Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#baranghantaran Instagram Medias

Gajah Duduk Multicolour🎩 .🔶🔷⬜⬛ . 🕶Warna yang menarik tertarik💦💦💦 🕶Pakai kain pelikat pun bergaya..😉 . . 🎁Boleh juga dijadikan sebagai hadiah!! . . RM25 sahaja tidak termasuk postage . WhatsApp ke 01118929007 sekiranya berminat #gajahduduk  #tanjir  #gajahdudukmalaysia  #manggafiesta  #kainpelekat  #kainpelikatmurah  #men  #classy  #menswear  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #atlas  #specialedition  #kainpelikat  #kurta  #muslimwear  #sarong  #hadiah  #hantaranlelaki  #hantaranperkahwinan  #baranghantaran  #hantaran  #hadiah  #gift  #doorgift  #hadiahperkahwinan  #meletop 

0
Sponsored ads

!!! LV BAG !!! . LV bags waiting for uolss. Boleh pilih warna yang anda suka. Design pun simple. Pasti rambang mata kan. . Beg ni murah je tapi kualiti memang best. Cuma RM80. Takde bayaran tambahan untuk postage. . Nak oder? Whatsapp je kat no bawah ni: Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 #beg  #begmurah  #begcantik  #begtanganmurahmalaysia  #begtangan  #begrm80  #smsenterprise  #beglv  #lvbag  #baranghantaran  #begwanita  #begperempuan  #malaysia  #beguntukisteri  #barangperempuan  #hadiahuntukibu 

0

Gajah Duduk Serumpun👍 Rm48 (tidak termasuk postage) . . 👍Kain yang lembut dan berkualiti 👍corak yang eksklusif WhatsApp ke 01118929007 sekiranya berminat #gajahduduk  #tanjir  #gajahdudukmalaysia  #manggafiesta  #kainpelekat  #kainpelikatmurah  #men  #classy  #menswear  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #atlas  #specialedition  #kainpelikat  #kurta  #muslimwear  #sarong  #hadiah  #hantaranlelaki  #hantaranperkahwinan  #baranghantaran  #hantaran  #hadiah  #gift  #doorgift  #hadiahperkahwinan  #meletop 

0

Tuala Sulaman 💞🎁💍 Sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan , pertunangan , hadiah perkahwinan , hadiah hari lahir atau buat yg tersayang . Berminat ? WhatsApp . +6014515 5498 +6014515 5498 +6014515 5498 #wedding  #weddingday  #engaged  #engagement  #engagementday  #selamatpengantinbaru  #sulamcantik  #raikancinta  #gubahan  #hantaran  #baranghantaran  #persiapankahwin  #nikah  #kahwin  #akadnikah  #tunang  #bertunang  #kerjakahwin  #dulanghantaran  #tualasulam  #towelsulam  #sulamtowel  #sulamtuala  #weddinggift  #hadiahperkahwinan  #pernikahan  #perkahwinan  #pertunangan  #sanding  #embroideytowel 

0

SWAROVSKI💎💎💎💎 Piazza Lady Bracelet Watch ONLY RM1259🔥🔥🔥🔥 (Includes ✈ ✈ Air freight shipping & postage to your address) ✔ 2× Instalment ✔Deposit RM450 ✔Ready Stock at UK HQ DM@WA +447404512903 🚫CLOSED on 15th Jan 2017🚫 Next ✈ AIR FREIGHT SHIPPING is on 31 Jan 2017. The maximum ETA is 3 weeks from the departure's date. #surihatimrpilot  #lofattah  #familialofattah 💞💞💞 #swarovski  #baranghantaran  #baranguk 

1
Sponsored ads

Cath Kidston Backpack 100% original and brand new Pre order, eta 2 weeks With internal padded pocket for laptops up to 13 inches Strap: 79 cm 29.2 x 40 x 11.7cm Material: PVC coated cotton Price: RM110 + free postage. #sayajualbeg #bagmalaysia #begmalaysia #instashopmalaysia #bagmurah #bagmurahgiler #bagcantik #originalbag #brandedbag #begcantik #bellaammara #sugarbelle #naelofarhijab #perfumemalaysia #cantik #malaysia2017 #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #sethantaran #baranghantaran #specialgift #hadiah #hadiahanniversary  #anniversarygift #doorgift 

0

Alhamdulillah....😊 Status SOLD👍👍👍 Thank you to my dearest customers.. Insya Allah...We will ship your purchased items on 31 January 2017 😊😊😊😊 ✈✈✈ ✈✈✈✈✈ Just waiting for a few items more... 💗💗💗💗💗💗💗 Thank U From @uktomsia_shop Still open for Pre-order More info please send DM or Whatsapp +447404512903 #jerseybolamurah  #jerseybola  #baranguk  #clarks  #portmeirion  #swarovski  #fossil  #crocs  #philipsiron  #philips  #baranghantaran  #happybirthday  #mothercare  #georgeasda  #nextmalaysia  #hardrockcafe  #tefalmalaysia  #drmartens  #tefal  #barangperempuanmurah  #baranglelaki  #botolsusumurah  #mama2016  #mambottle  #aventbottle  #tommeetippee 

0

Gajah Duduk Serumpun👍 Rm48 (tidak termasuk postage) . . 👍Kain yang lembut dan berkualiti 👍corak yang eksklusif WhatsApp ke 01118929007 sekiranya berminat #gajahduduk  #tanjir  #gajahdudukmalaysia  #manggafiesta  #kainpelekat  #kainpelikatmurah  #men  #classy  #menswear  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #atlas  #specialedition  #kainpelikat  #kurta  #muslimwear  #sarong  #hadiah  #hantaranlelaki  #hantaranperkahwinan  #baranghantaran  #hantaran  #hadiah  #gift  #doorgift  #hadiahperkahwinan  #meletop 

0

Tuala Sulaman 💞🎁💍 Sesuai untuk dijadikan sebagai hantaran perkahwinan , pertunangan , hadiah perkahwinan , hadiah hari lahir atau buat yg tersayang . Berminat ? WhatsApp . +6014515 5498 +6014515 5498 +6014515 5498 #wedding  #weddingday  #engaged  #engagement  #engagementday  #selamatpengantinbaru  #tualahantaran  #tualahantaranbersulam  #gubahan  #hantaran  #baranghantaran  #persiapankahwin  #nikah  #kahwin  #akadnikah  #tunang  #bertunang  #kerjakahwin  #dulanghantaran  #tualasulam  #towelsulam  #sulamtowel  #sulamtuala  #weddinggift  #hadiahperkahwinan  #pernikahan  #perkahwinan  #pertunangan  #sanding  #embroideytowel 

1

!!! DW (DANIEL WELLINGTON) !!! . Price ➡ RM80 for 2 watches FREE POSTAGE . Barang panas terlajak laris pastinya. Order jangan tak order. . To order whatsapp je sis. . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 . Support my ig too 😄✌ . #jam  #jamtangan  #jamtangancantik  #dwwatch  #danielwallingtonwatch  #jamtanganmurah  #jamtanganlelaki  #menwatch  #jamtanganladies  #ladieswatch  #pairwatch  #couplewatch  #gerentiberbaloi  #jamcopyori  #hadiahtersayang  #kedaijam  #jamcopyorimurah  #gerentipuashati  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #shoppingjamtangan  #terlajaklaris  #jamtanganborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempak 

2
Sponsored ads

Gajah Duduk Signature® With box! . . --------------------------------------- 💎High Quality💯 💎Kain yang lembut👶 . . 🎁Selesa dipakai😍 🎁Boleh dijadikan pelbagai busana📏 🎁Sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan👍 . Harga pasaran Rm100++ . . Harga kita hanya Rm90!! Tidak termasuk postage . . WhatsApp ke 01118929007 sekiranya berminat #gajahduduk  #tanjir  #gajahdudukmalaysia  #manggafiesta  #kainpelekat  #kainpelikatmurah  #men  #classy  #menswear  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #atlas  #specialedition  #kainpelikat  #kurta  #muslimwear  #sarong  #hadiah  #hantaranlelaki  #hantaranperkahwinan  #baranghantaran  #hantaran  #hadiah  #gift  #doorgift  #hadiahperkahwinan  #meletop 

0

!!! GUCCI SERIES !!! . ✅Material : Quality Artificial Leather ✅Length : 33cm ✅Bottom Width : 18cm ✅Height : 26cm ✅Handle Height : 16cm ✅Strap Length : 110cm ✅Opening Closer : Zip . Price ➡ RM90 + FREE POSTAGE . Whatsapp sis to order. N dont forget to support me ok @smsenterprise. . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begguccimurah  #handbag  #gucci  #guccibag  #bisnes  #bisnesonline  #gerentiberbaloi  #hadiahtersayang  #gerentipuashati  #begcomel  #hadiahuntukkakak  #begserbaguna  #begguccimurahmalaysia  #hadiahuntukisteri  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #begborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempaksuperstar 

2

!!! MK HANDBAG WITH LOAFER MK !!! . RM 120 with FREE POSTAGE Best quality with the best price 😄 . Hanya beg berkualiti n cantik serta harga yang murah sis jual. Nak beg yang hot ni? Whatsapp sis cepat!! . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 #handbag  #handbagcantik  #begtangan  #handbagmurah  #bag  #beg  #handbagforwomen  #bisnes  #bisnesonline  #gerentiberbaloi  #begmk  #mkhandbag  #mkbrand  #hadiahtersayang  #begmurah  #gerentipuashati  #begcantik  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #shoppingbag  #terlajaklaris  #begborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempak  #handbagmalaysia 

1

!!! BONIA HANDBAG 4IN1 SET !!! . RM 130 with FREE POSTAGE Best quality with the best price 😄 . Hanya beg berkualiti n cantik serta harga yang murah sis jual. Nak beg yang hot ni? Whatsapp sis cepat!! . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 #handbag  #handbagcantik  #begtangan  #handbagmurah  #bag  #beg  #handbagforwomen  #bisnes  #bisnesonline  #gerentiberbaloi  #begbonia  #boniahandbag  #boniabrand  #hadiahtersayang  #begmurah  #gerentipuashati  #begcantik  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #shoppingbag  #terlajaklaris  #begborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempak  #handbagmalaysia 

0
Sponsored ads

!!! LV 2IN1 SET !!! . LV bags waiting for uolss. Boleh pilih warna yang anda suka. Design pun simple. Pasti rambang mata kan. . Beg ni murah je tapi kualiti memang best. Cuma RM130. Takde bayaran tambahan untuk postage. . Nak oder? Whatsapp je kat no bawah ni: Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 #beg  #begmurah  #begcantik  #begtanganmurahmalaysia  #begtangan  #begrm130  #smsenterprise  #beglv  #lvbag  #baranghantaran  #begwanita  #begperempuan  #malaysia  #beguntukisteri  #barangperempuan  #hadiahuntukibu 

0

!!! LV 2IN1 SET !!! . LV bags waiting for uolss. Boleh pilih warna yang anda suka. Design pun simple. Pasti rambang mata kan. . Beg ni murah je tapi kualiti memang best. Cuma RM130. Takde bayaran tambahan untuk postage. . Nak oder? Whatsapp je kat no bawah ni: Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 Whatsapp: +6017-7784-524 #beg  #begmurah  #begcantik  #begtanganmurahmalaysia  #begtangan  #begrm130  #smsenterprise  #beglv  #lvbag  #baranghantaran  #begwanita  #begperempuan  #malaysia  #beguntukisteri  #barangperempuan  #hadiahuntukibu 

0

Gajah Duduk Signature® With box! . . --------------------------------------- 💎High Quality💯 💎Kain yang lembut👶 . . 🎁Sesuai dijadikan sebagai hantaran perkahwinan👍 . Harga pasaran Rm100++ . . Harga kita hanya Rm90!! Tidak termasuk postage . . WhatsApp ke 01118929007 sekiranya berminat #gajahduduk  #tanjir  #gajahdudukmalaysia  #manggafiesta  #kainpelekat  #kainpelikatmurah  #men  #classy  #menswear  #pakaianlelaki  #pakaianwanita  #jualanmurah  #atlas  #specialedition  #kainpelikat  #kurta  #muslimwear  #sarong  #hadiah  #hantaranlelaki  #hantaranperkahwinan  #baranghantaran  #hantaran  #hadiah  #gift  #doorgift  #hadiahperkahwinan  #meletop 

4
Sponsored ads
Sponsored ads

Assalamm uols 📣 📣 📣 #cakeniskedah  still available here @tudungforher 🌸 🌸 🌼 Cepatttt cepattt Ssiape yg belum Ade Dlm collection tu. Meh sini kite Ade lg stok nih. Do visit or follow us 😘 @tudungforher 📱📱📱 whatsapp 0194513125 for FAST response. #shawlhaniszalikha  #shawlalakeknis  #shawlchiffonplain  #shawlpanjang  #baranghantaran  #shawlbridesmaid  #shawlbertunang  #shawlkeknis  #cakenisfume  #cakenisjohor  #cakenisbirthday  #cakenisauckland  #cakenisborabora  #cakenislondon  #cakenisperak  #cakenisnegerisembilan  #sgpetani  #kepalabataspenang  #usmpulaupinang  #uitmpermatangpauh  #perda  #seberangjaya  #bertam 

0

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

1

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0
Sponsored ads

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0

This is why you should spend money @faux.femme_ 👍👍👍 What you see is what you get, and The quality of the bag/shoes is real 1:1( detailing) with authentic of course the leather is 100% genuine from each brand. (menggunakan kulit yang sama dengan kulit authentic masing2 brand karena pabrik kami merupakan pabrik yang sama dengan pembuatan Brand authentic). ❌WE ARE NOT USING low quality leather!!❌ PERHATIAN : Replica Premium masih menggunakan standart cowskin (cowskin sisa). Please be smart buyer girls 😘😘 SUPER MIRROR 1:1 ori leather kemiripan 99% dengan authentic, sudah hampir tidak bisa ditemukan bedanya, owner sudah check ke store langsung • ada harga ada kualitas dear, jangan beli yg tanggung2 langsung SUPER MIRROR 1:1 authentic gak mau rugi kann beli replica yang harga nanggung tapi quality yg di dapat nanggung juga? malah keliatan fake banget jalan2 bawa replica yang murah 😋😋😋 cuma beda dikit kenapa hrs ambil resiko girls? 🙂 • FYI hati2 belanja barang mirror online yaa , teliti dulu cek olshop nya , banyak yg tertipu foto jualan ga sama dengan barang yg sampai saat diterima. Hanya di FauxFemme posting 100% real picture, ada video,dan foto dengan kartu nama FauxFemme juga ya.. jadi sdh pasti 100% REAL TRUSTED ONLINE STORE 🤗 . . . Sincere, FauxFemme #testiolshop  #testi  #jualsepatubranded  #testimonialsepatubranded  #sinciaitem  #cnyitem  #baranghantaran  #weddingshoes  #weddinggift  #sepatubrandedmurah  #tasbrandedmurah  #sepatucny  #sincia  #xincia  #feedbackfauxfemme  #sepatubranded  #sepatuwedding #brandedshoes  #jualbranded  #jualanbranded  #jualansepatubranded  #tasbranded  #jualantasbranded  #brandedpremium  #brandedultima  #sangjit  #tingfen  #tingjing  #hantaran 

0
Sponsored ads

!!! DIOR HANDBAG !!! . Price ➡ RM120 + FREE POSTAGE . Whatsapp sis to order. N dont forget to support me ok @smsenterprise. . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 #begmurah  #begmurahmalaysia  #begdiormurah  #handbag  #dior  #diorbag  #bisnes  #bisnesonline  #gerentiberbaloi  #handbagdior  #hadiahtersayang  #gerentipuashati  #hadiahuntukkakak  #hadiahuntukisteri  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #begborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempaksuperstar 

0

!!! JESSICA MINKOFF HANDBAG !!! . ✅Material : Quality Artificial Leather ✅Length : 36cm ✅Width : 15cm ✅Bottom Width : 16cm ✅Height : 24cm ✅Handle Height : 16cm ✅Long Strap Length : 110cm ✅Opening Closer : Zip / Button . RM 110 with FREE POSTAGE Best quality with the best price 😄 . Hanya beg berkualiti n cantik serta harga yang murah sis jual. Nak beg yang hot ni? Whatsapp sis cepat!! . Whatsapp: +6017-768-7630 Whatsapp: +6017-7784-524 #handbag  #handbagcantik  #begtangan  #handbagmurah  #bag  #beg  #handbagforwomen  #bisnes  #bisnesonline  #gerentiberbaloi  #jessicaminkoff  #begjessicaminkoff  #jessicaminkoffhandbag  #jessicaminkoffbrand  #hadiahtersayang  #begmurah  #gerentipuashati  #begcantik  #barangberkualiti  #shopping  #shoppingonline  #shoppingbag  #terlajaklaris  #begborong  #malaysia  #malaysiaboleh  #hantarankahwin  #baranghantaran  #gempak  #handbagmalaysia 

0

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday