Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#EmpayarPomadeLanun Instagram Medias

Asalamualaikum, Admin nak bagitahu berita sedih yg minggu nii last jual pomade lepas nii akaun instashop ini akan ditutup kerana admin dah dapat tawaran belajar ke Kolej vokasional sem 1 kene duduk asrama jadi di sini saya ingin memohon maaf kepada semua terutama sekali kepada yang sudah berurusan dengan saya maaf jika saya terkasar bahasa kesilapan2 yg saya ade lakukan. Jadi sape nak beli pomade bole beli sebelum ahad ini. Kenapa kena beli dgn saya sebab harga sy jual lebih murah dari harga pasaran. #piratesempirepomade #empayarpomadelanun #pomadeoutlet 

12:39pm 01/16/2017 0

Alhamdulillah..ni first pomade in Malaysia with vitamin e serum.. Haa terbaik nihh..diproses dengan bauan yg amat mengharum..original grape.. . 100gram=rm30 150gram=rm40 COD ALOR SETAR . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:03am 01/15/2017 0

LAST DAY!!! free postage for new year sales will be ended at 11.59pm tonight.. hurry up guys, make your payment now to join the superb new year sales promotion.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

3:50am 01/14/2017 1
Sponsored ads

LAST DAY!!! free postage for new year sales will be ended at 11.59pm tonight.. hurry up guys, make your payment now to join the superb new year sales promotion.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

3:47am 01/14/2017 3

POMPLAH!!! one off the great barbershop in Kedah country.. thank you brotha for the superb nice hair cut.. let's come and visit @vikingbarbershopjitra.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #Repost  @vikingbarbershopjitra with @repostapp ・・・ tq org JOHO 👍 ✂️💈✂️ #tanahmerahjitra  #vespajitra  #didiroticanai  #barberjitra  #barberkedah  #barbermelayu  #pomade  #pomadejitra  #uum  #uumsintokkedah  #uitmperlis  #polimasjitrakedah  #budibahasabudayakita  #tanahmerahjitra 

12:26pm 01/13/2017 1

POMPLAH!!! one off the great barbershop in Kedah country.. thank you brotha for the superb nice hair cut.. let's come and visit @vikingbarbershopjitra.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #Repost  @vikingbarbershopjitra with @repostapp ・・・ tq org JOHO 👍 ✂️💈✂️ #tanahmerahjitra  #vespajitra  #didiroticanai  #barberjitra  #barberkedah  #barbermelayu  #pomade  #pomadejitra  #uum  #uumsintokkedah  #uitmperlis  #polimasjitrakedah  #budibahasabudayakita  #tanahmerahjitra 

12:25pm 01/13/2017 2

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:36am 01/13/2017 0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:017:4957551 Wc:kechik_sweet01 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:14am 01/13/2017 0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pirates Empire Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pirates empire pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pirates empire pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:08am 01/13/2017 1
Sponsored ads

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:08am 01/13/2017 0

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkanpomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:07am 01/13/2017 1

1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM!!! Pomade versi trbaru ini mempunyai campuran serum vitamin E yang dapatkan menyuburkan rambut, melambatkan pertumbuhan uban dan dapatkan mengkilatkan rambut.. bukan shja berfungsi sebagai minyak rambut, tetapi pirates empire pomade kini juga dapat merawat rambut kesayangan anda.. pada harga mampu milik rm35/pcs shja, anda mampu untuk tampil di khalayak rmai dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. cepat dapatkan pomade dari agent2 kami yang sah diserata Malaysia.. jom kacak bergaya bersama pomade drpd kami.. Ws:011-16651604 #pomade  #pomademurah  #pomadeklea  #ishpomadeshop  #pomademalaysia  #pomadeutara  #pomadekedah  #pomadestylo  #pomadeterbaik  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codpomade  #codpomadealorsetar  #caripomade  #jualpomade 

5:06am 01/13/2017 0

2 DAYS LEFT!!! FREE POSTAGE UNTIL 14th JANUARY FOR THE NEW YEAR PROMOTION!!! whatsapp now 012-7641634 to grab your @pirates_empire_pomade with best price rm30 for 100gram and rm40 for 150gram.. hurry up, make your payment now and we will make postage on the next day.. dont miss this superb new year promotion.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

12:22pm 01/12/2017 0

2 DAYS LEFT!!! FREE POSTAGE UNTIL 14th JANUARY FOR THE NEW YEAR PROMOTION!!! whatsapp now 012-7641634 to grab your @pirates_empire_pomade with best price rm30 for 100gram and rm40 for 150gram.. hurry up, make your payment now and we will make postage on the next day.. don't miss this superb new year promotion.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

12:12pm 01/12/2017 2

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

10:59am 01/12/2017 0

Alhamdulillah customer ptg ni.. Tq brader @wanzulhamli @iamajiqmuqri .. Jdi yg nak cod pomade mlm ni..boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 . #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #hipsterpomade  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah 

10:46am 01/12/2017 0

Alhamdulillah..pirates empire pomade kini datang dengan vitamin e serum yg menyihatkan rambut anda!!! Jadi jangan tunggu lama2 .. Nanti lama2 dia diambil orang..!! Hehe . Rm30 untuk 100gram Rm40 untuk 150gram.. Jdi yg mana nak cod area aor tu boleh roger saya skrg!! . Whatsapp ke 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:24am 01/12/2017 2
Sponsored ads

PIRATES EMPIRE POMADE!!! fenomena rambut kacak bergaya abad ini.. tiada lagi rambut kerinting, tiada lagi rambut kering tidak bermaya, tiada lagi rambut kusut dan sukar diatur.. @pirates_empire_pomade dihasilkan khas untuk lelaki tulen yg ingin tampak kelihatan kemas, kacak dan bergaya.. dengan haruman bauan original grape yg mewangi, anda pasti akan teruja dgn hasil rambut anda setelah memakai @pirates_empire_pomade.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

10:56am 01/09/2017 6

PIRATES EMPIRE POMADE!!! fenomena rambut kacak bergaya abad ini.. tiada lagi rambut kerinting, tiada lagi rambut kering tidak bermaya, tiada lagi rambut kusut dan sukar diatur.. @pirates_empire_pomade dihasilkan khas untuk lelaki tulen yg ingin tampak kelihatan kemas, kacak dan bergaya.. dengan haruman bauan original grape yg mewangi, anda pasti akan teruja dgn hasil rambut anda setelah memakai @pirates_empire_pomade.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade.. #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadehq

10:52am 01/09/2017 12

HOLD DAN SHINE TAHAN 24JAM??? bkn abam yg kata, tapi customer @pirates_empire_pomade yg kata.. kami menghasilkan pomade yg bermutu tggi.. bkn sekadar pomade biasa, malah ada campuran vitamin E lg untk menambah kesihatan rambut anda.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:16pm 01/07/2017 1

HOLD DAN SHINE TAHAN 24JAM??? bkn abam yg kata, tapi customer @pirates_empire_pomade yg kata.. kami menghasilkan pomade yg bermutu tggi.. bkn sekadar pomade biasa, malah ada campuran vitamin E lg untk menambah kesihatan rambut anda.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:15pm 01/07/2017 7
Sponsored ads

Haa tudiaa pirates empire pomade kini dengan dua kuatiti berat!!! 113gram=rm30 150gram=rm40 Jadi..buatlah pilihan yg terbaik anda sekrang untuk memilih 113gram atau 150 gram😉 . Sudahkan anda mempunyai pirates empire pomade? Jika belum..meh dapatkan drpd @pomade.fianz trusted seller pirates empire pomade haa!!! . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

11:32am 01/07/2017 2

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti hujung minggu ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

4:02am 01/07/2017 2

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti hujung minggu ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

3:58am 01/07/2017 1
Sponsored ads

THANK YOU BROTHA!!! mmg trbaekkk la hasil sentuhan @pirates_empire_pomade pd rambut brader kita ni.. jom dapatkan @pirates_empire_pomade dari semua trusted reseller kami di seluruh pelosok Malaysia.. #Repost  @muhamad_afizan with @repostapp ・・・ I'm newbie 1st review Pirates empire pomade Strong hold Shine super Salah silap harap dmaafkan #piratesempirepomade  #empayarpomadelanun  #pomadeoutlet  #empayarpomadelanunkulai  #empayarpomadelanun  #codkulai  #newbies  #pomade  #pomadereview 

12:39pm 01/04/2017 0

THANK YOU BROTHA!!! mmg trbaekkk la hasil sentuhan @pirates_empire_pomade pd rambut brader kita ni.. jom dapatkan @pirates_empire_pomade dari semua trusted reseller kami di seluruh pelosok Malaysia.. #Repost  @muhamad_afizan with @repostapp ・・・ I'm newbie 1st review Pirates empire pomade Strong hold Shine super Salah silap harap dmaafkan #piratesempirepomade  #empayarpomadelanun  #pomadeoutlet  #empayarpomadelanunkulai  #empayarpomadelanun  #codkulai  #newbies  #pomade  #pomadereview 

12:28pm 01/04/2017 6

Assalamualaikum good news kepada anda semua.. Pirates Empire Pomade with vitamin e serum..boleh merawat kulit kepala... Rm30 sahaja!!! COD ALOR SETAR WHATSAPP SAYA KE 0194160025 0194160025 0194160025 . #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #hipster  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

9:10am 01/03/2017 0

NEW YEAR GRAND SALES!!! FREE POSTAGE BROTHA!!! from now until 14th January 2017.. grab your @pirates_empire_pomade now.. dont miss this superb promotion.. whstapp now 012-7641634.. let's transform your hair style with @pirates_empire_pomade.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

6:42am 01/03/2017 0

NEW YEAR GRAND SALES!!! FREE POSTAGE BROTHA!!! from now until 14th January 2017.. grab your @pirates_empire_pomade now.. dont miss this superb promotion.. whstapp now 012-7641634.. let's transform your hair style with @pirates_empire_pomade.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

6:39am 01/03/2017 3

POMADE PERCUMA!!!! jom join new year contest by @pirates_empire_pomade di group facebook Pomade Marketplace Malaysia dan 3 peserta yg memberikan komen bilangan pomade yg tepat akan mendapat hadiah 1pcs @pirates_empire_pomade setiap seorang berserta hadiah istimewa daripada kami berupa sikat pirates empire, sticker pirates empire, sticker pomade outlet dan sticker kereta vvip pirates empire.. cepat komen saya nak pirates empire pomade (bilangan pomade) beserta screenshot bukti bahawa anda telah like official page kami.. contest akan tamat bila abam dapat cukup 3 pemenang yg bertuah.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

10:00am 01/01/2017 0

POMADE PERCUMA!!!! jom join new year contest by @pirates_empire_pomade di group facebook Pomade Marketplace Malaysia dan 3 peserta yg memberikan komen bilangan pomade yg tepat akan mendapat hadiah 1pcs @pirates_empire_pomade setiap seorang berserta hadiah istimewa daripada kami berupa sikat pirates empire, sticker pirates empire, sticker pomade outlet dan sticker kereta vvip pirates empire.. cepat komen saya nak pirates empire pomade (bilangan pomade) beserta screenshot bukti bahawa anda telah like official page kami.. contest akan tamat bila abam dapat cukup 3 pemenang yg bertuah.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

9:58am 01/01/2017 0

NOW RUNNING!!! NEW YEAR CONTEST by @pirates_empire_pomade di group facebook "POMADE MARKETPLACE MALAYSIA".. berapakah bilangan @pirates_empire_pomade yang terdapat di dalam kotak pada gambar ini??? 3 pemenang yang bertuah akan mendapat 1pcs pirates empire pomade 150gram setiap seorang beserta hadiah istimewa berupa sikat pirates empire, sticker pirates empire, sticker pomade outlet dan sticker kereta vvip pirates empire.. caranya mudah sahaja, tinggalkan komen anda sekarang : "saya nak pirates empire pomade (bilangan pomade)" dan screenshot like page "pirates empire pomade".. contest berlangsung sehingga abam dapat 3 pemenang yg memberikan komen bilangan pomade yg tepat.. t&c : » seorang hanya boleh memberikan komen bilangan pomade sekali sahaja.. » wajib mempamerkan screenshot bukti bahawa anda telah like page kami.. "HAPPY NEW YEAR GUYS" #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairstyleMovement  visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:15pm 12/31/2016 2
Sponsored ads

NOW RUNNING!!! NEW YEAR CONTEST by @pirates_empire_pomade di group facebook "POMADE MARKETPLACE MALAYSIA".. berapakah bilangan @pirates_empire_pomade yang terdapat di dalam kotak pada gambar ini??? 3 pemenang yang bertuah akan mendapat 1pcs pirates empire pomade 150gram setiap seorang beserta hadiah istimewa berupa sikat pirates empire, sticker pirates empire, sticker pomade outlet dan sticker kereta vvip pirates empire.. caranya mudah sahaja, tinggalkan komen anda sekarang : "saya nak pirates empire pomade (bilangan pomade)" dan screenshot like page "pirates empire pomade".. contest berlangsung sehingga abam dapat 3 pemenang yg memberikan komen bilangan pomade yg tepat.. t&c : » seorang hanya boleh memberikan komen bilangan pomade sekali sahaja.. » wajib mempamerkan screenshot bukti bahawa anda telah like page kami.. "HAPPY NEW YEAR GUYS" #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairstyleMovement  visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:12pm 12/31/2016 6

Bismillah Alhamdulillah.. Mulakan pagi anda dgn secalit pomade sebelum pegi keja,sekolah,bersukan atau sebagainya... Retrobee Pomade tidak mengeras..tetapi melembutkan rambut... Jadi sesiapa yg berminat untuk melembutkan rambut tetapi styling padu..boleh whats app saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 segera! #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

5:41am 12/31/2016 0

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti new year ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

5:37am 12/31/2016 0

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti new year ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

5:33am 12/31/2016 6
Sponsored ads

Alhamdulillah..fresh feedback pirates empire pomade ptg nih!!! Keep calm and use pirates empire pomade..hehehe.. So yg berminat nak order pirates empire pomade nih boleh whatsapp saya skrg ke 0194160025 0194160025 0194160025 . Rm35 sahaja COD ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

10:32am 12/29/2016 4

THANK YOU BROTHA!!! betapa happy dua brader kita ni @pomade_aiman dan @fais_07_ setelah @pirates_empire_pomade yang diidamkan sampai di tangan mereka.. thank you so much brotha.. baru la awek2 lalu sblah menjeling tgk betapanya kemasnya hasil sentuhan @pirates_empire_pomade pd rambut brader kita ni.. anda bila lagi mahu mencuba??? jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

11:03am 12/27/2016 5
Sponsored ads

THANK YOU BROTHA!!! betapa happy dua brader kita ni @pomade_aiman dan @fais_07_ setelah @pirates_empire_pomade yang diidamkan sampai di tangan mereka.. thank you so much brotha.. baru la awek2 lalu sblah menjeling tgk betapanya kemasnya hasil sentuhan @pirates_empire_pomade pd rambut brader kita ni.. anda bila lagi mahu mencuba??? jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

11:00am 12/27/2016 3

POSTAGE FOR TODAY!!! selamat bertemu tuan baru @pirates_empire_pomade kesayanganku.. alhamdulillah, sudah semakin rmai yg berminat menjadi agent @pirates_empire_pomade yg sah.. anda bila lagi? ayuh sertai kami menjana pendapatan pasif anda.. pomade kami semakin mendapat tempat dalam pasaran pomade malaysia.. modal serendah RM204 shaja anda boleh bergelar reseller sah @pirates_empire_pomade, anda akan dibekalkan 12pcs pomade serta 12pcs free gift sikat dan sticker.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

6:01am 12/27/2016 0

POSTAGE FOR TODAY!!! selamat bertemu tuan baru @pirates_empire_pomade kesayanganku.. alhamdulillah, sudah semakin rmai yg berminat menjadi agent @pirates_empire_pomade yg sah.. anda bila lagi? ayuh sertai kami menjana pendapatan pasif anda.. pomade kami semakin mendapat tempat dalam pasaran pomade malaysia.. modal serendah RM204 shaja anda boleh bergelar reseller sah @pirates_empire_pomade, anda akan dibekalkan 12pcs pomade serta 12pcs free gift sikat dan sticker.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

5:58am 12/27/2016 2

#POMPLAH !!! PIRATES EMPIRE REVOLUTION tiada lagi rambut kerinting, tiada lagi rambut kering, tiada lagi rambut sukar diatur.. Hanya bermodalkan RM25 shaja anda mampu untuk tampil dikhalayak ramai dengan lebih yakin, tampan, kacak dan bergaya hasil sentuhan Pirates Empire Pomade di rambut kesayangan anda.. Bauan haruman grape yg pure mewangi, membuatkan anda kelihatan sgt hebat di mata para gadis di luar sana.. Jom kacak bergaya bersama Pirates Empire Pomade #piratesempirepomade #empayarpomadelanun #pomadeoutlet #pomademalaysia #pomadeoriginalmalaysia #pomadelokal #sapotlokal #sayajualmurah 

1:58pm 12/26/2016 3

PIRATES EMPIRE POMADE!!! anda dah bosan dgn rambut yg kerinting, kusut dan tidak terurus..? ingin tampil dgn gaya rambut yg lebih kemas, kacak dan bergaya..? kini anda tidak perlu risau lagi, @pirates_empire_pomade dicipta khas untuk rambut kesayangan anda agar lebih trsisir rapi, tiada lagi masalah rambut kerinting, tiada lagi masalah rambut kusut dan tiada lagi masalah rambut kering.. pada harga mampu milik RM30 untuk 100gram dan RM40 untuk 150gram, anda boleh tampil dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

1:16pm 12/26/2016 0

PIRATES EMPIRE POMADE!!! anda dah bosan dgn rambut yg kerinting, kusut dan tidak terurus..? ingin tampil dgn gaya rambut yg lebih kemas, kacak dan bergaya..? kini anda tidak perlu risau lagi, @pirates_empire_pomade dicipta khas untuk rambut kesayangan anda agar lebih trsisir rapi, tiada lagi masalah rambut kerinting, tiada lagi masalah rambut kusut dan tiada lagi masalah rambut kering.. pada harga mampu milik RM30 untuk 100gram dan RM40 untuk 150gram, anda boleh tampil dgn lebih yakin, kacak dan bergaya.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

1:14pm 12/26/2016 10

#POMPLAH !!! PIRATES EMPIRE REVOLUTION!!! tiada lagi rambut kerinting, tiada lagi rambut kering, tiada lagi rambut sukar diatur.. hanya bermodalkan rm30 shaja anda mampu untk tambah dikhalayak ramai dgn lebih yakin, tampan, kacak dan bergaya dgn hasil sentuhan @pirates_empire_pomade di rambut kesayangan anda.. bauan haruman grape yg pure mewangi, mmbuatkan anda kelihatan sgt hebat dimata para gadis di luar sana.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:25pm 12/25/2016 4

#POMPLAH !!! PIRATES EMPIRE REVOLUTION!!! tiada lagi rambut kerinting, tiada lagi rambut kering, tiada lagi rambut sukar diatur.. hanya bermodalkan rm30 shaja anda mampu untk tambah dikhalayak ramai dgn lebih yakin, tampan, kacak dan bergaya dgn hasil sentuhan @pirates_empire_pomade di rambut kesayangan anda.. bauan haruman grape yg pure mewangi, mmbuatkan anda kelihatan sgt hebat dimata para gadis di luar sana.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:24pm 12/25/2016 3
Sponsored ads

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:48am 12/25/2016 6

NICE SHOOT BROTHA!!! orang2 Alor Star, jom dapatkan @pirates_empire_pomade area Alor Star daripada trusted reseller kami @ikmal_sufian_hamzah.. #Repost  @ikmal_sufian_hamzah with @repostapp ・・・ Assalamualaikum...selamat pagi Ahad !!! Hehe..tudia..awesomenyaaa pirates empire pomade.. Boleh dibawa solat dan tidak membatalkan wudhuk.. . Strong Hold Supershine Pure Grape Scent Waterbased 113gram RM35 only.. . Ketahanan sehinggan 14 jam keatas..perghh!!! Memang cun ahhh..rugi kalau x cuba... Berminat? Whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera!!!! . COD ALOR SETAR ADD RM5 FOR POSTAGE BY COURRIER. #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

4:44am 12/25/2016 2

Salam maghrib smua..... Bro dah cuba pirates empire pomade with vitamin e serum belom? Hehehe..nice ni..jika belumm.. Cepat dapatkan pomade terbaik nih skrg... Whatsapp atau call shj 0194160025 0194160025 0194160025 segera.. . Rm35 Postage add rm5 COD AREA ALOR SETAR #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

12:04pm 12/24/2016 0
Sponsored ads

Alhamdulillah..customer ptg ni... Hehe..ad lg yg nak order atau cod pomade? Boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 segera..! Boleh juga pos ..hehe #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

8:29am 12/24/2016 5

pirates Empire Pomade 1ST POMADE IN MALAYSIA WITH VITAMIN E SERUM Pirates Empire Pomade mempunyai campuran serum vitamin E yang dapat menyuburkan rambut bukan saja berfungsi sebagai minyak rambut tetapi pomade ini juga dapat merawat rambut kesayangan anda pada harga mampu milik RM25(100g) RM30(150g),dapat free sticker dengan sikat lagi. Cepat dapatkan sebelum kehabisan stok. Jom kacak bergaya bersama Pirates Empire Pomade #piratesempirepomade #empayarpomadelanun #pomadeoutlet #pomademurah #pomadelokal #sapotlokal #sapotlokalbrand #homebrewpomade #pomademalaysia #sayajual #sayajualpomade 

9:16am 12/23/2016 2

PIRATES EMPIRES POMADE!!! minyak rambut terhebat pada abad ini.. rambut tersisir kemas, rapi dan tampak berkilat seperti basah menjadikan diri anda kelihatan segar dan bertenaga.. daya ketahanan rambut 14 jam sehingga 16 jam.. ayuh dapatkan @pirates_empire_pomade untuk gaya keunggulan lelaki terhebat masa kini.. dengan aroma bauan grape yang pure mengharum lagi menyegarkan, selesa dan lembut untuk di hidu bauannya dan tidak terlalu keras pada kuantiti 100gram dan 150gram yang berasaskan "WATERBASED" dengan ketahanan rambut "STRONG HOLD" dan tahap berkilat "SUPER SHINE".. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

7:43am 12/23/2016 4
Sponsored ads

PIRATES EMPIRES POMADE!!! minyak rambut terhebat pada abad ini.. rambut tersisir kemas, rapi dan tampak berkilat seperti basah menjadikan diri anda kelihatan segar dan bertenaga.. daya ketahanan rambut 14 jam sehingga 16 jam.. ayuh dapatkan @pirates_empire_pomade untuk gaya keunggulan lelaki terhebat masa kini.. dengan aroma bauan grape yang pure mengharum lagi menyegarkan, selesa dan lembut untuk di hidu bauannya dan tidak terlalu keras pada kuantiti 100gram dan 150gram yang berasaskan "WATERBASED" dengan ketahanan rambut "STRONG HOLD" dan tahap berkilat "SUPER SHINE".. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

7:42am 12/23/2016 2

Anda mengalami masalah RAMBUT KERINTING, KERING, SUKAR DIATUR??? Jangan risau, revolusi acuan pomade terhebat masa kini akan memastikan rambut anda tampak berkilat seperti basah, rambut anda yang kerinting boleh ditarik menjadi lurus rambut anda pasti akan kelihatan kemas dan teratur, dengan campuran vitamin E yang baik untuk kesihatan rambut anda. Apa tunggu lagi cepat dapatkannya, harga jangan risau kami harga murah punya RM25(100G) RM30(150g) siap dapat free sticker dengan sikat lagi, jauh kami pos dekat bole cod. Jom kacak bergaya bersama Pirates Empire Pomade #piratesempirepomade #empayarpomadelanun #pomademurah #melaka 

8:17am 12/22/2016 0

POMPLAH!!! thank you brotha @fakhuruddin46.. mmg smart bro.. rambut kemas brkilat dan rapi mcm ni baru la awek2 kat luar sana cair bro tgk.. tiada lagi rambut kerinting, kusut, kering dan tidak tratur bro.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:30pm 12/20/2016 0

POMPLAH!!! thank you brotha @fakhuruddin46.. mmg smart bro.. rambut kemas brkilat dan rapi mcm ni baru la awek2 kat luar sana cair bro tgk.. tiada lagi rambut kerinting, kusut, kering dan tidak tratur bro.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:25pm 12/20/2016 0

HARI NI BANK IN, ESOK ABAM POS!!! mmg laju bro service kami.. tak perlu tggu lama2.. tak ada delay postage.. hari ni buat payment, esok parcel pomade untk bro abam dh pos.. brg comfirm akan smpai dlm keadaan yg selamat.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

6:12am 12/20/2016 0

HARI NI BANK IN, ESOK ABAM POS!!! mmg laju bro service kami.. tak perlu tggu lama2.. tak ada delay postage.. hari ni buat payment, esok parcel pomade untk bro abam dh pos.. brg comfirm akan smpai dlm keadaan yg selamat.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

6:10am 12/20/2016 3

ORANG2 KULAI, JOHOR!!! jom dapatkan @pirates_empire_pomade daripada trusted reseller kami @muhamad_afizan bagi area kulai.. brader kita ni boleh COD kawasan Kulai dan sekitar.. cepat whstapp brader kita skrg untk dapatkan @pirates_empire_pomade anda skrg.. #Repost  @muhamad_afizan with @repostapp ・・・ Berminat.!! 011-29153386 Postage setiap hari, Cod kulai, Johor.. #piratesempirepomade  #empayarpomadelanun  #codkulai  #pomade  #newbies 

12:50pm 12/19/2016 1

ORANG2 KULAI, JOHOR!!! jom dapatkan @pirates_empire_pomade daripada trusted reseller kami @muhamad_afizan bagi area kulai.. brader kita ni boleh COD kawasan Kulai dan sekitar.. cepat whstapp brader kita skrg untk dapatkan @pirates_empire_pomade anda skrg.. #Repost  @muhamad_afizan with @repostapp ・・・ Berminat.!! 011-29153386 Postage setiap hari, Cod kulai, Johor.. #piratesempirepomade  #empayarpomadelanun  #pomadeoutlet  #codkulai  #pomade  #newbies 

12:48pm 12/19/2016 2

Assalamualaikumm..bismimillah alhamdulillah...haaa skrg cod open..hehehe..jd yg dh order ataupun baru nak order..jom kita cod kayyy...hehehe.. Untuk order boleh whatsapp saya skrg 0194160025 0194160025 0194160025 sekarang...!!! . Strong Hold Super Shine Pure Grape Scent Waterbased With vitamin e serum . Harga mampu milik..hanya rm35 sahaja bro.. COD sekitar Alor Setar #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

2:41am 12/19/2016 0

Assalamualaikum. Customer kami adik hensem nii pon dah dapatkan Pirates Empire Pomade. Pomade ini sesuai untuk semua peringkat umur tak. Korang semua takkan nak tengok adik ni hensem sesorang cepat dapatkannya dengan kami harga pon murah. RM25(100g) RM30(150g) Jom kacak bergaya bersama Pirates Empire Pomade . Ws 0173112835(apiz) & 0172479807(wan) #piratesempirepomade #empayarpomadelanun #pomadeoutlet #pomademurah 

12:36pm 12/17/2016 2

ALHAMDULILLAH REZEKI MAULIDUR RASUL.. 2 dozen @pirates_empire_pomade di terbangkan kpd tuan yg baru dan satu dozen di hantar kpd tgn tuan yg baru hari ini.. welcome to @pirates_empire_pomade familia guys.. anda yg nk tambah side income jom whstapp abam skrg 012-7641634.. kita buat sales smpai lebam.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

11:03am 12/13/2016 3

ALHAMDULILLAH REZEKI MAULIDUR RASUL.. 2 dozen @pirates_empire_pomade di terbangkan kpd tuan yg baru dan satu dozen di hantar kpd tgn tuan yg baru hari ini.. welcome to @pirates_empire_pomade familia guys.. anda yg nk tambah side income jom whstapp abam skrg 012-7641634.. kita buat sales smpai lebam.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

11:01am 12/13/2016 6

Alhamdulillah Abang hensem kita nii Dah beli Pirates Empire Pomade dengan kami. Korang semua takkan nak tengok dia nii hensem sorang2 je. Tunggu ape lagi cepat DM or WS 0173112835

4:43am 12/12/2016 1

Assalamualaikum..salam maulidur Rasul... Alhamdulillah..pagi2 lagi customer yg terbaik ni @wakjokor_official mintak COD..hehehe.. . So yg mana nak cod tuh..boleh rojer2 saya skrg... Whatsapp atau call saya 0194160025 0194160025 0194160025 segera... . COD SEKITAR ALOR SETAR POSTAGE ADD RM5 #pomade  #ishpomadeshop  #pomadeklea  #pomadestylo  #pomadelokal  #pomadebaik  #pomadeterbaik  #pomadealorsetar  #pomadekedah  #pomadeutara  #pomademalaysia  #PiratesEmpire  #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #codalorsetar  #codkedah  #codpomade  #codpomadealorsetar  #codpomadekedah  #neelofa  #noradanish  #fattahamin  #amarbaharin  #izzueislam  #zizanrazak 

1:14am 12/12/2016 4

TAK OKAYY!! PIRATES EMPIRE POMADE MMG TAK OKAYY!! knape pirates empire pomade ni wangi sgt ni??? knape pirates empire pomade hold padu sgt ni??? knape pirates empire pomade shining silau sgt ni??? hanya user @pirates_empire_pomade shja yg memahami kemantapan hasil sentuhan @pirates_empire_pomade padu rambut kesayangan mereka.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

1:01pm 12/11/2016 4

TAK OKAYY!! PIRATES EMPIRE POMADE MMG TAK OKAYY!! knape pirates empire pomade ni wangi sgt ni??? knape pirates empire pomade hold padu sgt ni??? knape pirates empire pomade shining silau sgt ni??? hanya user @pirates_empire_pomade shja yg memahami kemantapan hasil sentuhan @pirates_empire_pomade padu rambut kesayangan mereka.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

12:59pm 12/11/2016 5

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti hujung minggu ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

4:07am 12/11/2016 6

REVOLUSI KACAK & BERGAYA PIRATES EMPIRE POMADE!!! cuti hujung minggu ni korg pegi mana guys? yg nak kluar tu jgn lupa pkai @pirates_empire_pomade dlu bro baru awek lalu sblah pun menjeling mata tgk penampil korg yg kacak dan bergaya.. rambut kemas brkilat tampak rapi comfirm cair beb awek2 kat luar tu tgk korg.. jom kacak bergaya bersama @pirates_empire_pomade #PiratesEmpirePomade  #EmpayarPomadeLanun  #PomadeOutlet  #YourHairStyleMovement  whatsapp 📱 012-7641634 visit our official instagram : https://www.instagram.com/pirates_empire_pomade https://www.instagram.com/pomade_outlet visit our official facebook page : https://www.facebook.com/piratesempirepomadeHQ

4:03am 12/11/2016 8

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday