Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#Neelofa Instagram Medias

AGENT MAKE UP BASE RINGAN DIPERLUKAN RAMAI wanita yang suka tampil dengan sentuhan sederhana supaya nampak lebih natural. Cozuma CC Cream memahami citarasa anda! Ringan, kulit lembap, tidak kering dan ikut tone warna kulit anda. TAMPIL NATURAL DENGAN COZUMA CC CREAM! PM 012-8037154 HURRY!!! #agentdiperlukan #cozumacccream #makeupbase #naturalbeauty #beautyface #beautylipstick #beautyisyou #agentproduk #kotakinabalu #kotakinabalu vendor #makeupface #murah #fattahamin #neelofa #ctnurhaliza #pmnajib

Helenna Top . Color: Dusty pink | Baby blue | Ash brown | Black | White | Fuschia . Size: XS | S | M | L . Price : 1 pcs RM 69 excluded postage Postage : SM RM 7 1pcs | Add RM 2 2nd pcs and above // SS RM 10 1pcs | Add RM 2 2nd pcs and above . Material : Premium crepe with hidden zip at the front ( bf friendly ) . To Order Whatsapp 0193159589 . #sayajual murah #harempants #sales #clearancesales #bazaarpaknil #oot #sayajual #alifsatar #nelydiasenrose #uqashasenrose #neelofa #dudaterlajaklaris #terlajaklaris #sales #clearancesales #bazaarpaknil #newarrivals #kurti #surahuntukmaisarah #lelakimacamdia #sayangkukaptenmukhriz #surihatimrpilot #patahnyasebelahsayap #7harimencintaiku #aydajebat #shukriyahaya #awaksangatnakal #laraaishah

Organic scrub mask in new packaging guys gram dia pun kita tambah dan of courseee harga naik sedikit tapi jangan risau ya bahan bahan semua sama macam dulu diperbuat daripada ekstrak semulajadi - Untuk cara pemakaian scrub ni, campurkan organic scrub mask dengan air atau minyak kelapa dara atau madu untuk dapatkan kesan yang meletop. - Meh pakat² lembutkan kulit. Kulit kusam dan sunbun sangat terboek guna! Pada yang selalu mekap, disarankan guna organic scrub mask seminggu 2-4 kali untuk mekap korang jadi cantik peloles, gedevas extravaganza. Mekap elok melekat, bila pecah minyak. Wow! Antara bahan utama organic scrub mask ni Oat Herbs Bunga lawang Cengkih Beras Kayu manis Kita guna bahan semulajadi je you. - PRICE RM25 (50gram) - Berminat ? Whatsapp 011.2673.4526 - #coffeeacrub #coffeehomemade #homemaderemedies #homemadeskincare #sabunkopi #organicproduct #nochemical #scrubmurah #scrubsaltocean #oceansalty #dryaway #neelofa #laraalana #scrubborong #scrubbadan #scrubmuka #goatmilksoap #bekas #bekas #liptint #scrubbibir #repaireyecream #healingprocess #originalsoap

Sponsored ads

#neelofa once said that - a still picture worth a thousand words and yes, it's true. I can visualize it by looking at these pictures ❤ . . Words can be beautiful but love is action ~ unknown . by @kisahlofattah . #lofattah #neelofa #doayangbaikbaik #havefaithinallah #bagaipinangdibelahdua #wanitaterakhir #sidia

#neelofa once said that - a still picture worth a thousand words and yes, it's true. I can visualize it by looking at these pictures ❤ . . Words can be beautiful but love is action ~ unknown . . #lofattah #doayangbaikbaik

Sponsored ads

. ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM . Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. . TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET Apa tunggu lagi!!! . . Fungsi Elanish Beauty SERUM . Menyamaratakan tona warna kulit. Menghalus dan melembutkan kulit. Menganjal dan melembapkan kulit. Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah. Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi. Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah. . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga diskaun!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ whatsapp 0172549234 whatsapp 0172549234 whatsapp 0172549234 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . . #elanish #elanish beautyserum #sayajual #elanish beauty #elanish beautyoriginal #serum kecantikan #serum flawless #ukm #upm #ump #umt #serum jeragat #serum jerawat #eczema #serum ezcema #serum antipenuaan #cantik #cantik alami #cantik sehat #quputeh #cantik nusantara #cantik cantik #cantik nyaberhijab #onlineshopping #onlineshopping malaysia #onlineshopping ph #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

Hai korang tgk apa yg izreen azminda pegang tu ya..mcm Meeracle serum je..sama je..haa mmg sama serupa pun patutlah kulit dia cantik glowing je.. #repost @izreen.azminda with @repostapp ・・・ Ampaaa..kami dok perasan ampa semua dok asyik tanya kami pakai apa..produk apa.. La ni nmpk len sunggoh la mcm2 lagi la.. Dia mcm ni ampa oii.. Kami besa2 ja dok buat lagu ampa semua dok buat jugak laa.. Cuci muka..pakai toner..krim mlm siang...Makeup tu kena cuci betoi2! Selain dari produk yg ampa dok pakai siang mlm pagi petang tu..satu benda lagi ampa jgn dok lupa.. SERUM!!! Wajib jugak dok pakai tambah2 koi dok naik usia ni kalo nk nmpk mcm sweet 17 forever.. Anak ikan kejaq 24 jam.. SERUM tu jgn dok tinggai.. Tak payah dok gaduh beli serum jenama mahai2..keluaran msia ni pun berlonggok ada cuma kena pandai pilih! Tapi ada satu serum ni dah buat kami jatuh cinta ampa oii! Kami dok cuba kat muka kami ni dulu.. Bukan apa.. Kot sat gi jadi hodoh.. Biaq kena kat muka kami dulu! Bila tgk vass baru kami boleh promote kat ampa semua! Mesti ampa nk tau serum apa kan!!! Hahhaa sabaqqq satttt.. Nnt kami habaq dgn kesan dia skali lagu mana! Sat ja tak lama dah.. Whatsapp : 011-32909591 #meeracleserum #meeraclegemstoneserum #serumwajah #seksyen18 #seksyen19 #seksyen20 #seksyen7 #bazaar7 #shahalam #uitmpuncakalam #bazarpaknil #uitmshahalam #lofattah #izreenazminda #zilabakarin #fattahamin #neelofa #selangor #nakkulitcantik #petuakulitcantik #faceserum #serumhalal #serumdiamond #upm #kolej #vendorboutique #vendorselangor #vendorbangi #jannanick

Lanje Lagi . 65kg ⬇57KG total lost 8kg . 10 hari kurus. Sapa yg xnak cuba mmg rugi sgt2. Dlm masa 10 hari blh buat kejutan utk suami mabbe yg suami dia keja outstation tuh. Balik rumah mau nya cik abang tak terkejut berkelip2 mata nengok bini dia yg kurus Ramping persis mcm anak dara dlu. . Pelaburan sgt2 murah kalo nak ikut program nie. RM50 jer utk hilangkan 5kg atau lebih lagi. . Meh cuba cepat mabbe kalo sempat raya cina nie dah boley pakai cheongsam . WhatsApp 0124175051 WhatsApp 0124175051 . #sayajual #jualonline #bazarpaknil #sayajual murah #jamususukdara #pahang #kelantanese #johorean #gegarvaganza #meletop #LUV_ARTISZ #igreview #ndigreviews #neelofa #lofattah

Sponsored ads

Duoya Air CC Cushion RM 35. Memang best pakai ni. Siap dengan refill lagi. . Kunjungi kami di : AYSARA VENDOR BOUTIQUE & CAFE Isnin - Sabtu 10.30 am - 6. 30 pm NO 43 Tgkat 1 Jalan IM 7/1 Bandar Indera Mahkota Kuantan ******************************** Landmark: ✔depan Hotel Seri Manja ✔UIA Kuantan ✔Dewan Seri Dagangan ✔Taman Bandar Atau WHATSAPP 0175513646 atau DM untuk order. #kuantan #inderamahkota #wargakuantan #codkuantan #vendorkuantan #butikkuantan #kuantan vendor #inderamahkota #iiumkuantan #uiakuantan #polisas #kptmkuantan #shahputrakuantan #sayajual #sayajual murah #neelofa #lofattah

. FINAL PRE ORDER FOR RAYA 2017!! . ===================== MISS LULU SALMON PINK ===================== . ----------------------------- B U T T O N M Y B U T T O N S MISS LULU KEBAYA PAHANG MOTHER & DAUGHTER 4 New color for 2017 ----------------------------- . >MATERIAL : Cotton Silk . •very cooling •easy to iron •machine wash . >ADULT SIZE : XS, S, M, L, XL . >KIDS SIZE : XS, S, M, L, XL . > AVAILABLE IN 4 COLORS : • Magenta • Yellow Mustard • Dusty Mint • Salmon Pink . >ADULT PRE ORDER PRICE : RM199 [np: RM269 - RM299] . KIDS PRE ORDER PRICE : RM119 [np: RM149 - RM199 . -------------------------------------------- 1st batch MISS LULU PRE ORDER from 24th November 2016 - 9th December 2016 . ITEM ETA | within 25th to 27th January 2017 -------------------------------------------- . PRE ORDER AVAILABLE VIA:- . ------------------------ MOBILE PURCHASE ------------------------ Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya. . Order Via whats app +60193737621 Full Name : Full Address : Mobile Number : Order Item : Color : Size : Quantity : . Or . WEBSITE PURCHASE ------------------------- . www.buttonmybuttons.com ( for payment using credit card pls choose payment VIA PAYPAL ) . Or . WALK IN PURCHASE ------------------------- ButtonMyButtons Boutique 7-G SS15/8b, Subang Jaya. Phone Number :- +60 3 5611 1355 . You can also use WAZE for direction. Just type Buttonmybuttons . ------------------------- . #raya2017 #subangjaya #online #sayajual #singapore #malaysia #brunei #kelantan #sabah #sarawak #ibuanak #newarrivals #bajuraya #kids #sgootd #sgkids #kidsraya #neelofa #sg #kaftan #kidsbajuraya #sgraya #sabah #sarawak #johor #online shopping #shawl #kebayapahang #traditional






Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday