Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#balifoodies Instagram Medias

Sis menu apa sih yang rekomendasi disini?? Disini banyak menu yang enak-enak sis. Setiap kunyahan dimulut ada citarasa yang nikmat loh sis, kalau mau cobain menu-menunya ga cukup hari ini saja, besok harus kesini lagi buat cobain menu lainnya nih 😋👍🏻 - #bowlmama  #eatcompany  #foodiegodisland  #balifoodies  #balifood  #balieats  #deliciousbali  #thebalibible  #thebaliguideline  #liburanbali  #thaifood  #foodcious  #balicili  #infodenpasar  #balidaily  #foodblogger  #foodgasm  #baliadvisor  #whatsnewbali  #explorebali  #anakjajan  #keluarmakan  #thebaliguru  #foodies  #f52gram  #jktgo  #makansampaikenyang  #eatandtreats 

0
Sponsored ads

Happy Lunch😋 Wajib cobain Monja dengan menu Chinese Food yg mantab enaknya, porsi besar, harga terjangkau! 😍👏😊🍹😜🍹😘☕ So Delicious ..Yummy😋 Love your body with good food,good friends at good place @jalafoodcourt #bali  #quotes  #kulinerbali  #kulinerdenpasar  😊Enak banget, pilihan lengkap, harga terjangkau, suasana nyaman banget,free wifi,parkir luas, playground ank2 😋😘😚 Langsung aja ke jl.tukad yeh aya 100z renon,barat spbu yeh aya😊 Halal, enak,harga terjangkau, suasana nyaman!😊😊😊 #balifoodies  #bali  #nasiuduk  #nasitimbel  #ayam  #tahu  #tempe  #indonesia  #balikuliner  #food  #kulinerbali  #halal  Foto: Nasi ayam lada hitam monja

0

[BALI] Eat clean. Stay fit. And have a burger to stay sane Milestone Cafe Bali Shared by @wilsonharries Visit www.TEAMEATINC.com for our culinary experience in Bandung, Jakarta, Surabaya and Bali (soon this march!) -- How to get featured: ✔ Follow @Eat.Inc ✔ Share your beautiful food ✔ Tag us @Eat.Inc ✔ Use hashtag #eatinc  and #eatincbdg  or #eatincjkt  or #eatincbali  or #eatincsby , depending on your location 😘

5

Siang laskulerssssss....cuaca habis hujan yang panas...kita ada opsi menarik yaitu: "Es Pisang Hijau" seger dan manis di Warung Sulawesi di Petitenget, Seminyak...buat laskulers yang pengen ngadem ini harganya Rp.16.000 per porsi hehe ini mantapppp hehe...inget lapar, haus dan selalu gilaaaa 😜😜😜🤘🏽🤘🏽🤘🏽🍧🍧🍧 dan nasi campurnya juga enak wkwkwk...tapi menu ini istimewa hihihi 😁🤘🏽 #laskarkuliner  #laskulers  #makanmakan  #espisanghijau  #warungsulawesibali  #seminyak  #petitenget  #instafood  #balifoodies  #foodgasm  #yummm  #selalulapar  #seduk 

2

@andreassuq Mahalo Caramelised Chicken Rice 📍 : Jl. Suropati no 14 -Malang 👅 : ◼️◼️⬜️⬜️ 💸 : 38k #foodie  #foodgasm  #foodporn  #malangfoodies  #malangkuliner  #kuliner  #instafood  #foodvsco  #makan  #nomnom  #kulinerbatu  #batufoodies  #travelgram  #food  #indomie  #bali  #balifoodies  #surabaya  #surabayakuliner  #foodstagram  #jakartakuliner  #fujifilm  #anakjajan  #eat  #fujifilmxt1  #kulinerindonesia  #indonesiafoodies  #exploremalang  #kulinermalang  #malang  @indraayahnyaharith

0
Sponsored ads

Lunch and Work , our place is cozy and suit for any occasion, haven't make a plan for having lunch today ? Please stopping by and enjoy our super delicious food 🍚🍱 - #birobali  #coffeeshop  #foodiegodisland  #balifoodies  #balifood  #balieats  #deliciousbali  #thebalibible  #thebaliguideline  #liburanbali  #foodcious  #balicili  #infodenpasar  #balidaily  #denpasar  #foodblogger  #foodgasm  #baliadvisor  #whatsnewbali  #explorebali  #anakjajan  #keluarmakan  #thebaliguru  #foodies  #f52gram  #jktgo  #makansampaikenyang  #eatandtreats 

2

This year's gonna be a #selfish  year. My time will be invested on improving my self. I want to be a better person physically and mentally... And a little more of fame perhaps? 😁 #YEARgoals  #sevenfriday  #M1 -1

6

Jangan lewatkan kesempatan memiliki Stand Mixer KitchenAid dengan program KitchenAid Trade-In ! Khusus di showroom KitchenArt, Central Park Mall Jakarta, 20 - 22 January 2017 ! T&C : - Tukar tambah stand mixer lama brand apa saja dgn 5K45SSEWH atau Artisan Basic Color 5KSM150PSE** - Stand mixer merk KitchenAid akan dihargai Rp 3.000.000 - Stand mixer merk lain akan dihargai Rp 2.000.000 #KitchenAidIndonesia 

1
Sponsored ads
Sponsored ads

Bosan dengan rasa ayam goreng yang itu2 aja.... Coba rasakan kerenyahan dan gurihnya setiap gigitan ayam goreng yang dipadu dengan kepedasan sambal korek yang melegenda di : Bebek Goreng H. Slamet (ASLI) Jl. Kediri 50X Kuta Bali PELOPOR BEBEK GORENG H. SLAMET DI BALI #balifoodies  #balifood  #balifoodie  #balinesefood  #balihalal  #balihalalfood  #baliculinary  #kulinerbali  #nasiboxbali  #nasidusbali  #nasikotakbali  #halalbali  #balifoodlovers  #balifoodhunter  #balifoodblog  #balifoodblogger  #balikuliner  #makandibali  #balifoods  #bali  #balieatery  Info Telp/sms/wa/line : 081239320244 Telp/sms : 081904047892

0
Sponsored ads

{MacaLi} 👇Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini 👇 @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks ☝Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini☝ ---------------------------------- TO ORDER : LINE : @wjt5926k ( pakai @ ) WhatsApp : 083875894448 BBM : 2BC46BEB ------------------ #nasiboxjakarta  #ovomaltinemurah  #nasibox  #nasiboxmurah  #makanmana  #eventjkt  #foodescape  #jktfoodbang  #bazaarjkt  #infobazaar  #bazaarjakarta  #eventjakarta  #jktculinary  #jktfood  #balifoodies  #ootdhijab  #dagelan  #ootdindonesia  #ootdindo  #cateringjkt  #katering  #cateringjakarta  #kateringjakarta  #halal  #iphone7indonesia  #hijabmurah  #ikeaindonesia  #cateringtangerang  #skincaremurah  #iphonecasemurah 

0

{MacaLi} 👇Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini 👇 @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks ☝Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini☝ ---------------------------------- TO ORDER : LINE : @wjt5926k ( pakai @ ) WhatsApp : 083875894448 BBM : 2BC46BEB ------------------ #nasiboxjakarta  #ovomaltinemurah  #nasibox  #nasiboxmurah  #makanmana  #eventjkt  #foodescape  #jktfoodbang  #bazaarjkt  #infobazaar  #bazaarjakarta  #eventjakarta  #jktculinary  #jktfood  #balifoodies  #ootdhijab  #dagelan  #ootdindonesia  #ootdindo  #cateringjkt  #katering  #cateringjakarta  #kateringjakarta  #halal  #iphone7indonesia  #hijabmurah  #ikeaindonesia  #cateringtangerang  #skincaremurah  #iphonecasemurah 

0

{MacaLi} 👇Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini 👇 @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks @vip_snacks ☝Untuk PRICE LIST, Liat Di Sini☝ ---------------------------------- TO ORDER : LINE : @wjt5926k ( pakai @ ) WhatsApp : 083875894448 BBM : 2BC46BEB ------------------ #nasiboxjakarta  #ovomaltinemurah  #nasibox  #nasiboxmurah  #makanmana  #eventjkt  #foodescape  #jktfoodbang  #bazaarjkt  #infobazaar  #bazaarjakarta  #eventjakarta  #jktculinary  #jktfood  #balifoodies  #ootdhijab  #dagelan  #ootdindonesia  #ootdindo  #cateringjkt  #katering  #cateringjakarta  #kateringjakarta  #halal  #iphone7indonesia  #hijabmurah  #ikeaindonesia  #cateringtangerang  #skincaremurah  #iphonecasemurah 

0

Peanut cacao energy balls to keep you going through the day 🙌😋

3

Enjoy another Indonesia's Fave! Sop Buntut aka Oxtail Soup. Slow cooked for rich broth and falling off the bone meat! Yum 👌🏻 ・ Reservation at 0361 335 1010 or hello@theannavilla.com ・ ・ ・ #looppoolbar  #canggu  #canggufood  #canggucommunity  #canggubar  #balibar  #seminyak  #bali  #guguide  #thebalibible  #thebaliguru  #pool  #beach  #kuta  #jimbaran  #uluwatu  #batubolong  m #liburanbali  #bestofbali  #balicili  #baligo  #bestoftheday  #baliarchitecture  #whatsnewbali  #baligolive  #baligasm  #balifoodies  #foodbali  #balilivin 

1
Sponsored ads

Fresh vanilla bomboloni! They run out fast! Book urs now

3

New menu! Shrimp padang sauce served with rice and kangkung only 55k! Jangan lewatkan promo seru imlek kita, setiap pembelanjaan kelipatan 100.000 akan mendapatkan angpao yang berisi uang tunai, free appetizer & dessert! Buruan! Promo berlaku selama bulan Januari 2017! . Want to grab a meal with your friends and family? Or looking for casual lunch place for work meeting? Benoa Fish Market has all you need! We got individual main course, snacks and dessert for casual lunch while having work meeting with colleague, and we also have sharing menu for family style dining, with many variety of refreshing beverages to accompany your hang out session! Cozy ambience, cool AC, spacious parking space, and affordable price . Benoa Fish Market Seafood Restaurant & Cafe Jl. Raya Pelabuhan Benoa No. 8, pesanggaran, denpasar selatan (Beside akame restaurant and air bali helicopter, before entering port of benoa and bali mandara toll gate) . We also serve birthday party, arisan, gathering, etc. Capacity up to 60 people. Package price Rp 80.000/person nett. For more info call 0361 8468881 . #bali  #benoafishmarket  #seafoodmarket  #seafoodrestaurant  #seafoodcafe  #fishmarket  #seafood  #restaurant  #cafe  #deliciousbali  #balifoodies  #thebalibible  #thebaliguideline  #delikuta  #delisanur  #delidps 

0
Sponsored ads

Gong Xi Fa Cai!!! 🙏🙏🙏 Lengkapi kemeriahan Imlekmu Dengan kelezatan bebek peking panggang ala RichRoast 😘💕💕 # Half rich peking duck Rp. 95.000 + nasi hainan (3 porsi) Rp.105.000 # Whole rich peking duck Rp 175.000 + nasi hainan (6 porsi) Rp. 195.000 Bisa pilih 3 saus dari 5 saus favorit kami: - Blackpepper sauce - Hoisin sauce - Plum sauce - Sambal - Red sauce (sambal bebek) Untuk pemesanan sms/wa 081 - 236000556 #balifood  #balifoodies  #baliculinary  #kulinerbali  #catering  #delivery  #richroast  #pekingduck  #bebekpeking  #chickenroast  #ayampanggang  #denpasar  #roastduck  #lunch  #delidps  #delicious 

0

IMLEK PROMO!! Get Discount 10% ALL ITEMS until 31 January 2017 on KrissCo Premium Brownies. Homemade Baking. Tanpa Pengawet. Delicious Taste. Made by Order. Untuk pemesanan: Kristoffer Phone/SMS/WA : +6282298526298 Line: Krissco19 BBM : 27F119BB Jalan LebakSari III nomer 7C MALANG Untuk pembayaran : COD Transfer ke BCA 011 60 50 10 7 an Kristofer Melayani pengiriman ke Luar Kota Malang menggunakan ekspedisi. #kulinermalang  #kulinermlg  #kulinerbatu  #kulinersurabaya  #kulinersby  #kulinerjakarta  #promoimlek  #CNYpromo  #imlekpromo  #cakemalang  #jualcake  #kokobuncit  #cecekuliner  #malangfoodies  #surabayafoodies  #jakartafoodies  #balifoodies  #anakjajan  #tukangkunyah  #tukangmangan  #krisscopremiumbrownies 

0
Sponsored ads

Kindness is like coffee. It awakens your spirit and improves your day! So fill your cup with both @machinerycafebali ❤️ ・ Now also available in SOY ・ #machinerycafebali  #batubolong  #canggu  #bali  #thebalibible  #canggufood  #guguide  #breakfast  #breakfastinbali  #thebaliguru  #thebalibible  #seminyak  #batubelig  #petitenget  #baligo  #balifoodies  #eatinginbali  #clickandeat  #foodbali  #balithisweek  #balidaily  #liburanbali  #balicili  #baligasm  #thebaliguru  #placestogobali  #explorebali  #balieatery  #digitalnomad  #digitalnomadcanggu  #coworkingcanggu 

3

Hello, sunshine!! Have a good day, everyone! 📷: @ronnymf

2

Good Morning beautiful people enjoy the Gili Air Paradise like you enjoy this Gili Bliss Bowl to start your beautiful day 😍😋✨💖 What a beautiful pict capture by our beautiful sista @lost_overseas 😊😘 thanks you for your beautiful visited and have a wonderful day 🙏🏻✨ #healthypeople  #bliss  #healthylifestyle  #healthybreakfast  #healthyeating  #healthylife  #healthyliving  #gilibliss  #giliair  #gililife  #lombok  #bali  #balilife  #balifoodies  #love  #indonesia  💋

2
Sponsored ads

So great to have these two talented people here sometimes ✌🏼 - welcome to the beautiful island Bali @philbgray

6

Lunch and meeting 👌🏻👍🏻, could do it at same time @bebekbengil1 #Repost  @bebekbengiljkt with @repostapp ・・・ Thank you Avrist Assurance for considering our restaurant to host your company event #bebekbengil  #dirtyduck  #avristassurance  #bebekbengildirtyduckdiner  #original  #food  #culinary  #indonesianfood  #jakarta  #bali  #balifoodies  #jakartafood  #thebest  #letseat  #loveit  #makan  #follow  #grateful  #photography  #tuban  #kuta  #nusadua  #meeting  #lunch 

0
Sponsored ads

Save Water, Drink Fresh Mojito @dijonbali 🍹🍹. Special Promotion Fresh Apple Mojito Rp.49.000 😘🍎👌🏻! --------------------------------------------For more information please 📧: info@dijon-bali.com ☎️: +62 361 759640 #dijonbali  #cafe  #shop  #catering  #balifoodies  #balieats  #kuliner  #kulinerbali  #bali  #tripadvisor  #thebest  #foodporn  #healthy  #delicious  #indonesia  #special  #shop  #vsco  #good  #products  #photography  #wedding  #weddinginbali  #catering  #baligasm  #foodie  #dessertcatering  #fresh  #mojito  #apple  #drinks 

0

Cliff top dining at stunning Di Mare with possibly the best table view I've experienced in beautiful Bali 🙌 Looking forward to dining and shooting here again in 2017🍴☀️ #karmakandara  #dimarerestaurant  #balifinedining  #dimarekarmakandara  #scallop  #tablewithaview  #clifftopview  #sunsetdining  #atasteofwanderlust  #balifoodscene  #balifoodies  #gourmeteats  #instagram  #bestrestaurants  #balieats  #karmaresorts  #karmabali  #delicious  #gourmettraveller  #wanderlust  #foodphotographer  #foodandtravel  #foodandtravelblog  #thebalibible 

1
Sponsored ads

They see me going to Ling Ling. . . @ling.lings.bali is all about awesomely bold flavors and having a good time! We ordered the slow-cooked pork ribs, pork belly bao sliders, beef bulgogi tacos, grilled prawns, popcorn shrimp, pork belly skewers, some sweet potato donuts with dulce de leche for dessert and their dragonball for drinks 🍹 (dragonfruit juice and tequila! 🐉) Let's get this delicious food party started! 🍖🌮🍤💕

1

Sip on world-class cocktails in a spectacular jungle setting!

4

Where to find the best healthy raw treats.. check out the app for more info 🍰

3

👈👈 mengatasi penghambat Susah hamil, Kista? Kanker? Haid tdk teratur? Sperma buruk? Dan pnghambat kehamilan lainnya, yuk konsulkan dg kami 👶👶 Hubungi: 👉Pin: d58d05ec 👉Wa: 085604073511 #pocoyowaffle  #delicious  #waffles  #prata  #kulinersurabaya  #surabayafoodies  #makanansurabaya  #kulinersidoarjo  #kulinerbali  #balifood  #balifoodies  #kulinerlombok  #kulinerkendari  #kulinerbalikpapan  #kulinerbanjarmasin  #kulinermalang . #foodstagram  #instafood  #foodies  #foodporn  #kulinermedan  #makanenak  #kulinersamarinda  #samarindafood  #samarindafoodies  #kulinermojokerto  #kulinerbanjarbaru  #kulinermakassar  #kulinerkediri 

0

Yum, I am drooling over this image by @elsas_wholesomelife. Bali we are coming, today I realized, it's only 2 more weeks! It's the 4 th time we visit this island of gods. I am especially excited about the food! Bali is my kind of food heaven, with a vegan restaurant on every corner 🌺🍉🍌🍍🍋🍊🌴🌸 I already made a big list of cafés and restaurants I want to check out. Please send me all your recommendations, and places we should visit. We'll be staying in Ubud and Changgu area. It's been 5 years since we visited for the last time and I was 6 weeks pregnant with Aurélie. I felt terribly sick the whole day. So my food adventure got very limited. I couldn't even look at a green smoothie in my first 10 weeks of this pregnancy. Indonesian food? 😷no way✋i could not eat a single bite of Indonesian food in the entire 2 weeks of our stay. Even the thought of Asian spices made me run to the bathroom. The same with incent sticks. I was pulling my poor darling to an Italian restaurant every night, because the only thing I felt like eating was PASTA! 🍝 I mean how terrible is that? Luckily I have traveled through Bali before and this was not my only experience of Balinese food! So I can't wait to explore very soon! #baliwearecoming  ! @pelotonsupershop

7

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday