Search users like: @justinbieber or tags like: instalove


#CalvinJeremy Instagram Medias

#Repost  @forher_jawapos with @repostapp ・・・ Calvin Jeremy sedang happy. Maret nanti album ketiganya yang bertajuk Nostalgia dirilis. Album itu sebenarnya dijadwalkan keluar September tahun lalu, tapi batal karena berbagai alasan. ”Momennya kurang pas kalau rilis menjelang akhir tahun. Feeling saya juga bilang begitu,” ujarnya, lantas tertawa. Baca selengkapnya di Show & Selebriti Jawa Pos hari ini! . . Foto: Fedrik Tarigan/Jawa Pos #jawapos  #calvinjeremy  #penyanyiindonesia  #indonesiansinger  #artisindonesia  #selebindonesia  #albumbaru  #faktaseleb  #infoseleb 

0

Calvin Jeremy sedang happy. Maret nanti album ketiganya yang bertajuk Nostalgia dirilis. Album itu sebenarnya dijadwalkan keluar September tahun lalu, tapi batal karena berbagai alasan. ”Momennya kurang pas kalau rilis menjelang akhir tahun. Feeling saya juga bilang begitu,” ujarnya, lantas tertawa. Baca selengkapnya di Show & Selebriti Jawa Pos hari ini! . . Foto: Fedrik Tarigan/Jawa Pos #jawapos  #calvinjeremy  #penyanyiindonesia  #indonesiansinger  #artisindonesia  #selebindonesia  #albumbaru  #faktaseleb  #infoseleb 

0

Spotted @fendychow @vikrirasta @kevinjulio1993 @jscmila @calvinjeremy at Movie Premier Jones (Jomblo Ngenes) at XXI, 2nd floor, Kota Kasablanka Here's the schedule for Jones today! 12.30 | 14.15 Grab your ticket now and enjoy the movie! Follow @kotakasablanka for more info about promo, discounts, events and many more! Kota Kasablanka Light up the colour of your life. #KotaKasablanka  #Kokas  #Shopping  #Mall  #moviepremier  #jones  #jomblongenes  #jesicamila  #calvinjeremy  #fendychow  #kevinjulio 

0
Sponsored ads

#Repost  @kalbisinstitute with @repostapp ・・・ Prioantioners, the wait is over! Get ready for The Biggest Communication Festival of Kalbis Institute Premature Organizer Proudly Presents "PRIONATION" by Premature Organizer TONIGHT on January 14th 2017 @ Kalbis Institute With special performances by: @calvinjeremy, ReP, @laika_id Also featuring : Jinggawala Kurikulum 13 Someday DJ Grimeboy You can grab your ticket now! And let's be amazed! Stay connected with us on LINE@ : @TTJ33285 Instagram : @premature_organizer Twitter : @premature_org #IAMKALBISER  #CalvinJeremyKITA  #KITAPromoTour  #CalvinJeremy 

0
Sponsored ads

"Jomblo Ngenes" the movie starring @jscmila & @kevinjulio1993 produced by @mvpindonesia, is now officially in theaters all over Indonesia! . . Original Soundtrack @film_jones "Pemilik Hatiku" by @calvinjeremy . . Lyrics by Calvin Jeremy Music by Calvin Jeremy & @opungirwan Simanjuntak Arranged & produced by Irwan Simanjuntak Distributed & promoted by @cnjmanagement @universalmusicmalaysia @paranormalMY . . . Now on iTunes, Spotify, Joox and all digital stores. #FilmJones  #Jones  #JombloNgenes  #PemilikHatiku  #OriginalSoundtrack  #OST  #MVP  #KevinJulio  #JessicaMila  #Jmunity  #FilmIndonesia  #CalvinJeremy  #FendyChow  #Francebook  #MVPIndonesia  #MVPPictures 

0

Selamat pagi pecinta @film_indonesia ! Hari ini 12 Januari 2017 kita sudah bisa menonton film "JOMBLO NGENES" di bioskop-bioskop kesayangan kalian semua dan bisa lihat actingnya @jscmila dan @kevinjulio1993 yang menghibur dan lucu banget! Lagu "Pemilik Hatiku" yang menjadi OST dari @film_jones ini dinyanyikan oleh @calvinjeremy dan dijamin bikin baper banget di salah satu adegan yang paling penting banget buat dua sejoli ini. Penasaran kan kayak apa? Nonton film "JONES" alias "Jomblo Ngenes" persembahan dari @mvpindonesia mulai 12 Januari 2017 di bioskop-bioskop kesayangan kalian ya! . . . Nah, kalau suka lagu "Pemilik Hatiku" dari @calvinjeremy, jangan lupa untuk beli di iTunes dan dengerin di JOOX, Spotify dan seluruh music streaming yang kalian suka dengerin ya! . . #DukungFilmIndonesia  #FilmIndonesia  #BanggaFilmIndonesia  #Jones  #JombloNgenes  #FilmJones  #FilmLucu  #HarusNonton  #MustWatchMovie  #JessicaMila  #KevinJulio  #CalvinJeremy  #Kemil  #PemilikHatiku  #MVPIndonesia  . . . CC: @sctv_ @987genfm @detikhot @detikcom @bintangcomid @kapanlagicom @kompascom @hariankompas @indomusikgram @dagelan @indovidgram

0
Sponsored ads

Calvin Jeremy mengawali kariernya di industri musik Indonesia melalui album perdananya yang berjudul “Selamanya” yang dirilis pada tahun 2010 oleh Universal Music Indonesia, dan beberapa lagunya diaransemen oleh musisi jazz senior Indonesia, Dian Pramana Poetra. Suara husky dan falsetto menjadi ciri khas dari Calvin Jeremy yang membedakannya dengan solois muda lain. Calvin Jeremy mulai dikenal publik melalui hit singlenya yang berjudul “Dua Cinta Satu Hati”, yang menduduki posisi top chart di radio-radio di seluruh tanah air. Ada yang mau nyanyi bareng sama Calvin Jeremy? Jangan lupa buat dateng ke event Pondok Indah Sunday Market #1  #calvinjeremy  #PondokIndahSundayMarket  #PISM1  #festival  #eventjakarta  #bazaar  #music  #event  #jakarta 

0
Sponsored ads

I have received so many feedback e-mails today that our radio and media friends love this #PemilikHatiku  song and some of them played it already! Katanya "REFF" nya bikin #Baper . 2017, you have successfully made me SMILE without so much effort on my first month! Semoga bisa baik terus seterusnya di tahun ini. Kerja keras, keringat dan air matanya bisa berubah jadi sukacita. Thank you for the support and for those who have bought the song today! Appreciated it. 🙏🏻🙂❤️ #CalvinJeremy  #NewRelease  #JombloNgenes  #Nostalgia 

3
Sponsored ads

So grateful to have #PemilikHatiku  as the original soundtrack of film "Jomblo Ngenes" produced by @mvpindonesia. Goodjob and congratulations Jessica Mila and Kevin Julio for playing such strong characters in this movie. Thank you @natasha.sass from Universal Music Malaysia for joining us tonight! Was really fun movie! #FilmJones  #JombloNgenes  #JessicaMila  #KevinJulio  #CalvinJeremy  #NatashaSass  #OST  #FilmIndonesia  #BanggaFilmIndonesia  #FilmJombloNgenes  #MultivisionPlus  #MVPIndonesia 

0

Congratulations my dear @jscmila for your new movie, super love your fierce character on @film_jones, goodjob @kevinjulio1993 & @mvpindonesia ! Also congratulations my bro @calvinjeremy for having your song "Pemilik Hatiku" to be the first nationwide movie soundtrack. Thank you my favorite singer @natasha.sass all the way from Malaysia for joining us tonight & last but not least thank you @fredneust for your endless support. #FilmJombloNgenes  #HarusNonton  #JombloNgenes  #Jones  #MVPIndonesia  #MVPPictures  #JessicaMila  #KevinJulio  #CalvinJeremy  #NatashaSass  #FilmIndonesia  #BanggaFilmIndonesia  #movie  #ost  #PemilikHatiku 

4

Ku Harap ku yg yrakhir dlm hidupMu yg slalu bhagiakanMu, hri demi hri berganti,waktu trus brlalu yg mnjadi saksi kau dan Aku. Ku harap kau jwaban dri penantian ku setelah skian ku mnunggu,kuingin kau yg mnjadi tmn di hidup ku yg trbaik dlm kisah cintaKu,. Berdua kta kan mnjalin crita Brsama slama.y, Berdia kau dan aku tkan trpisahkan,Tpi kau jgn prgi ttplah kau disini... #calvinjeremy 

0

#Repost  @pondokindahsundaymarket with @repostapp ・・・ It's getting closer to Pondok Indah Sunday Market! You know what? We'll entertain you with Calvin Jeremy performance. See you there! #calvinjeremy  #PondokIndahSundayMarket  #PISM1  #festival  #eventjakarta  #bazaar  #kitapromotour  #calvinjeremyKITA  #bazaarjakarta  #sundaymarket  #concert  #music  #bazaarmakanan  #bazaarjaksel  #pondokindah  #eventjakarta  #jualkue  #jualtasbranded  #boothjakarta  #jajananpasar  #bazaarmurah 

0

Penyanyi lagu 'KITA' akan melancarkan single terbaru berjudul "Pemilik Hatiku" Pemilik Hatiku akan dimasukkan sebagai OST filem Jones, di bawah produksi @mvpindonesia. Mudah-mudahan filem ini akan ditayangkan di Malaysia ya . . Akan Datang di platform-platform muzik digital kesukaan anda #FilmJones  #Jones  #JombloNgenes  #PemilikHatiku  #OriginalSoundtrack  #OST  #MVP  #KevinJulio  #JessicaMila  #Jmunity  #FilmIndonesia  #CalvinJeremy  #Francebook  #MVPIndonesia  #MVPPictures  - #regrann 

0
Sponsored ads

Highlights of the year 2016 for @cnjmanagement are the launching of Calvin Jeremy's "Melody Chrisye" compilation album by @formulamusicid , the launching of "The Freaks" collaboration album by @glowmusic_id, the release of @calvinjeremy single "KITA" featuring Malaysia artist @daiyantrisha, the launching of @8rianna_ compilation album "Born To Be Singers" by @senomhardjo Target Pop, the born of favorite duo of @theremixnet "BEUNITED" with @electrooby by @netmediatama, the new remake series of @jinnyohjinny_antv by @antvkeren. Welcoming the new staffs and artists of C&J Management and grateful to be part of the @universalmusicmalaysia @umdomestic family and also @paranormalMY group. And last but not least we're very grateful to have @pegi_pegi as our official travel partner for the promo tour of our talented musicians and let us experience the first amazing 10 cities tour for "KITA" promo tour. More and more blessings to come. It's time to say goodbye to 2016 and hello 2017! Let's paint the new year with many beautiful colors! #CnJManagement  #BriannaSimorangkir  #CalvinJeremy  #NYResolutions  #2016  #2017  #HappyNewYear  #PegiPegi  #UniversalMusicMalaysia  #ParanormalGroupMY  #kitaParanormal  #CalvinJeremyKITA  #KITAPromoTour  #ILOVEYOUJINNY  #ANTV  #MultivisionPlus  #NetMediaTama  #TheRemix2016  #BeUnited  #BornToBeSingers  #KITA  #CintaKita  #MelodyChrisye  #TheFreaks 

1
Sponsored ads

Calvin Jeremy - Tak Berdua (Cover by me) Maap kalo agak jelek suaranya,bagusan yang nyanyi aslinya @calvinjeremy - - - Lagu favorit 2016 kali ini. Nga tahu kenapa,lagunya enak banget di dengerin (easy listening) + lagunya bikin bangkit jiwanya wkwkwk COBA DEH DENGERIN LAGUNYA !!! - @jogjamusikgram @indomusikgram @talentagram @vocalplus - Thanks @calvinjeremy sering-sering aja buat lagu kayak gini :)) wkwkwk #cover  #calvinjeremy  #takberdua  #picmotion  #everything  #videocover  #musicgram  #musicbookindo  #jogjamusikgram  #indomusikgram  #musicbookindo  #infiacoversong  #infiashowbiz  #infiacover  #jogjamusikgram  #song  #singing  #singasong  #cover  #musicnation 

1
Sponsored ads

#Repost  @griyasantrian with @repostapp ・・・ Mostly Jazz @griyasantrian, 18 Dec at 7 PM Special music collaboration art performance series and open jam session by Indra Lesmana Group feat. Calvin Jeremy Book your seats now! For reservation and more info +62361288181 #griyasantrian  #balievent  #music  #liveperformance  #jazzbythebeach  #jazz  #jazzbali  #sanur  #bali  #calvinjeremy  #calvinjeremyKITA  #KITAPromoTour  #BaliNightLife  #BaliEvents  #BaliMusic  #bali 🌴 #baliindonesia  #balitour  #music  #legend  #jazzevents  #mostlyjazz  #indralesmana  #jazzinbali 

3
Sponsored ads
Sponsored ads
Sponsored ads

DOWNTOWN MARKET and the biggest CELEBRITY GARAGE SALE is back 😍 Mark your calender! Thursday - Sunday, 8-11 December 2016. Starts 11 am - 9 pm @BIRDCAGE Jl. Wijaya IX No.23 Kebayoran Baru, Jakarta Selatan All pre-loved & new items for ladies, men and kids stuff at the very reasonable price from our celebrities and tennant participants. Happy Shopping! More info follow our ig @downtownmarket @keranjangcelebrity #DowntownMarket  #CelebrityGarageSale  #CalvinJeremy  #Preloved  #BazaarJakarta  #Bazaar  #GarageSaleJakarta  #JualBajuBranded  #BajuBrandedMurah  #BrandedStuffs 

1

Next Page



Try some popular tags:

#instagrammers #igers #instalove #instagood #follow #comment #shoutout #photography #iphoneography #androidography #filter #filters #hipster #photo #photooftheday