= • 🍇Grape/🍓Strawberry/🍒Mixberries Scent • Strong Hold • WaterBased • High Shine • 150g ------------------------------------------------------ ⚓ 1 Bekas = 150gram/ 5.1oz 💝 HANYA RM35 SAHAJA ! 🏍 COD : |ALOR SETAR | 🚚 POSLAJU : RM 5 SM | RM 10 SS 🎁 FREE GIFT 👉 Sikat Poket 👉 Sticker ☎️ Hubungi Kami Segera Untuk Mendapatkan POMADE Terbaik ANDA ! 📱📞 01116445766 📱📞 01116445766 ================================= "RAMBUT KEMAS BERGAYA DENGAN Premium Pomade Outlet Kedah" ================================= #ppokedah  #codjitra  #codalorsetar  #hpcodjitra  #hpcodalorsetar  #lokalah  #sweeppomade  #sweep  #pomplah  #thejadiocpomade  #zoodspomade  #pomademalaysiastore  #pomademalaysia  #retrobeepomade  #jadiocpomade  #skullrepublicpomade  #magnumpomade  #walterpomade  #walterbarberedition  #emilysheapomade  #theanchorpomade  #rockabillypomade  #amranfans  #caripomade  #caripomademurah  #caripomadelokal  #pomadeshopjualpomade 

11:57pm 01/16/2017 0

Assalamualaikum semua 😊. Hai guys & girls 💕 so what you can @nusantara.kofi_kedah scrub do for your skin - 🌸removes dead skin cells 🌸give moisturize to your skin 🌸serves as barrier to free radical 🌸aromatherapy -awaken your senses -your will feel revitalized 👍💕 . WHAT ARE YOU WAITING YOU GUYS 😆 LET'S TRY THIS 👦👧👍 . Ladies & man boleh guna COFFE SCRUB nih . . 📲 whatsapp : 012-4540193 | 017-4461121 . 🚗COD : ALOR SETAR . ❤Mai pakat mai order kaih & rasai perbezaannya ❤ . #nusantarakofikedah  #icedmochascrub  #nusantarakofiscrub  #nationalboyfriend  #nusantarakofibrunei  #naturalproductforyourskin  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubalorsetar  #coffeescrubkedah  #coffeescrubhospitalsultanahbahiyah  #organicskincare  #organicskincaremalaysia  #scrubmuka  #scrubbadan  #facialscrub  #bodyscrub  #bodyscrubmalaysia  #lipscrubmalaysia  #polimas  #codalorsetar  #unitaralorsetar  #amancentral 

1:55pm 01/16/2017 0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday